חייבת לשתף...

• פותח הנושא a44
  • פורסם בתאריך

a44

New member
חייבת לשתף...../images/Emo4.gif

מחר, שבת, אני עומדת לארח את חמותי וחמי האקסים (הסבים של מתבגרותי), ויחד איתם את הדוד של בנותי, שהגיע לביקור קצרצר לארץ, אותו לא ראיתי מאז גרושי. הם באים למעשה לפגוש את נכדותיהם, אותן הם יכולים לפגוש רק בצד שלי. אני במתח, כי השעה שהם באים מאוד קשה, ויתכן מאוד שפעוטתי תגיב בבכי,כפי שהיא מגיבה כשמגיעים אורחים שאינה מכירה. הסבתא היא אישה מאוד דעתנית וביקורתית, ובודאי יהיה לה מה להגיד על פעוטתי, כי היא מתהדרת בידע חינוכי לא פורמלי רב. (אמנם אני מתיעצת איתה טלפונית לגבי הקטנה, אך כעת אין לי סבלנות רבה לשמוע "עייצעס"... מה גם שפעוטתי בתקופה לא פשוטה...) הצעות וחיזוקים יתקבלו בברכה.... שבת שלום!

שימי פס!!!!!../images/Emo23.gif

אני בטוחה שיש לך ילדה מקסימה ואם יש לה הערות אז זב"שה שתדבר לקיר תהיה חזקה כולנו מאחרייך ספרי לנו איך היה שבת נפלאה שתהיה לך וכחי הכל בחפיף

a44

New member
תודה, אשתדל...

מקווה שגם אצליח. בכל אופן תודה על העידוד!

a44

New member
../images/Emo73.gif אז, בדיוק הם נסעו...

האורחים. ..הקדימו בשעה וחצי, ואני עוד לא הספקתי להשכיב את הקטנה, ואפילו לא סיימתי את ההכנות לארוחת הצהריים... אבל המפגש היה ממש ברוח נעימה. הקטנה היתה מדהימה (כמובן שהביאו לה מתנה!) והמפתיע הוא, שבאמצע ארוחת הצהריים היא פתאום הביאה חיתול, שמתי לה, והיא הלכה לבד לחדרה ונרדמה... זה דבר שמעולם לא קרה!!! כאילו הרגישה שאמא שלה רוצה להשאר בסלון! לא בכי, לא הסטריה, אפילו לא בקשה קטנה להתיחסות מצידה... איזה מוזר! כשהתעוררה היא קמה בשקט וברוגע, ובאה אלי לסלון. כנראה ששיחת ההכנה שלי היתה טובה... בכל אופן לא היתה שום בקורת מצד האקס חמות, כי לא היה מה לבקר...

יופי אני שמחה לשמוע

ולפעמים הבאות תזכרי תמיד את מי שאת וילדייך הם הגאווה הכי גדולה של החיים ואם מישהו חושב אחרת זאת הבעיה שלו והוא טיפש

m i c h a l i

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo45.gif

ומציעה לך שבפעם הבאה אל תצפי מהם. לא לטוב ולא לרע. כל תמיד תוכלי להיות מופתעת לטובה... ובקשר לקטנה... לפעמים הם פשוט מרגישים אותנו
זה ה"פרס" על הקירבה הגדולה שנוצרת ביניכן תהני ממנה

למעלה