חייבת לשתף...

חייבת לשתף...

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1012292 קראתי את הקטע הזה ופשוט התרגשתי. לשמוע דבר כזה מבחור חילוני?! ועוד כאלה תגובות
בתור בנאדם פלצני למדיי הרגשתי חובה לשתף אתכם
אגב, מעולה לפעולות על צניעות [להראות שלא רק הדוסים חושבים ככה] לילה טוב

tahel93

New member
יפההה...

אני חייבת לציין שאני מכירה עוד כמה חילונים שמפריע להם הקטע של ה"כמה שפחות בד והרבה יותר כסף"... נכון זה יפה שהוא מפרסם את זה ברבים... אבל הצל"ש מגיע גם לאנשים חילוניים שלא ממש מראים שזה מפריע להם..

fireman

New member
אהלן....חיכיתי לראות מה יהיו התגובות

לפני שאבחר להגיב בעצמי. מסתבר, ואפשר לראות זאת גם לפי מיעוט מסויים של תגובות ברשומה עצמה שניסיתי להבהיר כי דבריי לפעמים הוטו ע"י הקוראים בכדי לקדם איזשהו קונספט או רעיון שאני לא בטוח שאני עומד מאחוריו. כל אחד בחר לראות ברשומה הזו משהו לפי נקודת המבט שלו. יש שקראו לי הומו, יש שקראו לי שוביניסט ואיראני ויש שקראו לי צדיק. אני לא אף אחד מאלו.... ולא כתבתי את זה בגלל עניין דתי, אני אדם חילוני, מאוד חילוני אפילו והעניין הדתי הוא לא המקום ממנו הגיעה הרשומה הזו. כתבתי את מה שכתבתי לא בגלל שאני מאמין שצריכה להיות צניעות ולא בגלל שאני חושב שצריך להתעטף בבדים כמו באיראן, אני מאמין שכל בחורה ובחור לצורך העניין שהולך להתערות בחברה מסויימת ובאירוע מסויים צריך לברור היטב את מה שהוא מוציא מהארון ומתכוון ללבוש. אין לי בעיה שבחורה תלך בלבוש חושפני כמה שהיא רוצה ואין לי בעיה עם חופי נודיסטים, אני אתהלך בהם בעירום בעצמי אבל המרחק בין חוף הנודיסטים לחתונה בחברת הדודה והסבתא הוא גדול עד בלתי ניתן להשוואה או למדד כלשהו. צריך לדעת לכבד את המקום ואת הנוכחים ובראש ובראשונה את עצמך. באירוע המדובר לא היה אף אחד מכל אלו. ארצה לסכם ששימוש בהודעתי לצורך "פעולות צניעות" כפי שכתבה הכותבת הראשונה הינו סילוף של דעתי ושל דבריי לכיוון שאינו מקובל עליי שבת שלום לכל הנוכחים.

התכוונת, מתוך כבוד עצמי?

כי זה בהחלט דבר שמוזכם על כולם פה. אבל תודה על ההבהרה בכל מקרה.

תגובה לתגובה

1.אמרת שלא התכוונת לכתוב את הרשומה הנ"ל מתוך מניעים דתיים, ואת האמת? גם אני לא התייחסתי אליה כמסר דתי. נכון, התייחסתי לעובדה שאתה חילוני מתוך סיבה אחת - אני מכירה את היחס של הגברים החילונים [ואני מצטערת על ההכללה שאולי בהחלט לא נעשתה במקום] לבנות. רוב היחס שלצערי אני רואה הוא יחס של זלזול כלפי הגוף של הבנות, הבנים רודפים אחרי מה שמראים להם ואחרי מה שהבת משדרת מהבגדים שלה [או יותר נכון מחוסר הבגדים שלה]. שמחתי לראות שהעיניין הזה צרם לך. לפי המשך הדברים בהחלט לא הבנתי את הרשומה שלך כמו שהתכוונת, שיש הבדל בין ללכת ככה ברחוב לבין ללכת ככה "בחברת הדודה והסבתא". כמו שכתבת בתגובה בהחלט כל אחד קרא והבין את הרשומה לפי ראות עיניו, ואני מתנצלת שסילפתי את כוונתך. 2. אני רוצה להתייחס על העניין של "פעולות על צניעות". כשאני מעבירה לחניכות שלי על צניעות, אני אישית פחות מעבירה על הצד ההלכתי, אלא על הפן של הכבוד של הבת לעצמה [ועל כך אני מאמינה שנוכל להתווכח שעות]. כשאמרתי שאפשר להשתמש ברשומה שלך לפעולות על צניעות התכוונתי שאפשר להראות לחניכות [בגילאים 13-14-15-16] שגם הבנים מתייחסים לבנות שלובשות פחות בגדים בחוסר כבוד. כנראה שזו לא הייתה כוונתך... שבוע טוב

S a m B o o k i

New member
ערן בפורום בני עקיבא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום חביבי
מה אתה עושה כאן
[ אם אתה חושב מאיפה אתה מכיר אותי , הניק הקודם שלי היה Mr Slider ואני מ-394. ]

למעלה