חייבת לשתף אותכן .....

נינה601

New member
חייבת לשתף אותכן .....

אז ככה , החייל יצא לשוש הביתה והייתי איתו כל השישי שבת והיה כלל כך כיף .. אבל , אתמול הייתי אצלו מוצ"ש טיילנו ישבנו דיברנו צחקנו הכל היה סבבה ואז הלכנו אליו הביתה .. בקיצור אני רוצה להגיד שאתמול הייתה הפעם הראשונה שלי ! .. זה היה כל כך מדהים ההרגשה הזאת שאת עם בן אדן שאת כל כך אוהבת 3> אבלל אני לא יודעת מה לעשות אני קצת עצובה מזה שאיבדתי את הבתולים שלי ומצד אחד שמחה שזה עם מישהו שאני אוהבת זה אמור לחזק את הקשר שלנו ? או ההפך? אני כל כך מפחדת שלא תהיה אהבה יותר בינינו \: תעזרו לי בנות . מישהי שמבינה אותי ויודעת על מה אני מדברת . הייתי חייבת לשתף אתכן , תודה .
 

second place

New member
../images/Emo24.gif

תראי, הרבה מאוד בנות שוכבות עם בנים מלחץ, בלי אהבה, מפחד או מטיפשות. יש לך המון המון מזל שעשית את זה בפעם הראשונה עם בנאדם שאת אוהבת כלכך ושזאת הייתה הרגשה מדהימה בשבילך. בשביל כל כך הרבה בנות הפעם הראשונה היא טראומה, ככה שאני חושבת שהיה לך הרבה מזל שבשבילך זאת הייתה הרגשה חיובית. אני גם חושבת שאם באמת יש לכם קשר טוב, אוהב ותומך אז זה באמת אמור לחזק את הקשר שלכם. אתם יכולים ככה להגיע לרמות חדשות של אינטמיות, קירבה וחיבור לא רק במובן הגופני אלא גם בנפשי. בכל מקרה אני ממש ממליצה לך לעשות איתו שיחה על הכל ולשתף אותו בכל דבר שאת מרגישה, כי הוא בטח יכול להרגיע אותך יותר טוב ממני... אבל חשוב שתזכרי שאת לא חייבת כלום, ואם בכל זאת את מרגישה שזה לא מתאים לך, אז את באמת לא צריכה להמשיך עם זה. המון המון בהצלחה!
 
../images/Emo45.gif

אין הרבה מה להוסיף! מזל טוב על הפעם הראשונה. ואני חושבת שזה רק יחזק את הקשר שלכם אם יש אהבה. נתת את כל כולך,ובטוחה שהוא מעריך את זה. אל תהי עצובה מזה שאיבדת את הבתולין. זה קורה מתישהו בחיים. אל תפחדי משום דבר.את האהבה אין סיבה שזה יהרוס.
 

אפיטל

New member
:)

דבר ראשון מזל טוב, או מה אומרים במקרים כאלה? חחח אני לא יודעת מה אצל אחרות אבל אצלי הקשר רק הפך ליותר חזק וליותר יציב. אם את אוהבת אותו והוא אותך אז אין סיבה שהוא לא התחזק.. כמה זמן אתם ביחד?
 

rainbowgirl

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך!

וזה לא קשור ד"א,לכמה זמן אתם ביחד,זה קשור למוכנות נפשית ופיזית לעשות דבר כזה אינטימי עם החבר,וכמובן גם פתיחות עם החבר.. מקווה שעבר בסדר :) בהצלחה ומזל טוב !
 

אפיטל

New member
...

לא אמרתי שיש קשר לכמה זמן הם ביחד...אני סתם התעניינתי...
 
למעלה