חייבת לשתף...

חייבת לשתף...

טוב, משהו מוזר קרה לי קודם...
קראתי דברים ישנים שכתבתי [כן, אני מתעדת דברים...] ואחד מהדברים היה תעוד הופעה של אביתר שניגשתי לדבר איתו אחריה אבל זה לא רלוונטי כרגע... מה שרלוונטי הוא: ההופעה הייתה ב- 12.6.04 ולפי מה שכתוב לי הוא שר בה את "אקדח", "בראשית" ו"מחשבות" והכל בלי צנזורה בכלל.. אז נראה לי שכולנו טעינו לגבי הזמן שבו הוא התחיל לצנזר שירים, אופס...
מוזר
[וכן, אני בטוחה. גם לגבי התאריך וגם לגבי השירים...] זהו, רציתי לשתף... שבוע טוב לכולם

ח ל ו ן

New member
זה לא מפתיע

כי לפני שנה וקצת הייתי בהופעה שלו, והוא שר הכל חוץ מתיאטרון רוסי...

זה בדיוק מה שאמרתי...

זה לפני שנה וקצת לא
12.6.04... שנה ו-4 חודשים ליתר דיוק... נראה לי.. חחח

0mroosh

New member
גם לא הייתה לו ברירה כ"כ..

הרי היו לו 2 דיסקים, אחד מהם די קצר, וכמה נספחים. ככה שאין לו את האופציה לברור, עכשיו כשיש עוד דיסק, הוא יכול לבנות איזה פלייליסט שהוא רוצה.

Endlessoul

New member
אוף ../images/Emo10.gif

שיחזור לבצע את זה! בחיים לא שמעתי ביצוע שלו של השירים האלה בלייב [חוץ מ"אקדח" שיש לי על המחשב, אבל זה אחרת מאשר בהופעה ממש] אני חייבת לשמוע אותו שר את תאטרון רוסי ואקדח עד יומי האחרון! (
)

אממ...

האמת שזה כבר קצת פרובלמטי אבל כל עוד את לא מבקשת ממנו לשיר את זה בהופעות באופן אקטיבי [אני שונאת שעושים לו את זה] ורק מקווה בלב שאולי יום יבוא והוא יחזור לעשות את זה אז בכיף..

Endlessoul

New member
אבל זה כל כך מבאס,

לדעת שאין סיכוי שהוא חוזר לבצע את השירים האלה ;[

מה זאת אומרת../images/Emo35.gif

תגדיר "אחרונה" ותגדיר "שר"... הוא עד היום שר את "דיו" למשל אבל עם הצנזורה... למה הכוונה
מה זה אחרונה

ההופעה האחרונה בסיבוב של

הפסנתר הייתה בירושלים, כביכול. שבוע לאחר מכן הוא הופיע בקיבוץ בארי
הוא שר ללא צנזור. היום הוא רוצח את דיו, לא שר אותו

היי, היי, היי

יש גבול. הוא לא רוצח שום דבר. זה שהוא משמיט שורה וחצי זה מבאס אבל הגזמנו קצת לא
לא יודעת. אני בסדר גמור עם זה. אקדח ותאטרון רוסי לא חסרים לי בהופעות והשורות המצונזרות גם לא. הוא מקסים, טוב לו, הוא מחוייך, הוא משתולל ונהנה בהופעות וזה מה שחשוב [לי לפחות]. אז לא חסר לי כלום ואני לא מרגישה שהוא רוצח כלום צר לי לאכזב. כל עוד הוא שלם עם ההחלטות שלו אני איתו.

אני כן חושב שהוא שוחט את השיר.

עדיף שלא ישיר אותו. באמת. ברגע שהוא יהיה שלם עם ההחלטה שלו, אני איתו

למעלה