חייבת לשתף...

צילולה

New member
חייבת לשתף...../images/Emo185.gif

אני יודעת שיהיו כאלו שאולי לא יבינו אותי, ואולי יגידו לי את מה שכבר התרגלתי לשמוע, אבל לא נורא...אני פשוט חייבת לפרוק קצת... למי שזוכרת, לפני חודש בערך, כתבתי שהחלטנו להזמין את ההורים שלי לפגישת פיוס ולהתחיל דף חדש,אחרי כמה חודשים טובים שלא דיברנו איתם בשל מריבות רבות לפני החתונה. לפני שבוע הוזמנו אנחנו אליהם,במסגרת יום הולדת לאבא שלי, ובלי להרחיב יותר מידי, הכל הלך ממש טוב, עד הסוף...הסוף המר... מה שהיא עשתה, עבר כבר את כל הגבולות האפשריים מבחינתי ומבחינת ניר. נמאס לנו באופן סופי. מבחינתי אין לי ולה יותר שום דבר משותף ביחד. זו החלטה שאני שלמה איתה ומרגישה מצויין איתה, ומה שעכשיו טיפה עודד אותי, היה טלפון שקיבלתי מסבתא שלי, שעד עכשיו היא תמיד ביקשה שנוותר ושנעביר את זה הלאה, ועכשיו היא פשוט אמרה לי:" עזבי.... העיקר שאת בריאה וניר בריא, ואת לא צריכה אותה..." וזהו... טוב לי! שקט לי! ואני לא ממש רוצה לשמוע ממנה!!! אני יודעת שאנחנו מבחינתנו עשינו הכל, והיינו בסדר גמור,וזה מה שחשוב!!!! וזה נחמד לשם שינוי להרגיש שלם עם עצמך במאה אחוזים!!!!!!! אז כמו שאמרתי, סתם רציתי לחלוק את זה ולכתוב.....

gmgy

New member
מעולה

במקרים כאלו אני באמת חושבת שאם עשית את כל מה שיכולת אז העניין סגור. אין מה לעשות ואי אפשר לפעמים לשנות אנשים. את וניר ביחד וטוב לכם וזה מה שהכי חשוב.

שמופית

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

אין ספק שכבר עשיתם מעל ומעבר... ואפילו מעבר לכך ! המשפחה שלך עכשיו זה ניר (ומה שיבוא בעקבות האיחוד
) ובאמת לא שווה להילחם על קשר לקוי וחסר סיכוי ובסיס. שמחה לשמוע שאת שלמה עם עצמך - זה הכי חשוב ! כל הכבוד על ההחלטות
(ונתראה מחר
)

רחלילי

New member
הו הו אני מבינה

אני בחצי נתק מההורים שלי יותר מחצי שנה. וזו לא פעם ראשונה. אני מאד יכולה להבין אותך. אני רק מאחלת לך שתצליחי באמת להרגיש טוב ולהיות שלמה עם עצמך. אגב שמעתי לא מזמן הרצאה שבה נאמר בין היתר (אני מוציאה דברים מהקשרם) שיש נשים שחוו כאלה דברים קשים בבית שעדיף לבריאות הנפשית שלהם לא להיות בקשר עם אותה משפחה. מקווה מאד שתצליחי להרגיש טוב. אני אישית עדיין במאבק עם עצמי מה דבר הנכון ואיך אפשר כן לקיים קשר עם משפחה סופר בעייתית וקשה ועדיין לשרוד. לא מצאתי את נוסחת הקסם עדיין לצערי.

fila

New member
צ´ילולה

אם את סוף סוף שלמה עם ההחלטה שלך אז את כבר בדרך הנכונה ולפחות נפטרת מסימני השאלה וההתלבטות. אני מודה שלפעמים אני לא תופסת מצבים כאלה של ניתוק מהמשפחה אבל אני בטוחה שלא קמים בבוקר ומחליטים להתנתק ויש לך את הסיבות המוצדקות שלך. מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה

danonit

New member
לפעמים עדיף ככה...

מאשר האפשרות השניה, של לנסות "להשלים", לנסות שוב ולהפגע שוב ושוב כתוצאה מכך. בכל מקרה צ´ילולה - עם כל ההחלטות שאת מחליטה עכשיו - זה אף פעם לא סופי, אבל אם באמת המצב כזה רע, אפשר לשמור על קצת דיסטנס לזמן מסוים - ולו רק בשביל לשמור על השפיות.

limor 2

New member
היתה ליתקווה קטנה שזה כבר מאחורייך

אבל כנראה שבאמת קשה להשתנות. אני מקווה שחייכם יהיו מלאים באושר ואהבה, גם בלעדיה.

צילולה

New member
תודה!!../images/Emo24.gif

אני זוכרת שבזמנו כתבת לי שהחתונה תהיה "יום העצמאות" שלי וזה היה ממש נכון.... אז המו המון תודה מעבר לזה! כנראה שהיא לא תשתנה..זה רק מחמיר עם הזמן..

