חייבת לשתף....

קותי

New member
תגובה לעמי אבא של דורי

התאונה קרתה במצריים. האם אתה טוען שיש שם קשר של שתיקה? מסכים איתך שצריך לחכות לשמוע את כל הפרטים לפני שקופצים לדבר ולשפוט.

אבנר29

New member
אני איתכם אם צריך עזרה תודיעו

תמיד ישנם תרוצים הכי טובים בעולם למה לא לספר מאחר ואין בעיה של ביטחון המדינה אולי ישנה בעיה של ביטחון החברים אבנר

אבי ע

New member
עצוב לראות פרנויה ועיוות ../images/Emo39.gif

1. התאונה קרתה במצרים. בהקשר של דיוני הפורום כל אחד אמור להבין מהודעתך שאי דיווח על התאונה הוא חלק מקשר השתיקה של עולם הצלילה הישראלי. איך לקרוא להתנהגות כזו? 2. ההתבטאות החריפה היתה כלפי התאונה שנדונה בפורום לפני מעל שנה, כפי שצויין במפורש. לגבי אותה תאונה, לא שמעתי אפילו אחד שהתבטא אחרת לאור נסיבותיה. ואילו מי שקורא את הודעתך צריך להבין שהתבטאויות אלה היו כלפי התאונה מלפני חודש. איך לקרוא לזה? 3. "מערכת תקינה מגינה על חלשים". לעת עתה רק דבר אחד ידוע על התאונה הנוכחית: שהצולל הוא מדריך. האם המערכת אמורה להגן גם על מדריכים מפני עצמם? אולי יצמידו לכל אדם עלי אדמות אומנת? ואומנת לאומנת? ואומנת לאומנת לאומנת? אכן, יש להמתין לשמוע את הנסיבות, אבל אם מדובר במדריך ובתאונה שאינה פרי כשל טכני, אין פה שום חלק למערכת: מדריך יודע כל שצריך לדעת על עולם הצלילה וסיכוניו (בניגוד למצבו של דורי ז"ל) ואם הוא לוקח סכנת חיים על עצמו, אין חובה ואפילו אין זכות לאיש להגן עליו מפני עצמו. זכותו לקחת סיכון, ועליו לשלם את המחיר אם יידרש.

חייבת להגיב - אין שום שתיקה

אין כאן שום קשר של שתיקה, או ניסיון לטייח את הדברים...להיפך אני באה כאן - כן לספר וכן לנסות שאחרים ילמדו מזה.... פשוט הסרט שהגיע לידיי נמצא בתהליך מסויים זהו לא סרט פשוט, במיוחד למי שצולל לראות דבר כזה לראות אדם יורד אל המעמקים....פשוט "נופל"... זה לא פשוט כלל, אני בטוחה שאתם סקרנים... אבל אני מבטיחה לכם שעם קצת סבלנות אוכל לדבר על זה יותר בפתיחות.... שלכם החוף

אבי ע

New member
חוף , את בסדר גמור ../images/Emo39.gif

לא אשמתך שהשתלטה פה אוירת פרנויה ועליהום שמשבשת כל חשיבה הגיונית. ברגע שתוכלי המשיכי לדווח, מכל תאונה כמעט ניתן להפיק לקחים חשובים, ובודאי אם אירעה לצולל מנוסה. תמהתני רק כיצד לא היה שום דבר בתקשורת על תאונה מעין זו בדהב. תודה, אבי ע.

mukk jsa

New member
אבי ע הספקות שהעלת לגיטימיות ../images/Emo45.gif

הרבה יותר ממה שאתה חושב אם תכן ההודעה נכון[ולי יש ספק] לא מדובר בתאונת צלילה של צולל או מדריך ישראלי כנראה איזה גוי לא משלנו. אבנר 29 שם לב לנקודה מעניינת ר"ע ההודעה שלו האחרונה בשירשור. מהנתונים שקיבלתי מהשב"כ לא היתה תאונת צלילה שמעורב בה ישראלי לפני חודש כפי שציינה זאת החוף הכחול
שנה טובה.

אבנר29

New member
משהו לא נראה לי?

ממתי יש קרקעית בבלו הול בעומק 91 מ´? תתקנו אותי אם אני טועה אבנר

יש בתוך הפיר...

מן הסתם האיש לא עבר את הקשת לכיוון הריף החיצוני. יהיה מרתק ונורא לראות את הסרט.. אני יכול לתאר לי את ההרגשה..

פליפר.

New member
לפי מה שהבנתי - וזה לא מנסיון

קרקעית הבלו-הול משופעת - מתחילה בכ 90-100 מטר ומשם מדרון עמוק (אם זכרוני לא מטעה אותי) (נתונים שסופרו לי ע"י מישהו שצפה בתמונות מרובוט שביצע שם סריקה בעקבות תאונה
)

למעלה