חייבת לשפוך..........

מיקיס

New member
חייבת לשפוך..........

למי שלא מודע לסיפור שלי, אז אספר בקצקצרה: עד לפני 7 שנים הייתי שמנה מאוד ( מאוד מאוד ). באותה תקופה חוללתי מהפך בחיי וירדתי מאז 60 ק"ג, וברוך השם אני נראית כמו שתמיד חלמתי, ואפילו יותר טוב. אבל...בראש אני שמנה עוד יותר משהייתי בעבר. אני רואה את עמצי כחלק בלתי נפרד מהפורום הזה, ומזדהה עם כל חוויה שעוברת פה ומסוגלת להבין ןלהכיל את כל מה שעובר עליכם. אני אפילו מעריצה חלק גדול מהחברים פה, שכן, עד היום, לי עדיים מאוד קשה לקבל את עצמי. יש כאן אנשים מדהימים. חיזקו ואימצו! אני מרגישה צורך "לשפוך את הלב" על משהו שקרה לי לפני שלושה ימים. נפגשתי עם בחור שהוא חתיך הורס, ואיך שראיתי אותו, ישר חזר אלי חוסר הביטחון שלי.למרות שאני מאוד מחוזרת ( וזה רק מתסבך אותי יותר ) ומולמאת לרוב, הבחור הזה נראה כמו אחד שמקיף את עצמו רק בחברת דוגמניות. זה שיצאתי שבוע לפני כן מקשר עם בחור שמאוד נקשרתי אליו, לא הוסיף לביטחון שלי, ובטח ובטח לא לדימוי העצמי. חשוב לי לציין שטרם הפגישה יצא לי לשוחח איתו ולהתרשם מכך שהוא אינטיליגנט ומעניין. אני, באופן אישי, לא מתבססת רק על מראה חיצוני... בקיצור, הבחור התלהב מאוד מהמראה שלי, ולא הפסיק להחמיא לי על איך שאני נראית ולבושה. תוך כדי המפגש, העלינו את הנושא: שמנים... הוא שאל בפליאה, מה הקשר שלי לנושא, הרי אני נראית "פצצה"...( מה שהוא לא ידע זה שאני נראית "פצצה" בגלל המלחמה היומיומית שלי לא לחזור אחורה, בגלל 60 ק"ג שהושלו, ובזכות המון כסף ששולם למנתח הפלסטי המלאך שלי... ). שאלתי אותו ( יש לי את הקטע הזה בכפייתיות ) האם היה יוצא עם בחורה שמנה מאוד. אותו בחור, שרק לפני דקה רציתי להתנפל עליו בתשוקה, גרם לי להיגעל ממנו ולשנות את היחס שלי כלפיו ב 359 מעלות ), הוא אמר שבחיים לא. כשביקשתי נימוק הוא אמר: אנשים שמנים הם אנשים לא אסתטיים, חלשי אופי, דוחים, בעלי ערך עצמי נמוך, זה מגעיל ממש. לא חשתי אפילו שהוא שווה התגוננות.אבל הוא שם לב לשינוי ביחס שלי אליו.ואני החלטתי לחנך אותו...אוקיי, אין בעיה, שמן לא מושך בעיניו, סבבה, מקובל. אבל לשפוך כאלו קיתונות רותחין שנובעים, לדעתי, מתוך נבערות גרידא? אני כבר לא שמנה. אני מאוד אוהבת אנשים שמנים, אך סלדתי מעצמי כשהייתי כזו. לצערי, כמו שיש אנשים חשוכים שהם הומופובים, כך יש גם "פטפובים" ( מהמילה fat ). את נקמתי המתוקה ( מאוד מאוד ) באותו בחור לא אכתוב כאן...כי מי יודע, יש כאן אולי אנשים שטרם מלאו להם 18. אבל נעלבתי מאוד. שבוע נפלא לכולם. ותודה על מתן הבמה להתפרקות. ויש לי משפט יפה שהמצאתי: "הדבר הכי קל בעולם, זה להתחיל דיאטה, אין לכם מושג כמה פעמים כבר עשיתי זאת"... מיקי

lizush

New member
מיקיס יקרה...

