חייבת לשפוך..........

sha na na revol

New member
זה נקרא טינה בין שני הצדדים

והיא מבוססת על משהו... אני חש אמפתיה לזה. אבל תאמין לי שברמה האישית אתה תחבב יותר אדם דתי מאשר ברמה של הצגת הבעיה כי ככה זה, עזוב מרתיע לא מרתיע אני מבין שזה פשוט פוגע... קשה לי להגיד לך אחרת. אני מבין שאתה כבר אמרת את אותו הדבר כמוני, אז אנחנו מסכימים. אבל להגיד 'חלשי אופי' למשל על דתיים - ויש אנשים שאומרים את זה על אחרים בגלל הצורך באמונה באל - עם זה אני לא יכול להסכים! אז מה אם יש אפילו מכובדים ואינטקלטואלים שאומרים דברים דומים, אני לא יורד לרמה של לשפוט אופי. הבחור לא אמר למשל "השמנים יוצרים בעיות, אמא שלי עברה צנתור וזה מאוד מכאיב לי" והסתכל על מיקיס בעיני עגל. בעצם אין לו מסע נקמה אישי נגד שמנים או לא צריך להיות לו. אין לו עם זה דבר כי הוא לא היה אי פעם שמן ועם זאת, מיקיס כן - הכל תלוי בסגנון ובintent, אני לא לגמרי לא-מבין למה למישהו צריכה להיות דעה אחרת.

sha na na revol

New member
תדע לך...

שאני אישית הסברתי למה צריך לקיים את המצעד, ואת כל העניין עם הדתיים שהם בעצם הפריעו את הסדר (דקירות לפני שנתיים.) לא ידעתי בדיוק איך להכניס את זה להודעה.

יש הבדל אחד חשוב../images/Emo18.gif

במקרה של חילוקי-דעות פוליטיים, אפשר להחליט לעקוף את העניין ולא לגעת בו יותר - ומי יודע, אולי יום אחד, זה בכלל לא ישנה לכםן? מה שקרה כאן, זה שהוא פגע במה, שהיא עצמה היתה - כאילו (בדוגמא שנתת), הוא היה "פותח את הפה על ערבים", בשיחה עם ערביה (מבלי שידע). זה שונה לגמרי.

למעלה