חייבת לשתף

lilith93

New member
חייבת לשתף

חפירה... אתמול באתילדירה החדשה.. (אני עוברת בית) הדירה זה כמו בעל טבעי הרדופות ההן.. יש הרבה מסדרונות..(שתי קומות) ויש מן קיר כזה שהוא לא קיר.. יש שם מעבר כזה בין החדרים.. (מממש מגניב) אניוואי היינו כאן בערב (אני כותבת מהבית) והיה ממש חשוך וקריר (מזגן) ואז אחת הנורות התקלקלה והחלה להבהב .. שתינו רואות על טבעי אז מרתי לה.. "מה הסימנים לרוחות??" והיא כזה "אורות מהבהבים ,קור, ריח של גופרית" אז אני "אורות צ'אק קור צ'אק.. ריח אין " ואז ממש נבהלנו והתחלנו לרוץ לחדר שאבא שלה היה בו ולהיבהל.. ואז אחרי חצי שעה כזה אני ישבתי אם הגב לחלון (שמוביל לחדר חיצוני שבו יש חלון ) ואמרתי לה שעדיף לא לשבת אם הגב לחלון כי לרוב כשעושים את זה אז הרוח נדחפת דרך החלון... היינו כאן כי בנינו ארון בחדר של אחותי שאין לו חלונות חיצוניים רק חלון לעוד חדר ואז חלון ואנחנו ממש רצינו להביא מלח או משהו.. אגב השעה הייתה איזה 11 בלילה ושתינו היינו עייפות רצח ולא היה לנו קולה... אז מה דעתכם??? יש לי בית רדוף רוחות או לא???

משי22

New member
../images/Emo24.gif

הסימנים על רוחות (לפי הסדרה...) זה גם קולות של שריטות, כמו חולדות, וריח של גופרית קשור דווקא לשדים... בקיצור, אל תדאגי, לא נראה לי שיש רוחות (אבל תמיד אפשר להסתובב עם שקית מלח, ליתר ביטחון...
) ותתחדשי על הדירה

lilith93

New member
חח כן

פשוט היינו עייפות רצח אז התחלנו להמציא דברים...[ היה קורע..

חחחח אני דווקא חושבת שיש ../images/Emo2.gif

אין ברירה.. תקראי לג'ארד וג'נסן
או לגוסט פייסרס

G Baby

New member
../images/Emo2.gif

לא בטוחה שרדוף רוחות..בכל זאת השעה היתה מאוחרת, והעובדה שאת רואה על טבעי תרמה יפה לדמיון שלך להשתגע..
אבל בלי קשר, אני מאמינה ברוחות..אז אין לדעת

lilith93

New member
זה לא רק זה

הבית עצמו זה כמו בסדרה... זה ממש נראה כאילו זה בית מהסט.. בהזדמנות אני יצם ויידיאו או תמונות....

Ayelet 363

New member
זה כמו מה שקרה לי אתמול!

אבל אפילו יותר קריפי... סתם, אני, אחותי וחברה היינו בתחנה המרכזית בחיפה והלכנו לכיוון האוטובוסים, ושם לקצה, ופתאום נהיה די שקט, לא היו אנשים בכיוון הזה, והייתה מוזיקה מפחידה! אמרתי להן והן הסכימו איתי (או לפחות אחותי). אחותי החליטה להוציא את הפלאפון שלה ולהגיד לי ולחברה לעשות סרט- מזל שהאוטובוס הגיע בזמן (הייתי בלחץ, ואז כשהגיע האוטובוס אמרתי " Save by the bus". יאי. ניצלתי מהפלאפון... ומהאווירה המוזרה). ברצינות, אני אמרתי לאחותי שזה כמו שכשהיא ראתה על טבעי היא אמרה אל המסך, לדמויות, לא לעשות דברים "כי את\ה בסרט אימה"- כמו נגיד שבסרט אימה עדיף לא להיכנס לכל מיני מקומות. אני יודעת שזו הייתה סתם מוזיקה, אבל אני פרנואידית וההרגשה הייתה כמו בסרט. תתחדשי על הדירה החדשה.

lilith93

New member
תודה

מה שקרא לך קורא לי המון ... רק שאני לרוב נוסעת באוטובוסים לבד.. אז זה יותר מפחיד

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo6.gif אנשים אתם חיים בסרט

גם אם יש רוחות (יש אבל זה לא משנה פה), למה אתן/ם ישר חושבות/ים שהן יעשו לכן/ם משהו, לא כל הרוחות רעות יש גם רוחות טובות, חוץ מזה הן בטח יותר מפחדות ממכן/ם מאשר אתן/ם מהן (עוד אחד מהשפטים להרגעת אנשים מפוחדים). בסוף את תגלי שזה רק איזה עכבר שעושה רעש.

משי22

New member
אם כבר הנושא הזה עולה...

מי פה מאמין בקיומם של דברים על טבעים בעולמנו- רוחות, שדים, דיבור עם מתים, קמעות, סגולות, כישוף וכו'? מישהו פה פעם השתתף בחוויה על טבעית, כמו סיאנס או משהו בסגנון?

lilith93

New member
אני מאמינה בכל דבר

עד שיגידו לי אחרת.. אבל אל בסנטה וביגפוט... זה סתם סיפורים

G Baby

New member
בדיוק מה שאני אומרת..

(כמעט) כל דבר אפשרי, עד שהוכח אחרת.. אבל כמו שרואי אמר, לא בהכרח כל דבר הוא לרעתנו, אולי פשוט נמצא שם ללא מטרה עויינת..

G Baby

New member
את סובלת מפיצול אישיות?

למעלה רשמת שאת כן מאמינה...

חחחח כן ../images/Emo6.gif

נו זה היה בצחוק..שנים את מכירה אותי ועדיין לא יודעת מתי אני צוחקת?! (גם בכתיבה)

Ayelet 363

New member
אני מאמינה

אבל אני גם מסכימה עם רואי, שהם לא חייבים להיות רעים, וגם מאמינה שמרוב האנשים, לפחות, הם ממש רחוקים ולא נוצר קשר בכלל.

משי22

New member
טוב...

האמת היא שאני די ספקטית בנושא הזה... אני לא אבוא ואומר שדברים כאלה "לא קיימים" בוודאות, כי, כאילו, מי אני שאדע? אבל בדרך כלל אני לא ממש מאמינה לאנשים שיספרו לי על דברים כאלו. ורוב הסיפורים האלו נולדים מדמיונות ומדברים שאפשר להסביר בצורה פשוטה בלי לערב על טבעי. ולא, מעולם לא השתתפתי בחוויה על טבעית כלשהי (למרות שאני מתארת לעצמי שיש כאלו שיחשיבו תפילה כטקס "על טבעי"...)

למעלה