אני קוראת אותך ומוצאת (שוב) את עצמי. קודם כל, אני מפנה את המשפט שאת כתבת בעבר בחזרה אליך: קחי טיפול בנושא הזה. אם את לא רוצה לחזור למשקל שלך ואת רוצה להיות מי שאת במשקל פחות 60 קילו, לדעתי, את חייבת עזרה מקצועית. מאוד קל יהיה לך להימשך לאנשים שמנים -את תהיי בטוחה שהם יבינו אותך ורזים לא. את גם באה ממקום של פגיעות ואם אני מרגישה אותך נכון, את נורא רוצה להוכיח את עצמך שאת שווה למרות שהיית שמנה בעבר. זה איך שאני מבינה... במיוחד לאור "שיטות החינוך" שלך. אל תצפי שהדייטים שלך יגידו תמיד את מה שאת רוצה לשמוע, כל אחד יש לו את הדעות שלו ואיך הוא אומר - זה הוא. לא את. ואם מישהו אומר לך שהוא לא אוהב שמנים - זב"שו... את לא תצליחי בדייט - שניים לשנות הרגלי חשיבה מושרשים כאלו, לא משנה מה הן שיטות החינוך שלך.. את במקום רגיש, מקום של געגוע לשומן, לאוכל ולמיקי השמנה - שאותה את מכירה הכי טוב... המון מאמץ את צריכה להשקיע בלהכיר את החתיכה מול המראה.. תעזרי באנשים אחרים... אם לא תביני את הכיוון שאת הולכת בו, את תלכי בדיוק כמו שהלכו רבות וטובות לפניך.
לירז

sha na na revol

New member
מה היא חייבת?

ממרומה, היא לא נואשת לדייטים.... אני דוחה אנשים על הרבה פחות.

ita227

New member
קבלי חיזוק

קראתי את הסיפור שלך וזה הזכיר לי את הבחורה הכי יפה והכי חמודה במכללה שלמדתי בה. היא פשוט בחורה קולית שנראית פצצה ומשרה אוירה שכיף להיות בסביבתה. איזה פעם אחת שישבנו ודיברנו היא הראתה לי תמונה שלה עם איזה 50 קילו עודפים, לא הייתי מזהה אותה אם היא לא היתה אומרת לי שזו תמונה שלה. לפי דעתי, הביטחון העצמי שיש לה (ויש לה מספיק כדי לחלוק עם עוד כמה אנשים..) נבע מהתקופה שהיא היתה שמנה ופשוט היתה חייבת להיות חזקה עם כל ההערות שהיא בטח ספגה. בכל מקרה, מה שאני מנסה לומר זה שבלי שום קשר לשינוי החיצוני, מה שחשוב (בעיניי) זה מה שיש בראש. אם יש לך ביטחון עצמי, זה משהו שישאר איתך ואם אין לך את חייבת לעבוד על זה, כי הביטחון העצמי, זה שגורם לנו להרגיש טוב עם עצמנו לבד או בחברה, משפיע המון על איכות החיים שלנו. לי יש תקופות, לפעמים אני רזה, לפעמים אני שמן... אבל תמיד תמיד אני שלם עם עצמי ועם איך שאני נראה ואולי זה יפליא אותך, אבל דווקא ההשלמה הזו מאד עוזרת לי בתקופות של דיאטה שדורשות המון סבלנות. כשאני יצאתי לדייטים המוטו שלי היה "מי שלא תקבל אותי שמן גם לא תקבל אותי רזה ולהיפך" יכול להיות שמחר אני אשקול 80 קילו של שרירים וקוביות בבטן, אבל יכול להיות גם שבעוד שנתיים אני אחזור לסורי. מה אז? נפרדים? אני שמח מאוד לשמוע שנקמת נקמה מתוקה בדגנרט ההוא (אני אשמח לשמוע איזה סוג של נקמה, יש לי חולשה לנקמות..במיוחד מתוקות..) ואני מאחל לך שתמצאי מישהו בלי פוביות ועם יכולת לקבל כל אדם באשר הוא. בהצלחה, קבלי חיבוק

