חייבת לשתף

אתי1000

New member
חייבת לשתף

כמו שכולם כבר הספיקו להבין אנחנו זוג ממש ממש בתחילת הדרך, אפילו עוד לא קיבלנו אישור עקרוני, בתור שכאלה רצינו לבדוק ולשמוע קצת על האפשרויות העומדות בפנינו ודרכי הביצוע. ביררנו קצת דרך האינטרנט, שאלתי זוגות שעברו את זה וקבעתי פגישה עם שני משרדים שעוסקים בעניין,(כולם בטח מכירים-מירב והמרכז להורות), כמובן, קבעתי פגישה עם שתיהן באותו יום מכיוון שאני מגיעה מרחוק והעדפתי לגמור את זה ביום אחד, התעוררנו מוקדם ויצאנו לדרך, הגענו קודם למרכז להורות ונפגשנו עם עדה, הפגישה הייתה נוראית, עדה הייתה אמנם מאוד חביבה אבל דאגה לבשר לנו שסיכויינו לקבל אישור מהוועדה אפסיים אלא עם נעזר בשירותיה ועם קשריה הרבים נגיע לרופאים שיתנו לנו חוות דעת ואולי אולי יש לנו סיכוי, מיותר לציין שיצאתי בוכה מהפגישה, כל האופטימיות שהייתה לי נעלמה בהינף יד, משם נסענו למירב בערך חצי שעה נסיעה שעברה עליי כמו נצח וכמו שבטח תוכלו לנחש הייתה עמוסה בדמעות. הגענו למשרד של מירב, אחרי המתנה קצרה נכנסנו למשרד של מירב, קיבלה אותנו אישה חמה, לבבית, כזאת שאתה מרגיש טוב רק מלהסתכל עליה. שוחחנו והיא כמובן דאגה להחזיר לי את האופטיומיות במידה מסוימת, מירב היתה אדיבה, הסבירה לנו מה קורה איך הולך ואפילו עזרה לנו בכתיבת מכתב הבקשה האישי. ולמרות שעדיין בא לי לבכות ממה שאמרה לי עדה יש בי אופטימיות ומוטיבציה להמשך מוצלח (אני מקווה). אין לי מילים להודות למירב על מה שהיה במשרדה ואני מקווה שאני אקבל אישור עקרוני, כך אני אמשיך הלאה בכיף (ככל הנראה עם מירב). רק רציתי לשתף, מצטערת שהלאתי במילים.

MAMALY

New member
ממתחילה למתחילה../images/Emo140.gif

באותו מצב כמוך פחות או יותר שלחנו מכתב לועדה וממתינים בלב הולם... רק משהו קטן מנסיון של חיים אם את יושבת מול אדם בכל נושא שבעולם לא רק בעניין כה רגיש כמו פונדקאות ועוד עם ההיסטוריה שלנו.. אם הוא עושה לך שמיים שחורים ע"מ להיות קרן האור היחידה - אני הייתי נזהרת מאוד מאוד מבנאדם כזה מאוד זוהי מניפולצית מכירות זולה ועלובה. אני מתביישת בשם כל עובדי הפסיכולוגיה והסוצליולוגיה לשמוע שאדם כזה מחזיק בתואר כלשהו ומתנהג באופן כזה לא אתי ולא מוסרי. לא פגשתי את הבנות האלו אבל לפי מה שאת מספרת ואני דיי בטוחה שאת מדייקת - הממממממ תכסיס זול ועלוב תקבלי אישור רק אם תעברי דרך הרופאים שלהם..... לא מריח לי טוב. אני מאחלת לך שתקבלי את האישור המיוחל מכל ליבי ומניחה שאם אינך מתאימה אז שום רופא בעולם לא ירשום שקרים או יגזים או יסלף ולא חשוב עם מי הוא עובד כך שאל תאמיני לשטויות כאלו אם את מתאימה (ואני מחזיקה לך אצבעות) את מתאימה. בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות

