חייבת לשתף אתכם!

חייבת לשתף אתכם!../images/Emo13.gif

לבת שלי הקטנה כפרה עליה יש יום הולדת היום היא בת שנתייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...........! מתה על הילדה הזאת מתה!

SpicYspice

New member
../images/Emo49.gif

המונמונים של מזלטוב שתמיד תהיה ילדה שמחה ומאושרת ותמיד תהיה בריאה(בהצלחה בניתוח
) שתמיד תרווי נחת ממנה-ושתגדל להיות יפה כמו אמא

../images/Emo24.gifכפרה על האחיינית הזאת../images/Emo9.gif

כפרה על האחיינית שליייייייי!!!!!!!! ירין האחיינית הכי יפיופה בעולםםםםם! מזל טוב לירינצ'וק.. אין אין מתה עליהה!! רק שהיא מושכת לי בשיער או עוקצת אותי זה מעצבן אבל אין מתה עליה על הבובה הזאת! "קציצה שליייייייי" אודליה אל תהרגי אותי הכל בהומור..הכל באהבה חחחחח אז יאללה ירינצ'וק מזל טוב לאחיינית הכי הכי שבעולםםם!!! ושיהיה רק טוב מחר בניתוח..:/ אודליה מתה עליך ועל ירינצ'וק מואההההההההההההההההההה

מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב נשמה שלי שרק תגדלי אותה בנחת ואושר ומי יתן וכל מה שתרצי עבורה יתגשם וכל הטוב שבעולם יעטוף אותה תמיד ורק אושר ובריאות .... אל תשכחי שהיא הכלה שלי!!!! חולה עלייך תתני לה המון אבל המון נשיקות ממני ליאל: יום מולדת ממח מסל טוב
מכל הלב דניאל וליאל כהן אוהבים

נצחייה

New member
מזל טובבבבבבב../images/Emo95.gif

זהו בלי חיתולים בלי מוצציםםםםם ילדה גדולה מזל טובבבבבבבבבבבבב

2 סוכר

New member
../images/Emo65.gifשיהיה במזל

שיהיה לה המון המון המון מזל טוב ..............עד 210 שנים ........חחחחחחחחחחחחחחחחחחושתיהיי אימא מאושרת תמיד......זה הכי חשוב........תמיד תהיי גאה בבת שלך לא משנה מה........ ..........................אוהבת 2 סוכר(דניאלה)

למעלה