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif

אגב, אמנם אני ז', אבל אולי תרצה אותי בokcupid סתם בשביל הרשימת קשר... negativemansun

KelsoHot

New member
האמת שהרגשתי מין תחושת נצחון

כשקראתי את ההודעה שלך. שימי לב שאת זאת שידה על העליונה. ממה שכתבת, אין ספק שמאוד מאוד מצאת חן בעיני הבחור, והוא פשוט "הפסיד" אותך בגלל הבורות שלו וחוסר הסובלנות המשווע. מגיע לו.

למרות שהרגשת בחוסר בטחון מולו

עמדת על שלך וידעת מה טוב לך וזה הכי חשוב
יכול להיות שאת צריכה לדבר עם מישהו בנושא שיהיה לך בהצלחה

איזה מפגר!!!!

רק - למה השפלת את עצמך לדבר, בכלל, עם אוהב-דוגמניות וחובב-דוגמיות? זה הרי כל-כך ברור וצפוי, שהוא יהיה הרבה מתחת לרמה שלנו.

sha na na revol

New member
הופה,

צריך לקבל התנשאות רק מכיוון אחד?... זה כמו דיון על הומור עצמי, ברוב המקרים אני קורא לזה יותר השפלה-עצמית.

קראתי ואני בדילמה

מצד אחד אני ממש מבינה אותך על שנגעלת ממנו פתאום. מצד שני, אולי היה מספיק לדבר בשיחה פתוחה מלב אל לב, להגיד לו שהיית פעם שמנה שאת ממש לא מסכימה איתו וגם אם בסופו של דבר לא הייתם מסכימים, אז יש נושא שלא הסכמתם עליו. קרה לי לא פעם לצאת עם בחור שפתאום פתח את הפה על ערבים וזה מאוד הרתיע אותי, או על שנאה לדתיים או כל דבר אחר שיש חילוקי דעות לגביו. אבל לא חושבת שהייתי קמה והולכת.

מיקיס

New member
אולי הייתי אימפולסיבית אבל...

הרגשתי שהבנאדם הזה מדבר אלי ועלי, שכן, "בתוך עמי אני יושבת". הרגשתי מותקפת. יש הבדל מזה שאת נרתעת מדעות שאחרים מדברים על נושאים שלא קשורים אלייך באופן ישיר ( ערבים, דתיים ), אבל פה לא מדובר על השקפת עולם / דת, מדובר על אותה הגברת בשינוי אדרת. ד"א, הבנתי שגם את חוללת מהפך...קודם כל בהצלחה, דבר שני: מקווה מרוד שאת עושה את זה בריא ומבוקר...זה מאוד קשה, אבל שווה את ה-כ-ל!

sha na na revol

New member
לדעתי,

ואני לא מנסה לשנות אותך, שנאה לדתיים\ערבים מעידה עליו כבן-אדם. ומעבר לזה שהוא גרם לה 'צביטה' עם מה שהוא חושב על שמנים, ההכללות שלו גם גרמו לו להשמע יומרני ופלצן בשקל. הייתי מתרחק כמו מאש.

השאלה, אגב (וזה כבר ../images/Emo32.gif),

אם כבר נגעת בזה, היא - מה היא, בדיוק, "שנאה לדתיים"? קח אותי, למשל - אין לי שום-דבר שהוא, נגד דתיים כפרטים אחלה בני-אדם, באמת!! וגם בחברה הדתית, יש הרבה דברים יפהפיים! - אבל!! כשעמד להיות המצעד שלנו, בדיוק לפני חדשיים, ובוטל ברגע האחרון, עקב המתקפה הדוסית - שאיימה גם להיות רצחנית?!? כשאני חושב על זה, על כל ההסתה אז ועל כך, שבשכונות ענקיות של ירושלים, נתלו מודעות ענק, שאשכרה קראו לרצוח אותי, לרצוח את חבריי - אז תהיה בטוח, שאני לא הכי פרו-דתי, כן???

למעלה