חייבת לשתף... אז חייבת

shiramotek007

New member
חייבת לשתף... אז חייבת

היום אכלנו במקדונלס אני והבן המדהים שלי, פתאום נכנס
גבר ממש מסוקס ההסבר תכף מגיע( שחום עם זיפים 1.78, גובה, שער שחור עם
קצת שערות שיבה, עיניים בצבע תכלת, מושלם מבחינת מראה לדעתי.
הוא נכנס ותוקע בי מבט ולא מוריד , ולי לא כל כך נעים , אני עם הבן ומה עושים
עם זה.
אז אמרתי לעצמי לעזאזאל אם הוא לא יבקש טלפון , אני אגש אגיד שלום
אני שירה ואני פנויה אפשר לקבל את הטלפון שלך?
ואז אחרי מספר דקות בעודנו מתארגנים לתזוזה, הוא ניגש אלי ואומר.
" מצטער על הישירות, אני נראית מדהים, ממש יפה" . בקיצור החלפנו טלפונים
אבל אל תתלהבו , הוא רוצה משהו קליל ואני כבר רוצה זוגיות חדשה
אבל אין ספק שזה השאיר אותי עם חיוך והרגשה טובה.

1Shir

New member
ידעתי שהייתי צריכה להיכנס היום למקדונלדס!

איזה כיף לך!

איך כבר הבנת שהוא רוצה משהו קליל...

shiramotek007

New member
הוא סימס לי דקה אחרי

ואמר חבל שכבר הלכת , רציתי להזמין אותך לקפה,
וככה התחלנו לקשקש, ואז הוא סיפר שלפני חודש סיים מערכת יחסים
ארוכה ועכשיו בא לו משהו קליל וכיף לו להיות רווק.
שאפו על הכנות אבל לי זה לא מתאים..

עדיג78

New member
קליל

לא בהכרח אומר זבנג וגמרנו,
קליל יכול להפוך למערכת יחסים קלילה, לא לחוצה, לא מוכוונת נישואין. קליל יכול להתגלות כמשהו מרענן ומפרה.

ואגב, יכול מאוד להיות שמשהו קליל זה הדבר הנכון לעשות לפני שמוצאים את המשהו ה..כבד. אם את מבינה למה אני מתכוון.

אני אומר שמכיוון שברור - ברור!!! שיש ביניכן כימיה ראשונית, וגם אם את לא מוכנה להודות בזה, כנראה שהיית עולה אליו לקפה אם היתה לו מכונת אספרסו... אז מה רע באיזה אתנחתא קלילה מהחיים המלחיצים?

shiramotek007

New member
עדי העניין הוא....

שאני יודעת מה אני רוצה, תמיד ידעתי כמאט בכל תחום, ואם מה שאני רוצה לא מתיישב עם מה שהוא רוצה לא רואה טעם סתם להעביר את הזמן , הוא יהיה מיסוך בדרך או הפרעה להגעת המטרות שלי קרי, זוגיות טובה, בריאה , מפרה מלאה באהבה.
לצערי או לא
לא מסוגלת להכנס למיטה אם אין שם רגש ולכן הוא הבהיר בדיוק
שזה רק מה שהוא מחפש בשלב זה, קשר מיני , היו עוד כמה פרמטרים למשל כמו שהוא קטן ממני ב7 שנים, אני 34 והוא 27 אבל זה פחות רלוונטי מבחינתי.

עדיג78

New member
שירן

יפה לך שאת יודעת בדיוק מה את רוצה.
ובהשלכה עליי.. אני רוצה זוגיות טובה, בריאה, מפרה ומלאה באהבה. אבל (בהמשך לסקרים אחרונים כאן) אין לי שמץ של מושג מה יביא אותי לשם. וחלק מהאי ידיעה הזו מגיע מהעובדה הפשוטה שזה פשוט עדיין לא קרה, לא משנה מה ניסיתי.

