חייבת לשתף אתכם

חייבת לשתף אתכם

היום במקרה עברתי בשוק בחיפה (בשיבת ציון) וניתקלתי בדוכן שמוכר ערימה ענקית של בורדות בגרמנית משנות ה80 + כמה משנות ה90. כל גליון עולה 10 שקלים ויש שם כמה מציאות מאוד יפות אני יכולה להשבע שראיתי שם כמה גזרות לשמלות כלה (אם כי הן היו די מכוערות
) קניתי לי שני גליונות של קיץ 86 כי בהם היו גזרות די מעודכנות לתקופתנו (נו.. הכל חוזר בסוף..) ואפילו יש שם גזרות לבגדי ים (אני בספק אם אני אשתמש בזה, אבל עדיין נחמד לראות) הקטע המעצבן הוא שטווח המידות בגליונות האלה נורא מצומצם ובד"כ מתאים למידות יותר גדולות לצערי.. אבל תמיד אפשר להקטין ולהתאים בכל מקרה מי שזה מעניין אותה יכולה לשאול עוד פרטים

תודה על השיתוף

לי יש בבית שני ארגזים מלאים בבורדות משנות ה- 80 וה- 90. חוץ מלדפדף בהן מדי פעם אני לא עושה איתן כלום. כבר לא אוהבת לתפור מבורדה אבל לפעמים יש שם רעיונות יפים לבגדים.

וואו, איזה כיף!

איפה זה שיבת ציון? אני תוהה אם אוכל לשלוח את אבא שלי ולסמוך על הטעם שלו

אני לא הייתי סומכת על אבא שלי ../images/Emo3.gif

אני חושבת שהשוק נקרא שוק תלפיות וכל חיפאי מכיר אותו, כשתגיעי לרחוב יכוונו אותך אליו..אבל אל הרחוב עצמו אני לא ממש יודעת להסביר איך להגיע כי האוטובוס מוביל אותי ישירות לשם.. =\

סתם מבקרת

Active member
זוהר, שוק תלפיות לא נמצא ברח שיבת ציון והם גם

לא ממש קרובים, ככל הידוע לי. שוק תלפיות הוא בהדר ושיבת ציון יורד לעיר ומתחבר לרח המגינים (ולא זכור לי שיש שם שוק). אז היכן הבורדות? בשוק תלפיות או בשיבת ציון?

בשבית ציון, בסוף הרחוב

יש בניין של לישכת התעסוקה וקצת אחריו יש אזור שומם יש שלט "שוק המציאות החדש" (שפתוח רק בימי ראשון) ואחריו יש עוד שוק של הרבה חנויות עם רהיטים, בגדים, מוצרי חשמל ועוד כל מני מציאות

מנצלשת

אוף ממש התבאסתי מירושלים :( באינטרנט ראיתי מלא מלא כתובות של חנויות בדים שבמציאות נראו כמו הצרות שלי היו שתי חנויות סגורות ואני תולה את תקוותי לגביהן למחר.. מקווה שיצא מהן משהו בקיצור, כגודל הציפייה כגודל האכזבה

למעלה