חייבת לשתף

חבר שלי נסע לעבודה וניסה להחליף את הלקים

בסופר פארם במקום עבודתו, אמממ הוא אמר שלא מחליפים לו. איזה באסה :( אין לי מה לעשות איתם ואני ממש מבואסת למרות שזה כסף ממש לא גדול... מה עושים במקרה הזה ?:(

poynter

New member
לא חסר מה לעשות

את יכולה להחליף אותם בתמורה ללקים אחרים. להציע למכירה או לתת לחברות\משפחה.. זה תמיד נחמד

lilo4

New member

אני הורשתי כבר כמה לקים לאחותי, לחברה ולדודה שלי שהיו דיי מרוצות מהירושה
חוצמזה שכל שבוע יש בפורום פינה של מכירות/החלפות שמיועדת בדיוק בשביל זה. ואם לא- מדי פעם יש איסוף של תרומות שמארגנת אחת מחברות הפורום, ותוכלי לתרום את הלקים אז. אופציה נוספת היא למסור אותם דרך האתר הזה: http://www.agora.co.il/

Osnatz1

New member
לא נורא, תחשבי על הצד החיובי בעניין הזה-

את יכולה לדעת שלא תקני שם בקבוק לק משומש (במקרה הטוב) או בקבוק לק שמישהי עם אקזמה או פטריות כבר השתמשה בו על כל הציפורניים המטונפות שלה (במקרה הרע). חחח לצערנו אין כלכך פיקוח בסניפים עצמם והרבה פעמים יוצא לי לראות בחורות ליד המדפים של הלקים פותחות ובודקות ואפילו מורחות וזה ממש מעצבן אותי, אבל לפחות אפשר לדעת שלא מאפשרים להחזיר כאלו שכבר נקנו.. אחרי הכל את לא משלמת עבור לק משומש שיתייבש לך מהר ויעביר לך נגעי עור מיותרים :p לגבי הלקים עצמם מסכימה עם שאר הבנות, נסי להציע אותם בשרשורי המכירה או פשוט להעביר לחברות :)

lilo4

New member
מישהי סיפרה פה בפורום פעם

שיש לה קבוע בתיק דף עם סווטצ'ים של כל הלקים שלה, כולל פירוט של שם החברה והמס'. ככה אם היא רואה לק כלשהו היא יכולה לבדוק ולראות אם יש לה צבע דומה או לא. האמת? אני ממש שוקלת לעשות דבר כזה. אומנם אין לי אוסף ממש גדול, אבל יש לי משיכה לצבעים מסוימים ואני מוצאת את עצמי קונה כל פעם גוונים ממש דומים [ואז מתרצת את זה בעובדה שאני בהחלט צריכה חמישה גוונים שונים וממש דומים של אדום
]

poynter

New member
ידוע ש"לייף" וג'ייד מיוצרות ע"י אותה החברה

דניה קוסמטיקס אם תשימו לב מאחורי הבקבוקים כתוב אפילו
יש לשתי החברות המון צבעים משותפים..ביניהם גם הסגול מאט שאהוב כאן בפורום (בלייף 284 בג'ייד לא יודעת) אבל זה מצד אחד טוב ככה קונים מה שיש במבצע באותו הרגע, ותמיד יש מבצעים

iefrat

New member
אכן הלקים של לייף וג'ייד באים מאותו הבית

ובכל זאת: לעיתים יש שוני אפילו קטן בגוון. הכמות אינה זהה וגם לא המברשת: לייף עולה ללא הנחה 22 שקלים ואילו ג'ייד 50 כך שהכף נוטה לזכות לייף אבל אם יש רק בג'ייד מבצע - אזי עדיף לקנות אותם ואם ב 1+1 עסקינן אז 11 או 12 לא משמעותי. לעיתים לייף...הבנת אותי. תכלס - אני רוכשת את הלקים האלה רק במבמעים איני רואה סיבה לשלם יותר מ 15 שקלים במקסימום - אז מה שמתאים באותו רגע לכיס והגוון - נרכש. המשך קניות מהנות.

lilo4

New member
יש עכשיו מבצע על הלקים של לייף

אתמול בערב קניתי לק ב-9 ש"ח. אני מסכימה איתך, אין שום סיבה לשלם את המחיר הרגיל, זה פשוט לא מצדיק את זה. גם לקים של קרליין לדעתי לא מצדיקים את המחיר הרגיל, אני לא מוכנה לשלם יותר מ-20 ש"ח על אף אחד מהם.

למעלה