חייבת לשתף...

בת מלכה

New member
חייבת לשתף...

יום ה' בלילה שיעמם לי. נכנסתי לאחד הצ'טים של תפוז. הכרתי שם מישהו נחמד, שיחה חביבה שכזו. אפילו לא מוזכרת המילה "סקס" או משהו שקשור אליה. באמת שיחה כיפית... הוא הציע להתקשר אליי ("כל היום אני מול המחשב, קצת נמאס לי להקליד", הוא תירץ). נתתי לו את המספר שלי, הוא התקשר אליי ממספר חסום ("זה סלולרי מהעבודה". האמנתי) דיברנו משתיים בלילה עד איזה 4. למחרת הוא התקשר אליי והייתי עם חברה. הוא אמר שיתקשר שוב מאוחר יותר. "בכיף!", עניתי. כשהוא התקשר שוב כבר הייתי עם הרבה חברות באוטו. "תן לי את המספר שלך ואני אתקשר מאוחר יותר", הצעתי. השיחה התנתקה. תמוה, אך קורה. באותו היום ישנתי שנ"צ אצל חברה. התעוררתי בחצי קפיצה, בהארה. "הוא נשוי", אמרתי לחברתי. "וואלה", אמרה נתי (בסגנון של "הגיוני לאללה, איך לא חשבתי על זה?"). למחרת בערב הוא התקשר אליי ושאל לשלומי, "נפלא כתמיד", עניתי. "ואתה?", שאלתי בנימוס. "מתגעגע לשיחה שלנו", ענה מר-בחור בקול מתפנק. "כמה זמן אתה נשוי?" שאלתי ללא כחל וסרק (זה הניק שלו, אגב....) השיחה נותקה. מסכנה הקרמה של הבחור הזה...

ד נ י ת3

New member
כל הכבוד לך!

והוא.. מניאק. מה שעשה זה לא הוגן. ליצור קשר עם בחורה פנויה, ליצור ציפיות ולהעלים ממנה את האמת. מעניין מתי הוא חשב להגיד לך את הפרט הקטן הזה. לא סובלת את הנשואים השקרנים האלה!

בת מלכה

New member
../images/Emo9.gif תודה

לא מבינה מה הבעיה שלו להשיג סטוץ כשידוע שזה סטוץ... למה לשקר? למה להשלות?

ד נ י ת3

New member
כי כנראה שהסטטוס

"נשוי" זה לא הכי מושך בעולם... וכנראה שלהוליך שולל זה הרבה יותר מרגש ומרתק. את יודעת מה עוד יותר מעורר בי גועל? אלה שהם פרודים אבל האישה שלהם לא יודעת את זה....

ד נ י ת3

New member
לא אחת ולא פעמיים

הראתי את שאת נפשי, וכמה מעורר בי גועל הבגידות והשקרים האלה. דעתי ברורה.

mauritius31

New member
שיט..למה לגברים זה לא קורה?!

..אישה נשואה המחפשת מין מזדמן בצ'טים..כמה סיפורים כאלה כבר שמעתי אבל לא מפתיע בד"כ יש לכן משיכה לבלתי מושג.

mamchuck

New member
גם לגברים זה קורה

יום אחד אני מדבר עם מישהי מאתר הכרויות...היא אומרת לי שהיא גרושה + 1 ובימים שני וחמישי הילד לא אצלה ואפשר להפגש אצלה אם אני רוצה...כמה שזה מפתה אמרתי שאני מעדיף שנפגש בחוץ ואם וכאשר נלך אליה, אז היא אומרת לי "עזוב אותך שנינו יודעים שאנחנו מחפשים סקס, יש לי בית פנוי אז יאללה בו" - ואללה זה עוד לא קרה לי אף פעם אבל לא הסכמתי ואז היא אמרה "אז כנראה שלא יצא מזה הרבה, להתראות". נו טוב...מי יודע מה הפסדתי או הרווחתי?

לעולם אני לא אתן את מספר

הטלפון שלי לאדם זר. רק כשהוא אוהב מה|לב אני אהיה מוכנה לתת לו

mauritius31

New member
ריגשת אותי עד דמעות

מה תהי מוכנה לתת לבחור המיוחל מספר טלפון או מספר?!

יש פשוט גברים שהם חרא...

כל הכבוד לך שעלית עליו... וכל כבוד שלא שיתפת פעולה. אבל לא כולם ככה, בכ"ז יש הרבה גברים שהם כן בסדר, כמו שיש הרבה נשים שהן ביצ'יות ויש הרבה שהן אחלה....

למעלה