חייבת לשתף אותכם

נירה63

New member
סיגלי אני מסכימה שזו ברכה למי שיכול

לעמוד בגידול של הילדים. אני מניחה שישלך ילדים ושאת יודעת הייטב מהם הצרכים של הילדים....זה לא נגמר במטרנה וחיטולים, וכשהילדים גדלים זה רק נעשה קשה מסובך וטובעני יותר...אלא אם כן אנחנו נמשיך לחיות בבועת הנדמה לי...כלומר...אלוהים יעזור ותהיה ברכה ומשהו ימשיך לתרום ולתת. אז זה יופי לעזור ולתת אבל האדם צריך לקדם את עצמו ולעזור לעצמו, הברכה היא נהדרת אבל....מקווה שאת מבינה אותי... חג שמח.

Sigali

New member
איני מכירה את המקרה

אבל.........כאשה מאמינה אני מאמינה שכל ילד מביא את הברכה! במסגרת עבודתו של בעלי אני נתקלת בכ"כ הרבה נשים שקשה להן להביא ילדים וליבי עליהן. אכן יש לי ילדים וברוך ה' לא חסר להם כלום והכל בזכות האמונה כי גם עלינו כזוג עברו ימים לא קלים. אין ביטחון בחיים מאמי חג שמח נירה ושנשמע רק בשורות טובות

נירה63

New member
סיגלי יקרה, אני אדם מציאותי מאוד שנ

שנתקל כל יום בכל כך הרבה ילדים, מה אגיד לך...ישנה אוטופיה וישנה מציאות, לצערי או שלא לצערי בימנו אנו...מבלי היכול הכלכלית קשה מאוד לגדל ילדים. ילד מביא ברכה זה נכון, ומיד בהמשך השורה אשאל, וכיצד נגדל את הילד בכדי שיצליח, יהיה מאושר, יגיע להישגים ולא יהיה עוד דור של אומללים נתמכי ביטוח לאומי. כשאדםצריך לשלם חשבון חשמל או לקנות מזון או אולי לשלוח ילד לחוג האמונה לא משלמת אלא הכסף משלם בקופה, אמונה היא דבר נהדר וטוב שישנה אמונה אבל היא לא במקום עבודה כסף ולהיות עצמאיים מבלי להיות נזקקים.

../images/Emo9.gifשלום נירה,מה שלומך??

נכנסתי לומר שלום,,אחרי שלא הייתי כאן תקופה,,את זוכרת אותי? אילנה מחולון,שלחת לי בגדים לפני כארבעה חודשים ומידי פעם נכנסתי לכאן, עברנו לפני שבוע למגדל העמק,ואשמח לסיוע,,לא מכירה כאן כלום,, חג שמח אילנה

:-ילדים זה ברכה... נכון מאוד! א-ב-ל

מבלי להכנס לויכוח בנושא רציתי לספר לכם (למי שעדיין לא יודע) שילדים צריך להאכיל, להלביש ולמלא את צרכיהם! החלק הפשוט יחסית הוא לעשות אותם. החוכמה היא לגדל אותם! ולגדל אותם בכבוד. מצטערת מיכלי אם אני "שיפוטית" "ביקורתית" וכו' ואני לא אוסיף על מנת שלא ישפכו את דמי על דעתי בנושא, אבל אני ממש מקווה שזו מתיחה של ה-1 באפריל.

נירה63

New member
עוד נתמך סעד יגיע לעולם...לא חבל..

מסכימה עם הדג של נועה, וצר לי מיכל1976אם את ואחרים לא יאהבו לקרוא את דברי, אבל האמת היא שלהביא ילד לעולם זה נהדר ולעיתים קלי קלות אבל מה לאחר מכן? שוב ימישכו להביא לכם אוכל הביתה? ושוב בגדים ומשחה לטוסיק ומגבונים וטיטולים?? וביטוח לאומי ימשיך לממן ולחזיק עוד ילד שיבוא לעולם...מה אגיד לך מיכל1976, מאחלת לך כן מזל ושיהיה לכם הרבה מזל ובריאות אבל.... כנראה שזו מדינת ישראל של 2007, יהיה מי שיתקדו ויחשבו וינהלו את חייהם בצורה חכמה ויהיו שימשיכו לבקש תרומות ויחיו על חשבון ביטוח לאומי, מבלי לחשוב קצת על עתידם שלהם ואולי אף מזה עתידה של ילדיהם. ושלא תהיה כאן אי הבנה, אני עוזרת באהבה רבה, אבל רוצה לעזור למי שעוזר לעצמו, למי שעושה עם עצמו דברים למי שההתנהלות שלו בחיים נכונה... צר לי ואני כותבת את הדברים מתוך ראייה של איך הילד/ה יחיו בעוד שנה שנתיים...ואם בכל זאת בחרת להביא עוד ילד לעולם...לבריאות...מקווה שחשבת שלגדל ילד זה הרבה מעבר לתת לו אוכל....אם את רוצה שבאמת יתפתח, יתקדם ויגיע למקום טוב בחיים.

דרדסית 7

New member
נירה אולי תהרגי את

כל הילדים בעולם ככה יהיה לך הרבה יותר אוכל ולא יהיה לך כאב לב על נשים בהריון אולי תהרגי את מיכל גם?כי היא נושמת בכלל תגידי היא אוכלת על חשבונך בכלל יש בך מרירות על החיים שלך אז אל תוציאי אותה כאן על אנשים . אם החיים שלך דפוקים בעיה שלך אם לך אין אפשרות להביא עוד ילדים בעיה שלך אבל תתביישי קצת נמאסת כבר עם ההערות המגעילות שלך. את לא מממנת כאן אנשים אם את לא רוצה אל תעזרי כי לעזור ולבכות על מה שאת עושה ולא לעשות מכל הלב זאת לא עשייה עדיף שתשבי על הישבן ותתבטלי.

