חייבת לשתף

• פותח הנושא llt
  • פורסם בתאריך

llt

New member
חייבת לשתף

שלום לכולן , חייבת לדעת אם אני מגזימה עם התגובות שלי, כבר כמה ימים יש לי בחילות וסחרחורות , (וירוס), כולם קופצים וישר אומרים לי אולי את בהריון(לכי תסבירי להם שעם FSH 50, אין שום סיכוי ) אני פשוט מגיבה בכעס כלפי אימי ואחיותיי ואח"כ מצטערת שהגבתי כך, האם גם אתן מרגישות שעם הזמן הסובלנות שלכן כלפי התגובות של הסביבה יורדת?

עוגי555

New member
כן כן וכן!!!!!

ועקב זה התסכולים העמוקים שלי וההחלטה שלי לא לשתף אף אחד טגם מי ששיתפתי חבל ששיתפתי.האטימות והבורות והקור והדעות הקדומות או אפילו התמימות-הכל הופך להיות בלתי נסבל.אני מצטערת שאי פעם, אי פעם רמזתי שאני רוצה הריון ואיןחבל שאמרתי שלא בא ליזה היה אינסטינקט שלי ולא עשיתי זאת.אני לא שט כדי לא להחשף אבל נכוויתי מהקרובים אליי ביותר.והכי גרוע, כל אלה שיש להם ממש ״כוונות טובות״ בלבדאז לא מספיק את סופגת גם אמורה להגיד תודה.אז כן אני מזדהה וזה כנראה לא יעבור כל כך מהר.לא יודעת מה מצבך, אבל אני הייתי במצולות ואף אחד לא ידע, אז כל ההערות והנשמות הטובות שחושבים שתעשי עיסוי אינדיאני לשחלה השמאלית רק הגבירו לי את חוסר האונים עגמת הנפש והדכאון-ועם כל זה! ההתמודדות עם כן לספר יותר איומה!!!קחי בחשבון שלא קל לך, יש לך הרבה על הלב, ואת כואבת ומה לעשות-לא תמיד נופת צופים.תהיי את טובה אל עצמך.

llt

New member
עצות אחיתופל

בנימה זו הרשי לי לשתף אותך במספר עצות שקיבלתי :
תרגעי , רק תרגעי זה יגיע, צאו לחופש לחו"ל, תאכלי תאנים , תותים , בננות, צאו לצימר והכי גרועות אלה שמתסכלות עלייך ואומרות לך שיש להם אינטואציה והן מרגישות שהחודש את בהריון ואת כמו עבלה צריכה לחייך ולשתף פעולה או אלה שמספרים לך שראו את הכתבה על הבחורה שנכנסה להריון בשלישייה ואומרים לך שהכל יכול לקרות (מה תגידי להם שהרופא אמר שזה קורה אחת ל - 1,250,000 מקרים אז מה הסיכוי שזה יקרה לך?) זהו שפכתי הכל תודה לכן על האוזן הקשבת.

עוגי555

New member
פחחחח... יפה. חבל שלא ידעתי קודם

אולי הייתי נכנסת להריון ויולדת תאומים בריאים עם אפ אס אייצ של 40000!!!תוציאי בכיף!מאוד נחמד גם שרוב האנשים מספרים לך סיפורי ניסים שרק מכווצים אותך עוד יותר, יש את אלה שחושבות שאת מה זה מגזימה ונותנות לך דוגמאות של החברה בת ה42 שנקלטה חודש אחרי החתונהאו החברה השניה , שילדה בגיל 46 לראשונה אז מה את לחוצה?והשיא- סיפורי ניסים שכולנו יודעים שהם לא ניסים ופה הכי אני סותמת. למרות שזה מוציא אותי גם דפוקה-כי כולם בסוף מצליחים הרי!גם את תצליחי, ותסתובבי עם הבטן שלך- את עוד תראי. ובאמת תחייכי אליהם כשי%^^*# לך את השכל עם ניסים!

מיכל752

New member
סיפורי ניסים

קלעתן בול לתחושתיי. כמה שהאמנתי בתמימותי לסיפורי ניסים. הזמן לימד אותי שאולי ניסים קורים אבל צריך לעזור להם לקרות, לניסית שלי לקח 8 שנים להגיע אבל אם לא הייתי עושה את הפעולות הנדרשות היא לא הייתה מגיעה לעולם. סיפורי ניסים שקוראים עליהם מתרחשים אחת ל... ורב הסיכויים שהם לא יקרו לכל אחת לכן המסקנה שלי שיש לעשות מעשים כדי להגיע למטרה והעיקר להתמיד.

מילי7777

New member
ברור שכן

לא מזמן הייתי בברית של המשפחה המאד קרובה . חמותי ממש התעקשה שאעמוד ליד הרך הנולד כאילו שאם אקפוץ עליו זה יעזור. סירבתי בנימוס. וכמובן שהשולחן סיפרו על הרב שעזר למישהי להקלט אחר שבע שנים ושאלו אם אני רוצה את הטלפון שלו. גם סירבתי בנימוס. בטוחה שיש להם כוונות טובות אבל נמאס לי לשתף פעולה. התחושות האלה לגיטימיות לגמרי ובא לי כבר הריון ולו בשביל להפסיק את רעשי הרקע האלה סביבי ( הרעש מבפנים מספיק לי מעל ומעבר) .