ולכן, לפעמים, אני פשוט מנסה דברים אחרים, משתעשע בחוויות מהצד. אני חושב שזה לא מעכב אותי (כי אני לא מחפש את זה וזה לא מסתיר ממני את הדרך הנכונה), זה פשוט שם. מדי פעם. לעתים רחוקות. אם בכלל. מי זוכר... :)

tatiana6

New member
קראתי היטב מה שכתבת, נשמע משכנע מאוד

זה קשה להתווכח עם מישהו שמתמחה בבסיסי נתונים או משהו בסגנון :))

אני מכירה מישהו דתי-לייט מפורום השכן שלפי השקפת העולם שלו, כל סקס הוא החלפה של פיסות קטנטנות של שתי נשימות ביניהן. בגלל זה בן אדם הזה, למרות שמפיל 99% ממן הנשי, לא כזה מהר, בלשון המאטה, קופץ למיטה. וזה עובד מדהים! נשים, כשהוא שוכב איתן סוף סוף, אומרות כנראה אמן ותפילת תודה לבורא העולם. וכל זה כולו על סטוץ. שיטה גאונית, אבל רובכם בורים לעלות עליה.

לגבי התקדמות למטרה, רובינו גם משקרים. כי למרות, שכמו שירה, אנחנו נעולים על נשואין וזוגיות כיפית, אנחנו עדיין נוגעים בעצמינו כי זה נחמד לנו. שוב, זה חלק ב' מפילוסופיה הלייט-דתית מהסעיף הקודם.

צלשלספק

New member
ת'כלס נכון.

קשר עם אופי "כבד", או "מלחיץ" לא מסתדר לכל אחד או לכל אחת.

בקלילות...ומתגלגלים.
וזה לא מחייב שזה יהיה קשר שיסתיים בסטוץ, אני בהחלט מסכים.

workofmind

New member
איזה מגניב!

כיף, כיף, כיף

תהני מהמקרה גם אם זה לא הוביל לכלום

לכל מי שמרוב וירטואל שכח איך זה עובד במציאות

אז ככה זה עובד, כמו ששירה תיארה, רואים מישהו שמוצא חן (בעיקר מראה חיצוני), נדלקים, וכל השטויות הללו שמסננים עליהן בלי סוף בוירטואל (לפחות 1.8 מטר, מקסימום בן 35, מרוויח לפחות X, וכו'...) פשוט לא תופסות.

זו לא היתה הנקודה

הנקודה היתה שהיא ראתה בחור שמשך אותה חיצונית, החליפה איתו שתי מילים, וזה הספיק עבורה כדי לרצות לדבר איתו בטלפון - וזה בדיוק מה שאמור להספיק, לא צריך יותר מזה.

אם שניהם היו באתר היכרויות, סיכויים רבים לכך שהיא בכלל לא היתה מקבלת אותו בחיפוש שהיא ביצעה, כי אולי הוא לא מעל מטר שמונים, ואולי אין לו תואר, ואולי המזל האסטרולוגי שלו לא מסתדר עם שלה, ואולי הגיל שלו בשנתיים גדול יותר מהמקסימלי שהיא קבעה לעצמה, וכך הלאה, אחרי שכל שדות הסינון שלה מוזנים ומופעלים, הסיכוי שהיא תפגוש את אותו הבחור גם דרך הוירטואל, הוא אפסי, וזה מה שעצוב.

כמובן שאני לא מדבר פה בהכרח על שירה, אלא על כל תרבות אתרי ההכרויות.

KUK NICK

New member
הניק ניים שלך

הוא המקרה היחיד שאני מכיר שמינוס ופלוס יוצר פלוס.

השורה התחתונה היא...

שהוא העלה לך את הביטחון העצמי קצת יותר...
שהוא החמיא לך ונתן לך להרגיש שוב אשה,לא רק אמא...
זה מה שחשוב!

קצת מבאס שהוא מחפש משהו קליל אבל אם הוא רק יצא ממערכת יחסים רצינית,אפשר להבין את זה..

קחי את החוויה הזאת בצורה הכי חיובית שיש ותתלהבי ממנה,מגיע לך!

למעלה