חייבת לשתף....

shirel האחת

New member
חייבת לשתף....

היינו היום בתל אביב וקניתי בפאזלנד לבני בן שנתיים ו-8 4 פאזלים מהממים של דסני ודורה כמובן.... את המבצע של השני ב-8 פיספסתי אבל עדיין היה מבחר של השני בחצי מחיר, המבחר עצום הילד לא ידע מה לבחור, ההתרגשות היתה גדולה. לבסוף נבחרו 4 פאזלים יפיפיים של 24 חלקים כל אחד במחיר של 180 שקל
עכשיו נשאר רק לנסות ולראות אם יצליח

מממאיה35

New member
הייתי צריכה לקרוא פעמיים..

כדי לדעת שזה אמיתי - 180 ש"ח לפאזל של 24 חלקים??? את בטוחה בזה? שערוריה
לפחות שהילד יהנה ושיהיה בהצלחה. תוכלי לספר לנו מה לדעתך הילד שלך מפיק מההרכבה ואיך הוא מתקדם

פ א ז ל

New member
גם אני תוהה אם המחיר אמיתי

אולי זה מחיר לארבעתם? (שגם זה יקר בעיני לפזל 24 חלקים)

shirel האחת

New member
אוי טעות בניסוח

התכוונתי שכל אחד מהפאזלים הוא 24 חלקים. המחיר לארבעתם הוא 180 שקל
כל פאזל עולה בנפרד 60שקל, היה מבצע שפאזל שני בחצי מחיר אז 2 פאזלים ב90שקל ארבעתם במחיר של 180. יודעת שזה המון המון כסף, בתור חובבת פאזלים לא יכולתי לסרב לילד שהפגין התלהבות עצומה כמובן שלילד הספיק פאזל אחד (של דורה) ואמא התלהבה ולקחה עוד 3

מממאיה35

New member
כיף לפרגן לילד!

מציעה לך לבחון גם מקומות זולים לקניית פאזלים, למשל ביג דיל או מקס סטור או אפילו חנויות צעצעים מזדמנות... ויש גם את ספריית הפאזלים שהולכת ומתהווה, אולי גם היא תהיה זמינה לך.

shirel האחת

New member
צודקת

המקומות יבחנו בכייף.... עקב חנוכה, חויית הקנייה בחנות פאזלנד, התלהבות הילד, אמא מאושרת שבנה הבכור עם תחביב כמו שלה גרמו לאיבוד שפיות וקנייה במחירים הללו

ביקור נוסף במקס סטוק בראשל"צ

לא הניב רכישה, אבל מה שלא היה שם בביקורים קודמים שלי הוא מגוון של פאזלים 100 חלקים ב - 2.5 ש"ח

shirel האחת

New member
ראית אולי פאזלים לילדים?

היי, אני מעוניינת לרכוש לבני פאזלים נוספים, ראית אולי במקס סטוק פאזלים נוספים לילדים עם עד 24 חלקים? אשמח ליסוע בשביל זה.....

יש שם פאזלים בכל מיני גדלים

אני לא זוכרת אם דווקא 24 חלקים יותר או פחות, אבל המחירים יותר יקרים 20-30-40 ש"ח.

פאזלים ב - 5 ש"ח

500-750-1000 חלקים היום הגיע מלאי למקס סטוק בבת - ים. לקחתי ארבעה. לצערי אין לי כרגע מצלמה כדי להעלות לכאן תמונה.

מממאיה35

New member
חמישה שקלים???

YYY מדהים ממש.. גם אם האיכות לא משהו, עדיין שווה... אני בעד לפרסם את זה בכל מקום אפשרי

סקרמנטה

New member
הסתבר שהיו גם בסניף בראשל"צ

היו... לפני כמה ימים חמותו של אחי קנתה שם שניים לבת שלה (אישתו), למחרת היא חזרה לשם אבל כבר לא נשאר אפילו אחד. למיטב הבנתי היא גם אמרה שלא נשארו ה-500 של הסימפוסנים. מצד שני, אי אפשר לדעת. יתכן שבינתיים הגיע סטוק חדש.

למעלה