llt

New member
אמיצות

כולכן אמיצות ההתמודדות היומית הזו אינה מובנת מאליה ישר כוח כל אחת ואחת מכן

עוגי555

ב ר ו ר

אני מרגישה שהקרובים אלי סובלים הכי הרבה מהתסכולים ומחוסר הסבלנות. גם בגלל שכל הערה קטנה שלהם מנקזת לתוכה ככ הרבה הערות מצד אחרים שלא יכולתי להגיב עליהן באותו הרגע שנאמרו, וגם כי לצערי, יש לא מעט אחרים - שפשוט התרחקתי מהם
. ובאמת - אין דבר יותר מעצבן מזה שאומרים לך "רק תרגעי ותראי איך הכל יסתדר", ולא יאומן כמה זה נאמר כמשהו אוטומטי כמעט, אפילו מכאלה שאמורים להבין דבר או שניים. רק אתמול, רופאת משפחה חדשה, כשבאתי לקחת ממנה הפניות לבדיקות, אמרה לי "אני רואה לפי בדיקות הדם שיש לך זקיקים והכל בסדר, את פשוט צריכה להירגע וזה יגיע..."
.
אם יש משהו, שלפעמים מדגדג לי בקצה הלשון, ודוחק בי להפר את הסודיות הכמעט מוחלטת שהטלתי על הנושא (בינתים זו הדרך שבחרתי בה, כדי שתאפשר לי את מקסימום החופש לבחון ולהחליט בהמשך) - זה הרצון לפוגג קצת את הבורות וחוסר ההבנה המשווע! אבל - לא בא לי לעשות את זה על חשבוני, ועל חשבון משפחתי בהווה ובעתיד...

Koala Bear 1

New member

רופאים יכולים להיות כל כך לא רגישים לפעמים!!!
כבר יצא לי לבכות ממש מול רופאה בעקבות חוסר ההבנה שלה, גם, דיברה איתי על רוגע, ממש רדתה בי, בכעס, להרגע (מאוד מרגיע.....).
וזה אחרי שאמרה לי שלפי תוצאות הבדיקות הכל בסדר. כמה מתסכל!!!!!!!

Koala Bear 1

New member
לחלוטין!!!

מאוד מזדהה עם מה שכתבת ועם מה שכתבו לך.
כולם, כנראה מתוך רצון לעזור או להאמין בטוב (אפילו אמי, כנראה מתוך חוסר יכולת לשאת את זה שאכן יש קושי), מציינים מקרים של נסים, אומרים שבסוף יסתדר... זה קצת משאיר לבד עם התסכול, כאילו רק אנחנו יודעות באמת את גודל הבעיה ואת מהותה, את השלכותיה...

את כ"כ צודקת קוואלה

חשבתי על זה, אתמול, אחרי שכתבתי על הבורות. שבאמת לפעמים, התגובות האלה מגיעות מתוך חוסר ידיעה, אבל - גם הרבה פעמים מהקושי להכיר בכך שיש קושי, ולשאת את זה שהדברים לא הולכים להסתדר בקלות. זה מאוד מובן לי כשמדובר בקרובים ביותר (למשל, אמהותינו - שוודאי עסוקות תו"כ בקושי שלנו) אבל נראה לי שהרבה פעמים זה מגיע מאיזה צורך כללי "לסדר א העולם" כדי לא להרגיש את הקשיים שבו, את הדברים שלא יהיו בשליטתנו (ומצב הרגיעה שלנו...). אני הרגשתי את זה חזק מחברה בת גילי, שילדה את בתה הראשונה לא מזמן, וחשבתי על כך שהמחשבה שהיא עלולה להיות כמוני ולהתקשות בהבאת ילד שני, מאוד מאיימת ומפחידה!

Koala Bear 1

New member
בהחלט מזדהה עם דברייך, קרמבו.

אני חושבת שגם אני, כששמעתי לפני שנים על בעיות פוריות של אחרות, מאוד חששתי מהמחשבה שגם לי יהיו...
מניחה שהנטיה של הקרובים שלנו היא לרצות באמת"לסדר את העולם" כפי שכתבת, "למחוק" את הקושי שלנו, ואת הפחד שלהם שנובע ממנו...
גם כשאנו מתארים קשיים אחרים, שלא מעולם הפוריות, לרוב ירצו להציע פתרונות, לעודד מאוד... הבעיה היא שפה מדובר בדברים שאין פתרונות פשוטים עבורם... דברים עמוקים, שיוצרים אצלינו כעת כאב עמוק, שהעידוד רחוק ממנו שנות אור... אז כשאנו שומעים את העידודים הקלילים, סיפורי הנסים וההצעות הלא קשורות לפתרון, זה מרגיש שזה מפספס את החוויה שלנו, מנותק מהתחושות שלנו, וזה כואב, מכעיס ומעצבן...

המתפללת

New member
חייבת לשתף, הבורות לא נגמרת...

גם אחרי הלידה שלי שהייתי מאושפזת בבי"ח אחרי הקיסרי, סיפרתי לעובדת שם שעשיתי תרומת זרע. (לא סיפרתי על התרומת ביצית כמובן),
ומה היא עונה לי המגעילה והחוצפנית הזאת: שאני הייתי צריכה לעשות כמו החברה שלה שקפצה לאיזה פאב ושכבה עם בחור ויש לה ילד,
טוב תודה רבה לך אבל לכי תסבירי לה שאני לא ניכנסת להריון מסטוץ!

llt

New member
הכי מתסכל

הכי מתסכל לקרוא תוצאת בדיקה שלילית באתר לאחר טיפול ובדיוק קולגה בעבודה שיושבת לידיך מברכת בקולי קולות מזל טוב בטלפון למישהי שהודיעה לה שהיא בהריון (לפעמים נדמה לי שחוק מרפי פועל עלינו שעות נוספות)

למעלה