חייבת לשתף

חייבת לשתף

היי בנות, מזמןן לא כתבתי פה אבל אני דואגת להיכנס לפחות פעם ביום להתעדכן ב"מה חדש" בעולם הלקים. אני אוהבת לקים חובבת, אוהבת להחליף לק בין פעמיים לשלושה בשבוע, אני יודעת שזה הורס את הציפורניים וזה, אבל אני הרוסה על לקיםםםםםםםםםם היום יצאתי עם חבר שלי לקנות מברשות שיניים (כי שלי נפלה לאסלה, איזה כייף
) בסופור פארם הקרוב לביתי. בעודי עומדת בקופה אני רואה סטנד גדול עם לקים של ג'ייד במבצע של 12 שקלים (11.99 ליתר דיוק). ומה... אני לא אקנה? אז העמסתי 4 לקים, אפור, חום מהמם, כתום ואדום חזק. בעודי עומדת בקופה אני תוהה אם יש לי לקים כאלה בבית (מרוב כמות הלקים שיש לי כבר לא הייתי בטוחה) ובכל זאת לוקחת את ארבעתם, במבצע, לא? מגיעה הביתה, מתחילה לעשות סדר בלקים שלי, ומחפשת צבעים דומים אם יש לי... מה גיליתי? הפלא ופלא יש לי את שני הצבעים האלה אבל של חברת לייף! טוב נו... אולי מבצע לזכוכית של הלק רואים שזה אותו דבר אבל בטח אם אני אמרח על עצמי ואבדוק אם יש התאמה בין הצבעים.... ומה גיליתי? אלה אותם צבעים בדיוק!! רק שההפרש בין שני הלקים (במחיר מחירון) הוא 30 שקלים! אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות והחלטתי לעשות בדיקה "מעמיקה" קראתי את הכתוביות... ומה גיליתי? אלה אותם יצרנים... בטח תגידו שאני טיפשה וזה וידעתם את זה לפני, ופה אני שואלת. אם אלה אותם יצרנים ואותם לקים בדיוק, למה שאשלם יותר על מותג? (במקרה שלי לא שילמתי יותר כי זה היה במבצע, אבל קניתי לפני כן לקים של ג'ייד גם בלי מבצע) זה קרה לכם? <בינתיים חוזרת לסופר פארם להחליף צבעים> מצב" תמונות, לא יודעת איך לעשות קולאז'ים

תודה

מסתבר שהם היו קיימים אצלי כבר לפני חצי שנה, רק פשוט לא מצאתי אותם מרוב כמות הלקים שיש לי. אתמול עשיתי סדר בלקים וזרקתי כמה שהתייבשו, בכלל - איך אתן מדללות את הלקים שלכן? כאר לי הלב לזרוק אותם אבל המריחה איתם לא הייתה פשוטה ומעט גושית לכן זרקתי אותם.

מדלל לק

אני קניתי מדלל לק של שיק ב 15 ש"ח והוא הולך להספיק לי להרבה זמן כי צריך רק כמה טיפות כל פעם.

Osnatz1

New member
זה סוג של "נהוג", גם הלקים של קסטרו

הם בעצם הלקים של לה צ'ט.. בכללי כל המוצרים של לייף הם מיצרנים מוכרים אחרים, אם אני זוכרת נכון גם המסיר איפור הדו פאזי שלהם הוא מאותו יצרן של קרליין אבל עולה בערך שליש מהמחיר המלא של המסיר של קרליין.. באופן כללי אם אני קונה ג'ייד זה תמיד רק במבצעים של ה10 ש"ח אז לא כזה משנה לי אם זו אותה החברה או לא, אבל כן, הלקים שם הם באמת אותו הדבר. השבוע מישהי העלתה פוסט על לק חדש של ג'ייד- http://purplecatbeauty.blogspot.com/2011/10/421-violet-crystal.html שיצא בערך לפני חודשיים גם בלייף וחצי פורום התעלף ממנו.. http://polishbottle.blogspot.com/2011/06/life-289.html אני חושבת שפה ושם יש לחברות גם גוונים ייחודיים להן כי יש גוונים שראיתי רק באחת מהחברות, או שזה פשוט בטעות שלא הביאו את שניהם לסניף

האמת שאני לא אוהבת את החלק המנצנץ

ליתר דיוק אני פחות מתחברת לזה. הלק הכי מנצנץ שיש לי, זה זהב של ג'ייד שאני שמה אותו תמיד על הצהוב שקניתי שהוא היה לא משהו אז חיפשתי איך לשדרג אותו.

lilo4

New member
תתחדשי

בת'כלס ידעתי שלייף לא מייצרים בעצמם את המותגים, זה מאוד נפוץ עכשיו שלכל רשת יש את מותג הבית שלה- יש את לייף, יש את המותג של שופרסל, את זה של רמי לוי, מגה וכאלה. וכולם פשוט מייצרים במפעלים אחרים. לא ידעתי שהלקים של לייף עם הלקים של ג'ייד, יש ללייף צבעים ממש יפים [וברוב המקומות המבחר של ג'ייד לא כ"כ גדול] ויש עליהם כל הזמן מבצעים. לא אהבתי את הלקים של לייף בגלל שהם התקלפו לי ממש מהר, אבל כנראה שהם עברו לייצר אצל ג'ייד או משהו, מה שאומר שהפורמולה שלהם תהיה טובה לי
תודה על העדכון
טוב לדעת שזה אותו היצרן, עכשיו אפשר יהיה לקנות לפי מבחר הצבעים ולפי המבצע שיש באותו רגע

תודה

בסניף שהייתי בו היה מבחר מטורף, כמעט קניתי 6 לקים אבל ירדתי ל 4 ששנים מתוכם כבר היו לי (הסתבר ככה)

נלי12

New member
רשמת שחשבת שאולי מעבר לזכוכית לא רואים את

ההבדל בצבע אז מרחת לבדוק וגילית שאין. זה מה שאני הבנתי מההודעה.. אבל זה לא רלוונטי כי כמו שאמרת לא החליפו לך. אני לא רוצה לתקוף אותך אבל אם כן פתחת זה לא יפה שרצית להחזיר בקבוק כזה ומישהי אחרת תשלם מחיר מלא על בקבוק שנפתח.

Osnatz1

New member
אגב, היא צודקת, ובכל מקרה לרוב לא מסכימים

להחליף או להחזיר לקים בדיוק מהסיבה שאי אפשר לדעת אם השתמשת בהם או לא..

למעלה