לא יודעת ולא ממש נראה לי מה שרשמת

אני עשיתי חלק מהתהליך עם עדה מהמרכז להורות, הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה שהיא תכסיסנית ועושה מניפולציות. אני עברתי תהליך די לבד, לא מתתי על כל מה שהמרכז להורות עשה בסופו של דבר, אבל עדה עצמה היא קרן אור, אישה רצינית ואמיתית, כל מה שהיא אומרת בדרך כלל יש לו כיסוי, אין שום מחלוקת בענין מירב, שהיא אישה עם אופי מיוחד, פשוט אדם אחר עם כוחות נפש שהפונדקאות בדמה, אבל מפה ועד ללכת כל כך קיצוני ולרשום דברים מהתרשמות ראשונית או כמו התגובה שקיבלת ממישהיא שבכלל לא פגשה אותה או את המרכז שהיא מייצגת, לא יודעת נראה לי שמירב מאודדד לא תאהב את זה. ורק לידיעה, הוועדה זה לא משחק ילדים, יושבים שם אנשים לא קלים, מחפשים ושואלים ומתקילים, ואני עם גידולים ברחם ו 7 הפלות ו13 שנות הפריה לא הייתי בטוחה שיאשרו אותי, ככה שאם היא מנסיונה היתה סקפטית, יש מקום לחשוב ובכלל, כן תתפלאי יש רופאים מקושרים לכל מרכז, שיכולים לעזור או לא, בואי לא נהיה תמימות, זה החיים ואם היא מקושרת זה רק לטובה, שני המרכזים רוצים לעשות רק טוב, יש כאלו שנוח להם עם המרכז להורות ויש אנשים שנוח להם עם מירב, אני עצמי רק מלקרוא את מירב התאהבתי באופי שלה והצטערתי מאוד שלא יצא לי לפגוש אותה ולעבור איתה את התהליך, אבל שוב בנות, המרכז להורות זה מפעל חיים של מישהוא, לא מתאים כ"כ בהתחלה לכתוב בפורום כזו התרשמות ועוד כ"כ בהתחלה, מה יהיה אחר כך כשיהיו באמת קשיים ומניפולציות....

אתי1000

New member
התרשמות ראשונית

חגית יקרה, ההתרשמות הראשונית מבן אדם היא החשובה ובדרך כלל גם הנכונה, אנחנו במצב קשה גם ככה, אז אופטימיות היא מפתח העניין, אם הרופא המטפל החליט שפונדקאות הוא פתרון, והוא אחד מהפרופסורים הבכירים בארץ, שחוות הדעת שלו היא חיובית בקשר לעניין, אז מי שם אותה במקום כזה שהיא מחליטה מי יעבור או לא. ומה יש למירב לא לאהוב, אני צריכה לספר למישהו ומכיוון שממש קשה לי לשתף את המשפחה שלי אז השתפכתי בפורום. ויפה לך מאוד שהלך יפה וטוב עם עדה, אותי החשידה הגישה שלה וגם את בעלי שהוא בדרך כלל לא טועה. וקשיים יהיו והרבה, ונתגבר, אבל לשפוך את הלב מותר ואף רצוי.

אתי1000

New member
זכותך../images/Emo70.gif

זכותך, אך המטרה שלי בהחלט לא היתה להכפיש או להשמיץ, בסך הכל סיפרתי מה שעבר עליי והדברים קרו בדיוק כפי שנאמרו. תודה, ובהצלחה לכוווולם.

אתי1000

New member
לכל מי שלא הבינה נכון

אני מקבלת גם מסרים אישיים שבאים לומר לי כמה עדה היא מקצועית וטובה ושאני לא שפטתי נכון וכדומה, שוב אני אומרת, לא באתי פה להשמיץ אף אחד ולעשות רע לאף אחד, עדה אמרה מספר דברים שלטעמי יכלו להתפרש לכמה פנים ולא נאמרו נכון, אין לי ספק שהיא מקצועית והיא מאוד נחמדה בלי קשר, הרי לזכותה ולזכות המרכז יאמר שישנם הרבה הורים מאושרים בזכות העבודה שלהן. אך יחד עם זאת אני לא יצאתי ממנה אופטימית ולדעתי היא לא הציגה בפניי את הדברים נכון, מה גם שאני ובעלי קיבלנו ממנה תחושה שאם לא נלך איתה סיכויינו אפסיים, לטעמי זה לא היה במקום!!! וזה מאוד מאוד מציק לי ולכן שיתפתי. מצטערת אם נגרמה פה אי הבנה, לא רוצה שתפתחנה עליי תחושות רעות, זה הולך להיות הבית שלי בקרוב ואני לא רוצה להעכיר את האווירה.