אתי@

New member
לקחת החלטה נורא נורא קשה

אבל נראה שאת שלמה איתה וזה בעצם הכי חשוב. תשקיעי עכשיו במשפחתך החדשה, למדי מטעויות של אחרים, ותקימי לך בית כמו שהיית רוצה עבור עצמך
מחזיקה לך אצבעות אתי

daldan

New member
../images/Emo24.gif העיקר מה שאת מרגישה

אני לא ממש מכירה את הסיפור אבל ברור לי שמה שחשוב זו ההרגשה שלך, והאושר שלך! אם מישהו גורם לך להרגיש רע ולא יודע להעריך אותך כמו שאת, הוא באמת לא שווה את ההשקעה שלך והיחס שלך גם אם זה קשר של בשר ודם. אני מאמינה בהרגשה האישית שלך ואם טוב לך עם זה וההחלטה הזו נותנת לך את השקט הנפשי שלך - זו הדרך הנכונה. קבלי
גדול ותשקיעי במשפחה החדשה שלך ששוה את כל תשומת הלב שלך!!!

חשבתי על הנושא - וגם לי מוכר

אז ככה אני לא מכירה את הסיפור שלך אבל אני יכולה להרגיש הזדהות בנושא. אני כל הילדות שלי עד לפני שנתיים שלוש לא דברתי עם אבא שלי בכלל וגם אם אמא לא ממש הסתדרתי. היום היחסים הרבה יותר טובים ולמה - כי עזבתי את הבית לא לוקחים אותי יותר כמובן מעליו. מה כן אני יכולה להגיד לך זה שתיהיה שלמה עם ההחלטה שלך ואם זה מה שעושה לך טוב אז כן, נתקי מהם קשר. ויותר מזה אני יכולה להגיד לך שכניראה הם לא מעריכים גם את מה שאת עושה כי את אומרת שאת משתדלת כן להטיב את הקשר אך אם מזלזלים בנושא. מקווה שיבואו ימים טובים בהרבה. ושכל זה יהיה מאחוריך. אורלי

אמיקה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם לי הייתה תקווה קטנה שהסתדר לכם אחרי כל סיפור החתונה וכו´... טוב. דעתי בעניין פחות-או-יותר ידועה, ולא נותר לי אלא לחזק את ידייך גם כאמיקה על דעותיה בענייני משפחה, וגם כמי שמכירה מקרוב את הנושא וחווה ניתוק כזה מצד בעלי ומשפחתו. אנחנו שלמים עם הניתוק, וכל פעם מחדש מברכים על הבריאות והשקט הנפשי שזה מעניק לנו. חזקו ואימצו. מאחלת לכם רק טוב ומשפחה חמה, מאושרת, מלוכדת ואוהבת - כמו שכולנו מאחלים לעצמנו.

יש מקרים שבהם פשוט מרגישים שהכל

נעשה ונאמר. אז את את שלך עשית, התגובה שלה הפילה אותה לאותו מקום שממנו באה. כרגע המצב לא בידים שלך, עשית הל ולא נותר לך אלא לשבת בשקט ולהמתין. או שהיא תחזור בהתנצלות. או שלא... בכל מקרה, כל הכבוד על הנסיון.

mor mor

New member
גם אני קצת מזדהה.......

אני בת 24 היום וכבר שנתיים נמצאת עם בחור מדהים, ואנחנו בעוד שנה רוצים להתחתן. אבא שלי אדם מאוד קשה, הוא החליט מסיבותיו לא לקבל את הבחור "ואסר" עליי להתחתן איתו. הצליח בתחילה להסית את כל המשפחה,איים שלא התראה עם הבחור.............. עברתי תקופה רעה, החלטתי לדחות בעבר את החתונה (היינו אמורים להתחתן לפני שנה) , לעזוב את הדירה שגרתי עם חבריי, לישון פעמיים-שלוש בשבוע בבית, רק כדי לשמור על שלום בית עם משפחתי..... הסברתי שנכסה - אני וחברי את חובותיו ולפני שלא נכסה לא נתחתן, אבי נרגע- שאני לא מתחתנת כרגע, אבל בראש שלו הוא כבר החליט שהוא לא מקבל אותו, ויהיה מה שיהיה הוא לא יגיע לחתונה,וחברי לא יבקר בבית הוריי... לא הייתי צריכה בכלל לחשוב, אני איתו מתחתנת, גם אם זה ייקח 10 שנים, האהבה תחכה....... בעזרת השם עוד 5 חודשים אנחנו מסיימים את החובות, אמא שלי מצד אחד איתי ואני יודעת שתמיד היא תיהיה מאחורי- היא הבן אדם הכי מדהים בעולם... ואבא שלי עם כל האהבה הוא לא תמיד יהיה מאחורי. אבל אלו החיים וזו הבחירה שלי, ואיתה אני אחייה... חברי באיזשהו שלב רצה לפרוש- כי לא רצה להתמודד מול משפחתי , אבל הוא לא רצה לאבד אותי ואת האהבה הגדולה שלנו.

דפי26

New member
צילולה,אני מניחה שלמרות הכל

זה עדיין מעט כואב. שמחה לשמוע שיש לך תמיכהמאחרים במשפחה. זאת סבתא מאיזה צד? אגב אם יש לך אחים ואחיות אז מה הם חושבים?

למעלה