מלכה פראית
New member
חייבת לשתף
היי בנות, מזמןן לא כתבתי פה אבל אני דואגת להיכנס לפחות פעם ביום להתעדכן ב"מה חדש" בעולם הלקים. אני אוהבת לקים חובבת, אוהבת להחליף לק בין פעמיים לשלושה בשבוע, אני יודעת שזה הורס את הציפורניים וזה, אבל אני הרוסה על לקיםםםםםםםםםם היום יצאתי עם חבר שלי לקנות מברשות שיניים (כי שלי נפלה לאסלה, איזה כייף
) בסופור פארם הקרוב לביתי. בעודי עומדת בקופה אני רואה סטנד גדול עם לקים של ג'ייד במבצע של 12 שקלים (11.99 ליתר דיוק). ומה... אני לא אקנה? אז העמסתי 4 לקים, אפור, חום מהמם, כתום ואדום חזק. בעודי עומדת בקופה אני תוהה אם יש לי לקים כאלה בבית (מרוב כמות הלקים שיש לי כבר לא הייתי בטוחה) ובכל זאת לוקחת את ארבעתם, במבצע, לא? מגיעה הביתה, מתחילה לעשות סדר בלקים שלי, ומחפשת צבעים דומים אם יש לי... מה גיליתי? הפלא ופלא יש לי את שני הצבעים האלה אבל של חברת לייף! טוב נו... אולי מבצע לזכוכית של הלק רואים שזה אותו דבר אבל בטח אם אני אמרח על עצמי ואבדוק אם יש התאמה בין הצבעים.... ומה גיליתי? אלה אותם צבעים בדיוק!! רק שההפרש בין שני הלקים (במחיר מחירון) הוא 30 שקלים! אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות והחלטתי לעשות בדיקה "מעמיקה" קראתי את הכתוביות... ומה גיליתי? אלה אותם יצרנים... בטח תגידו שאני טיפשה וזה וידעתם את זה לפני, ופה אני שואלת. אם אלה אותם יצרנים ואותם לקים בדיוק, למה שאשלם יותר על מותג? (במקרה שלי לא שילמתי יותר כי זה היה במבצע, אבל קניתי לפני כן לקים של ג'ייד גם בלי מבצע) זה קרה לכם? <בינתיים חוזרת לסופר פארם להחליף צבעים> מצב" תמונות, לא יודעת איך לעשות קולאז'ים
היי בנות, מזמןן לא כתבתי פה אבל אני דואגת להיכנס לפחות פעם ביום להתעדכן ב"מה חדש" בעולם הלקים. אני אוהבת לקים חובבת, אוהבת להחליף לק בין פעמיים לשלושה בשבוע, אני יודעת שזה הורס את הציפורניים וזה, אבל אני הרוסה על לקיםםםםםםםםםם היום יצאתי עם חבר שלי לקנות מברשות שיניים (כי שלי נפלה לאסלה, איזה כייף