חייבת לשתף אתכם ...

א ו ר1

New member
חייבת לשתף אתכם ...

היום ההורים שלי באו אלי על מנת לשוחח עם בעלי על המצב, הם שאלו אותו מה הוא בעצם רוצה והוא אמר שהוא רוצה להתגרש... אז עכשו נתחיל בהליכים ואני לא יודעת אפילו איך אני מרגישה, אני לא עצובה ולא שמחה, יש לי מן תחושת הקלת כזאת מהולה בדכאון כזה , אין לי שום הסבר לזה. היינו יחד מגיל 16 יצאנו 8 שנים והנה לאחר 6 שנות נישואין וילדה מקסימה הכל נגמר....

אור יקרה

תמיד האמנתי בפתגם שאמר, לא חשוב הכמות העיקר האיכות.... והנה יש לך הזדמנות בלי פחד, לסיים את הפרק עם האדם שגרם לך להרגיש רע. לפעמים כשלא הולך משהו ף צריך לדעת מתי להפסיק לנסות. צריך להניח למה שגורם לנו להרגיש לא טוב... ולהמשיך הלאה, דלת אחת נסגרת, אחרת נפתחת. העיקר והכי חשוב שאת תרגישי טוב עם עצמך, ותוכלי לחיות בשקט ושלווה, ולא בניקור ויחס רע.... שיהי הלך רק טוב, ובהצלחה.... שלך....אישה יפה.

משהו חכם של מישהו חכם

הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מידי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה מעל לכל שיעור. זה האור שבנו – לא האפלה שבתוכנו – שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו – איזה זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה מוכשר ואהוב? למען האמת – איזה זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד." ולעצם העניין... שנים ויתרתי לעצמי. עברתי ליד המראה. הצצתי. התעלמתי. המשכתי. אהבתי? לא. אבל השלמתי. ויתרתי לעצמי. זו ההגדרה הטובה ביותר. התפשרתי עם מה שיש. אבל החלטתי, לאחר נסיונות בכל מיני קבוצות תמיכה, שזה לא הולך.. הלכתי על ניתוח. כן. חד וחלק. וגם כאן, אני יודעת שהדרך ארוכה. הניתוח עשוי מאד לעזור בצד הטכני שלו אבל יש עבודה רצינית על הראש. באמת. להעביר את האוכל למיקום אחר ברשימת סדרי העדיפויות שלי. וחוץ מזה גם לטפל בסיבות. הרי הכל בא מהראש. מסכימים? מסכימות?

DREAM111

New member
אור היקרה

מזה זמן מה שאני קוראת את הודעותך. קודם כל בשעה טובה שזה הגיע לאיזושהי החלטה. דבר שני אותי לימדו בחיים שדבר אחד נגמר דבר אחר מתחיל. אז עכשיו ייגמר משהו שלאחרונה היה לא טוב למיטב הבנתי ויתחיל משהו חדש. תתחילי להכיר בעצמך, תתחילי להעריך את עצמך שוב וללמוד לקבל ולדעת שאת שווה לא פחות מאף אחד. יהיה לך יותר זמן איכות להשקיע בילדה כי כבר לא יהיה מישהו שיגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך. אז בהצלחה בדרך החדשה ותאמיני בעצמך ותראי שמי שסובב אותך מאמין בך.

תלכי על זה ../images/Emo45.gif

שלום לך אור חמודה, כמו שכבר אמרתי לך, (זוכרת?) אין לך ממה לפחד רע כבר היה לך... נצלי את "חלון ההזדמנות" לסגור הכל בצורה מכובדת וזריזה לפני שיחול איזה שינוי לרעה בנסיבות או בנכונות שלו..... קחי עיצה ממי שכבר היה שם..

גילה37

New member
את סוגרת מעגל יקירתי

את פותחת לך דלת חדשה לתקופת פריחה שלא תיאמן, את מתחילה לך חיים חדשים עם אור חדשה , את לא היית צריכה אותו, הוא גבר שעשה לך רע ואולי גם את עשית לו רע , אבל הפרידה בניכם הכרחית בשבילך , אני מכירה אותך לא אותו וזה הדבר הכי טוב כרגע עבורך ועבור הבת שלך... רק ימים יגידו כמה מוצלחת היתה הפרידה , ובשביל זה לא היית צריכה את הורייך, אנחנו שלא מכירים אותך , חוץ מתכתובת וירטואלית מבינים שזה היה הכרחי .. אני אדבר איתך בטלפון ואת תביני כמה שזה חשוב עבורך הפרידה הזו ,, אסור לתת לגיטימציה לאף אחד ובודאי שלא לבן זוג להעליב או לא לקבל אותי כמו שאני את עכישו בתהליך ואת תעברי אותו כי את אישה חזקה , החלטית ומדהימה אני איתך אם תירצי בכל שלב ושלב ..... חיזקי ואימצי יקירתי ואני כאן ובשם כל הפורום כל עזרה שתיצרכי או סתם אוזן קשבת הצליחי בתהליך הצמיחה החדש שלך, ותיראי שהכל יהיה טוב .. אני עברתי את זה .. לא מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר אבל הסוף אדיררררררררר אז לכי לך לכבוש את האוורסט שלך , שווה כל מאמץ יקיריתי אוהבת גילה עם המון חיבוקים, נשיקות תמיכה ואהבה

למעלה