חייבת לשתף

bamba 19

New member
חייבת לשתף

אני מתנדבת מד"א קצת יותר מחצי שנה אבל זה לא עקרוני עכשיו. במוצאי שבת בערך בשעה 10 בערב בזמן שאני באמצע ריב סוער עם אחותי הקטנה אימי באה אליי משתעלת הייתי בטוחה שהיא צוחקת כדי שנפסיק לריב ,ואז אני רואה שיש לה עוגה בפה (קצת נעלבתי שאכלה מעוגה שלא אני הכנתי ), ובזמן שאני מעודדת אותה להשתעל היא נחנקת ולא מצליחה לנשום ,אני באה נעמדת מאחוריה ועושה איימליך ומנסה לראות מה קורה ,לאחר שנייה היא משתעלת והעוגה יוצאת חשוב לציין שברקע ישנן צעקות תזמינו אמבולנס אך אימי בתנועות ידיים מבטלת את הנושא. לאחר שהיא חזרה לנשימה סדירה פרצתי בבכי מתוך חשש שלא פעלתי טוב ומה יכול היה לקרות לולא לא הייתי יודעת מה לעשות. אשמח לקבל תגובות להתנהגותי האם היתה בסדר ההתנהלות שלי ? האם יש צורך באמבולנס לאחר שחרור החסימה? בת-אל

קודם כל תרגעי

נהגת נכון את לא יכולה להכריח את אמא שלך ללכת לבית חולים מה גם שלא מדובר בחולי, אם היא מרגישה טוב ואינה מעוניינת ללכת לבית חולים או לקופת חולים לבדיקה זכותה מה שכן אל תתחילי לשחק במה אם, אחרת זה לא יגמר, את יודעת מה לעשות וזה הכי חשוב וזה רק מראה כמה חשוב לדעת לבצע פעולות מצילות חיים בסיסיות קבלי ח"ח על התושיה

למעלה