חייבת לשתף....

חייבת לשתף....

במשפחה של בעלי יש סוג מיוחד של אהבה.. "כולם אוהבים את כולם..." האהבה הזו המוזרה הזו , מתבטאת:"מה שיותר דיברת יותר על פלוני, כך "מסתבר" אתה אוהב אותו יותר" והשבוע זה היה C ההשפלה של העניין הזה. גיסתו של בעלי נוהגת או נהגה יותרנכון עד אמש , להתקשר אליי כל יום וממש לז #$# יין .. לי את השכל על חמתי שכבר ממש מיצינו את הטוב הרע והמכוער של חמתי.. וכמה אני צריכה להיזהר ממש מפניה כי גיסתי מנוסה כבר קצת יותר ממני וכו' מה שלא יאומן זה שבשבוע זה כולם: אחות בעלי בתפקיד המלעונה הראשית, אשת אחיו של בעלי, חמתי המחוממת, כווולם מרשימה זו בלי יוצא מהכלל התקשרו אליי!! ושטחו את טענותיהן זו על זו. הבנתם את הקטע?? אפילו אחות בעלי על אמה= חמותי!!! גיסתו של בעלי על החממה ועל אחות בעלי. מקווה שהבנתם. כל מה שאני הסקתי משבוע זה במשפט אחד: כל המשפחה הזו צ ב ו ע י ם (=גם מסריחים...) טוב עד כאן להערב.. אני הולכת לצלול לתוך האקונימיקות, ה SANO למיניו, HEPPY ושאר מיני ירקות של ניקיון... סיגליהא, נויה , עציון, ששבע מריאנה, מקווה שלשמוע את תגובותיכם/ ן ירדנה ולא ארזי!!!

sovlanit

New member
מתוקה,

תגידי תודה לאל שהבנת באיזה משפחה את נמצאת - לפני שהתקילו אותך. עם תובנה כזו מדהימה וללא נסיון מר - הייתי נוהגת בחכמה. מסתבר שכולם שם סומכים עלייך אם היית כתובת משותפת ואוזן קשבת מבחינתם. אז-כפי שאמר לי מישהו חכם -" בין הבשר לציפורן נכנס רק לכלוך. תשמרי על מעמדך-ו... התעלמי מהצביעות. תהיי את החכמה ותרוויחי מכל העולמות. המון אושר.

שש שבע

New member
טוב אז ככה

שתדעי דבר אחד, מי שמדבר איתך על איקס ידבר עם y עליך. פשוט אל תשתתפי בריכולים למיניהם, ואם אומרים לך משהו, תעבירי נושא, כי אחרת יסבכו אותך עם סיפורים ודברים שכביכול אמרת. וכמה מסריח עכשין, יהיה יותר מסריח. פשוט להתרחק, להרחיק את הילדים מהרכלנים הראשיים, שלא ילמדו את הדבר המגונה הזה.

אלליי, אשריכן...

סובלנית ושששבע, כמה שאתן צודקות.כן, הבנתי את מעמדי מהר. וזה ברור לי שמתים שאני אשתתף בריכוליאדה... ואני... מה? שותקת לאורך השיחות המעיקות האלה. ברור לי שמדברים עליי, אבל את האמת?! ממש לא מזיז לי! אני אוהבת את המעמד הזה של הסנובית.... יע'נו כי אני מה זה לא כזו- הלוואי... זה לא אומר דרשני, כשבת מדברת על אמה ולהיפך.? ולאו דווקא בצורה ישירה, אמ-מה, לחמתי יש מין צורת דיבור מטופשת לטעמי. ואסיים בדוגמא: מתחילה משפט בסגנון הזה... "איזה מצחיקה טביבה (שם בדוי) במקום להגיד/ לעשות.. היא.." יע'ני לא אמרה משהו רע.. ואני בהלם כל פעם מחדש.. הלו??? זה הבת שלך, לא? יש לי עוד המון סיפורים, כי הן החליטו להגי אלינו מחר לארוחת בוצר של שישי... ביי ותודה שששבע וסובלנית. נ.ב. בת כמה את שששבע? אם מותר כמובן..! ירדן

למעלה