נירה63

New member
דרדסית ממש לא נכון אבל...זכותך

מי שמכיר אותי כאן ובמקומות אחרים יודע הייטב עד כמה אני אוהבת כן ילדים,האוכל שאני נותנת לבני שלי לעולם לא בא לא מימך ולא מאנשים אחרים כאן אלא מעבודה קשה שלי אישית, כך שתגובתך אינה ענינית כאן. אבל....לא חכם להכנס להריון כשלאדם קשה לכלכל את עצמו,ואיני נכנסת כעת לסיפור של מיכל 1976 אלא באופן כללי עונה לך על דבריך. ומאחר והרבה מאוד פעמים אני אישית מוציאה מכספי האישי שלי ועוזרת לאחרים הרי שזכותי להביע את דעתי גם אם את חושבת אחרת. הערותי לדעתך מגעילות- גם זה לגיטימי אבל במקום דמוקרטי ישנה הזכות המלאה לכל אדם לומר את דבריו, אז נכון לך לחשוב שאני מגעילה מקובל עלי שזו דעתך, ואני חושבת שלהביא ילד לעולם כשהאדם אינו מסוגל זו טעות. ומשהו מאוד חשוב, כן, אני הרבה פעמים מממנת ועוזרת לאנשים כאן ועל כך לא באתי לבקש את אישורך או עזרתך.

נועית10

New member
../images/Emo88.gifתעצרו רגע ותחשבו על זה...

הבחורה באה שיתפה שהיא בהריון, שאלתם אותה איך מרגישה עם זה? טוב לה רע לה? רוצה את הריון לא רוצה את ההריון? צריכה עזרה? מה שעשיתם יצאתם עליה והיא בכלל מעבר לזה שאמרה חייבת לשתף שהיא בהריון לא הוסיפה דבר. רק רצתה לשתף, לשתף==לספר לחלוק. תתארו לכם שרוצה להגיד מעבר לזה עוד משהו נוסף, זקוקה ליעוץ, להכוונה, לאוזן קשבת באמת ניראה לכם שאחרי שתקפתם אותה היא תוסיף עוד משהו? אני חושבת שמיכל 1976 ילדה מספיק גדולה בשביל לקבל החלטות על חייה ונכון שהיא נעזרת בפורום ונכון שהיא משתפת כאן כי אנחנו כמו משפחה שלה. אז אולי תעצרו לרגע את השיפוטיות ותנסו להבין שרק רצתה לשתף, לא ביקשה ביקורת, עצה, או הטפת מוסר השכל. ואם לא בא לכם לעזור לה כשהיא תרצה עזרה אז אל תעזרו
כי בזמן שאתן מבקרות אותה אתן עוזרות למשפחות אחרות שנשענות על הפורום אבל אף אחד לא מבקר את אותן משפחות שקמות בבוקר ורק מבקשות תרומות, אז חלאס הביקרותיות הזאת וכל אחד יבחר למי היא רוצה לעזור ולמי לא, אף אחד כאן לא מכריח אף אחד אחר לעזור. כל אחד יעשה מה שטוב לו.

נירה63

New member
נועית לכל אחד מותר להביע את דעתו גם

אם אינה נראת לך. מה לעשות....מיכל1976 כתבה שהיא בהריון, ומאחר והיא שיתפה אותנו הרי שגם דיעות אחרות מתקבלות,ושוב את יכולה לחשוב אחרת. אגב חבל שלא יכולתי להעלות לכאן את כל אותן שיחות טלפון של אנשים אשר שוחחו איתית כשהזדעזעו ממה שהיא כתבה אז בחיאת נועית, מספיק עם ההתיפיפות הזו...מותר ונפלא להכנס להריון כשאדם עומד על רגליו , וגם אם את חושבת אחרת זו דעתי נקודה. אגב לגבי ביקורתיות בדקי גם את עצמך כמה פעמים את מאוד מאודדדדדדדד ביקורתית, וזה בסדר, כיוון שזכותו של כל אדם במדינה דמוקרטית להביע דעתו.

נועית10

New member
../images/Emo41.gifנירה - דרך אגב...

פעם עשיתי קורס בער"ן ודבר אחד למדתי שלא תמיד שאנשים חולקים ומשתפים זה ממקום של לקבל ביקורת אלא ממקום של להביע את עצמם. זה שאני לא מסכימה עימך לא מעט פעמים זה עדיין לא אומר שאני ביקורתית זכותי לחשוב שונה ממך. תקראי את הספר "6 הכובעים של דה בונו" תביני שגם שונה ממך זה בסדר. אז נכון שלי ולך יש לא מעט חילוקי דיעות כי אני לא נוטה להסכים עימך אבל עדיין זה לא אומר שאני לא מעריכה אותך. סורי שאני לא עם הלשון בחוץ ללקק כל הזמן לכל אחד על מה שהוא עושה לא מתחברת למקום הזה!

מיכל 1976

New member
טוב הבנתי זאת בדיחה גרועה......

אין מצב שכרגע אביא ילד מעבר לזה שאני לא מוסגלת כלכלית אני נפשית לא מסוגלת וכרגע אני בהיסטריה עצומה! של קידום החיים שלנו....... תודה על התגובות בכל אופן

דרדסית 7

New member
שיהיה בהצלחה

כנראה שאנשים טעו בך יקירה הם לא מכירים כמה כוח יש בך.

למעלה