חייבת לשפוך קצת

SShirly

New member
אגב...

יש משהו שאני לא מבינה... למה הטיול מוכרח להיות לדרום אמריקה? אני במקור ארגנטינאית ונכון - דרום אמריקה היא באמת משגעת, אבל לא חסרים מקומות משגעים בעולם שלא עולים 1200 דולר טיסה...
טוסי למקום אחר, קצת יותר זול. ובהמשך חייך כשתחסכי כראוי ובהתאם - טוסי לדרום אמריקה... לנקות את הראש אפשר בעוד מקומות. אם את כה סובלת מהעבודה הנוכחית: טוסי למקום יפה גם כן שעומד בתקציב שלך. נקי את הראש וחזרי רעננה ועם הרבה כח לעבוד/ללמוד. יש לך את כל החיים לפנייך. ו... אם זה באמת כל כך חשוב לך - את תצליחי.

avi1976

New member
יש עוד הרבה זכויות שצריכים לשלם לך

לצערנו רוב המעסיקים במדינה מנצלים את העובדים שלא מודעים לזכויותיהם אני מציע לך לדעת את זכויותייך ידע = כוח!!! אבל אני לא מציע לך לבקש מכיוון שהחברות האלה לא יסכימו להוסיף לך תנאים ולשלם לך את התוספות שמגיעות לך על פי חוק ורק יעשו לך בעיות וזה מניסיון! פשוט תתבעי אותם שתסיימי לעבוד ואל תלכי עם ההסתדרות מכיוון שהם מושחתים (ויש הוכחות לכך) הצטרפו אלינו! לפרטים הבהרות וייעוץ ניתן לפנות לאמי"ל בפורום מאבטחים ושומרים בתפוז ובאי מייל: [email protected] אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל לקידום מאבטחים ושומרים בישראל

avi1976

New member
יש עוד הרבה זכויות שצריכים לשלם לך

לצערנו רוב המעסיקים במדינה מנצלים את העובדים שלא מודעים לזכויותיהם אני מציע לך לדעת את זכויותייך ידע = כוח!!! אבל אני לא מציע לך לבקש מכיוון שהחברות האלה לא יסכימו להוסיף לך תנאים ולשלם לך את התוספות שמגיעות לך על פי חוק ורק יעשו לך בעיות וזה מניסיון! פשוט תתבעי אותם שתסיימי לעבוד ואל תלכי עם ההסתדרות מכיוון שהם מושחתים (ויש הוכחות לכך) הצטרפו אלינו! לפרטים הבהרות וייעוץ ניתן לפנות לאמי"ל בפורום מאבטחים ושומרים בתפוז ובאי מייל: [email protected] אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל לקידום מאבטחים ושומרים בישראל

דרום אמריקה

אהמ...למה דרום אמריקה? כי יש כמעט הכל מהכל, מקרחונים דרך החופים בין היפים בעולם וחום ברזילאי דרך ספורט אתגרי ראפטינג וכ'ו והמשך לטארקים - קיצר הכל וזה החלום שלי... חוץ מיזה שתאינלד הודו יבוא אח"כ, לא השנה הזאת.

baduist

New member
תתבגרי, איזה עצבים מאנשים כמוך

במקום לבכות, אולי תפנימי שעכשיו, בדיוק עכשיו כשאת מתחליה את החיים שלך, זה הזמן ל-ש-נ-ו-ת. לא טוב לך? או תסני לשנות או תלכי. מספיק לבכות.

למעלה