חייבת לשתף ולספר.

אiרין

New member
חייבת לשתף ולספר.

אתמול קפצה אליי חברה טובה לביקור וכולה מתרגשת. חברתי מצויה בפרשת דרכים לא קלה , מצבה הבריאותי לא הכי איתן ולאור כל זה היא שפכה בפניי על מקרה שאירע לה. היא שמעה מחברה נוספת שלה על שתי נשים מדהימות שכל כך חיזקו אותה. אחת מאותן נשים ישבה איתה ופרשה לפניה קלפים ותיקשרה עבורה והשניה פינקה אותה בהילינג מדהים , שקודם כל גרם לה לרוגע שמעולם לא חוותה. היא כל כך התלהבה. אני , שאני מעט סקפטית ביקשתי ממנה להגיע אל אותן נשים. היא רוצה לחזור לטיפולים ארוכים אצל האשה הנפלאה , לדבריה ולטפל בעצמה בהילינג. בתור ספקנית , איך התיקשורים אמורים לעזור ואיך ממצב של קושי בריאותי, הילינג יכול לסייע?

היי אורין, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איך הילינג יכול לשפר את הבריאות? - כל ליקוי במצב הבריאותי הוא השתקפות של מצב נפשי או אנרגטי לא זורם. הילינג מסדר את הזרימה האנרגטית כדי לתמוך במצב בריאותי תקין. הילינג לבד, לא יכול למנוע ממך להיות עצובה, או חולה, ולכן - איך תיקשורים עוזרים למצב בריאותי? - אני משערת שהתיקשורים נותנים את המסר, הדרך לפתור פיסית את המצב המאתגר שהביא לחולי, וכך, על ידי הילינג - הסדרת הזרימה האנרגטית, בשילוב עם מתן כלים לשיפור התנאים שבהם את חיה לך, ללמוד לחיות באופן יותר מודע, יותר נכון, סך כל אלה מביא ללא ספר לשיפור המצב, פיסית, מנטלית, רגשית - ובכלל... כמובן, שלא לכל אחד הדרך הזו דווקא מתאימה. את התמיכה האנרגטית אפשר לקבל מהילינג, רייקי, דיקור, רפלקסולוגיה, צמחי מרפא, פרחי באך - ועוד הרשימה ארוכה. וגם מבין כל המטפלים באותה השיטה - בין מטפל למטופל לפי הבנתי צריך להיווצר קליק, שנובע מאיזו התאמה באישיות, בגלל שתהליך הריפוי באמצעים אנרגטיים, בניגוד לריפוי מדעי, מערבי, אצל דוקטור, הוא תהליך מאוד אינטימי שבמהלכו המטפל מביא את הידע לגבי השיטה והמטופל מביא את הידע לגבי המצב וביחד הם יוצרים בעצם ידע חדש ורלוונטי... צריך שיהיה חיבור בין הנפשות... והתמיכה בעבודת המודעות... זה עוד יותר מורכב, מפני שלא כל אחד מוכן לעבודה כזו, לא כל אחד מוכן לקבל מסרים ובטח שלא לחיות לפיהם...

למעלה