אתי1000-חיבוק--חיבוק-

מאחלת לך הצלחה מתוקה
אני מבינה את הרגשתך, אבל זה כמו רופא שלאחת יש כימיה איתו ולשנייה אין. תעשי את הבחירה שלך בדרך שלך וזה הבית שלך מהרגע שנכנסת לכאן
כמו שאמרתי לך-> מאחלת לך שהדרך שלכם תהיה מהירה, מאושרת ובריאה
<אני יכולה לספר לך/ם שהייתי שנים אצל רופא שהייתי חולה עליו מקצועית והיחס שלו אלינו היה מדהים. שלחתי 4 חברות אליו והן היו בשוק ממני--> הן אמרו לי זה רופא טוב? את מטורפת??. כן זה רופא טוב ומצויין שלי!>. תקשיבי ללב שלך ולבעלך
. ריננית

אתי יקירה, גם אני חושבת כמו ריננית

ועוד יותר, אני חייבת להתוודות שהרושם הראשוני שלנו היה בדיוק הפוך ! גם אנחנו עברנו את אותו התהליך שאתם עברתם - מפגש עם שני המרכזים ואני חושבת כמו ריננית.. מה שקובע זה הכימיה ואנחנו בחרנו דווקא בעדה (וכל מילה של חגית עליה נכונה ואף יותר)! ויחד עם זאת, רושם ראשוני יכול בהחלט להטעות (ושוב מאותו ניסיון) והפעם בנוגע למירב שעכשיו אני רואה כמה אנרגיה היא משקיעה בזוגות ובפונדקאיות שלה. ועוד דבר שכדאי לקחת בחשבון - שבסיטואציות שאנחנו נמצאים בהן חשוב לא לשרוף את הגשרים. אמנם יש המון אמוציות והן מובנות, אבל אנחנו אף פעם לא יודעים בתהליך הנורא הזה במי ניתקל ולמי ניזדקק בעתיד. ולצערי התהליך ארוך ומלא תהפוכות !!!! מאחלת לך להתחיל ולעבור את התהליך כמה שיותר מהר
ובכמה שפחות מפכי נפש. ודעי שהפורום הוא באמת יכול להיות משפחה
- אבל גם במשפחה צריך לשמור על המידה הנכונה.... שולחת לך ברכה ואנרגיה חיובית
ועם המון המון הזדהות על התחושות שלך מניסיון מאוד דומה אך מהצד השני...

waizman1

New member
אתי יקרה../images/Emo39.gif

את לא צריכה להרגיש לא נעים עם דבריך! כמו שציינת , היה לך הצורך לשתף אותנו בתחושותייך וזה לגיטימי. את בטח לא מעכירה את האווירה. בהצלחה אנחנו כאן בשביל כולן

אם כבר לשתף../images/Emo179.gif

היי אתי יקרה !!!! רק תהיתי שאם כבר לשתף אז אם מותר לשאול : מה הייתה הבעיה? איזה דברים גרמו לך להבין שסיכוייך קטנים? ........??? לא סתם מתוך סקרנות אלה גם משום שבפורום המיוחד הזה יש המון אנשים עם ניסיון ופתרונות ........... וגם עם המון
אם צריך!!!!!!!!!!! איחולי הצלחה לכי עם ליבך "אם אנחנו לא בוגדים בליבנו הוא לא בוגד בנו" איחולי הצלחה
שתיגעו מהר ב-
וב-
........ מחזיקה אצבעות לכל מי שצריך.

מירבי*

New member
אתי יקרה../images/Emo24.gif

אני רק יכולה לאחל לך שהבכי הזה שבכית מולי יהיה האחרון לתקופה הקרובה, מאחלת לך לבכות מאושר כשהילד שלך יונח בידיך.

אורטל71

New member
כתבתי לך מסר

הרגשתי כאילו אני כותבת את מה שכתבת. לכי אחרי הרגשות שלך, גם לנו קרה סיפור דומה יצאנו משם בלי תקוה ועם גוש של בכי בגרון היום אנחנו כבר עם פונדקאית ועוד מעט יהיה התור שלנו בועדה.

למעלה