אהלן....חיכיתי לראות מה יהיו התגובות
לפני שאבחר להגיב בעצמי. מסתבר, ואפשר לראות זאת גם לפי מיעוט מסויים של תגובות ברשומה עצמה שניסיתי להבהיר כי דבריי לפעמים הוטו ע"י הקוראים בכדי לקדם איזשהו קונספט או רעיון שאני לא בטוח שאני עומד מאחוריו. כל אחד בחר לראות ברשומה הזו משהו לפי נקודת המבט שלו. יש שקראו לי הומו, יש שקראו לי שוביניסט ואיראני ויש שקראו לי צדיק. אני לא אף אחד מאלו.... ולא כתבתי את זה בגלל עניין דתי, אני אדם חילוני, מאוד חילוני אפילו והעניין הדתי הוא לא המקום ממנו הגיעה הרשומה הזו. כתבתי את מה שכתבתי לא בגלל שאני מאמין שצריכה להיות צניעות ולא בגלל שאני חושב שצריך להתעטף בבדים כמו באיראן, אני מאמין שכל בחורה ובחור לצורך העניין שהולך להתערות בחברה מסויימת ובאירוע מסויים צריך לברור היטב את מה שהוא מוציא מהארון ומתכוון ללבוש. אין לי בעיה שבחורה תלך בלבוש חושפני כמה שהיא רוצה ואין לי בעיה עם חופי נודיסטים, אני אתהלך בהם בעירום בעצמי אבל המרחק בין חוף הנודיסטים לחתונה בחברת הדודה והסבתא הוא גדול עד בלתי ניתן להשוואה או למדד כלשהו. צריך לדעת לכבד את המקום ואת הנוכחים ובראש ובראשונה את עצמך. באירוע המדובר לא היה אף אחד מכל אלו. ארצה לסכם ששימוש בהודעתי לצורך "פעולות צניעות" כפי שכתבה הכותבת הראשונה הינו סילוף של דעתי ושל דבריי לכיוון שאינו מקובל עליי שבת שלום לכל הנוכחים.