חייבת לשפוך קצת

חייבת לשפוך קצת

ע-צ-ב-י-ם! אין אין פשוט אין, אם לא הייתה במדינה כל כך דפוקה שבכל עבודה היום אתה מקבל שכר מינמיום בגיל שלי, ואם לא הייתי כל כך רוצה את הטיול שחרור הזה לדרום אמריקה כל כך במיוחד אחרי שירותי הצבאי - אם לא כל אלה, בחיים לא הייתי עובדת באבטחת מוסדות חינוך! קודם כל זה חרא של עבודה ודבר שני כשהיתי חיילת אמרתי שאני בחיים לא אעשה מה שעשיתי בצבא באזחרות רק עם כסף, אמרתי על גופתי המתה... ואז משתחררים למציאות העגומה של מדינת ישראל ומגלים שמה שאתה יכול לעשות בתור משוחרר זה או למלצר, או לעבוד באילת (שזה לא בא בחשבון כשיש בן זוג) או למלצר או...לאבטח. אז לפחות אם לאבטח אז לעשות מזה כסף טוב, רציתי לאבטח תחבורה ציבורית אבך ברגע שאבא שלי שמע את זה הוא אמר שהוא מעדיף לירות בי קודם. אבאאאאא לעזאזל זה הבדל של או 20 ש"ח או 32 ש"ח לשעה - מה עדיף?! הוא אמר שהוא מעדיף שאני לא אתפוצץ באוטובוסים ברחבי ירושלים ואעבוד במשהו פחות מסוכן ושמספיק לו היה להם לב שלם כששרתי בצה"ל...טוב צריך לספק גם תהורים לצערי. אז קיום אני עובדת בתור מאבטחת גן ילדים, יותר נכון - בנות, באזור חרדי של ירושלים - מקום שבו נגיד ככה לא בידיוק איכפת להם את יהיה אבטחה או לא - זה לא הם משלמים, זה תרומות. הבנות - סנוביות רצח, כולה בנות 4 או 5 ואשכרה כשאני אומרת להם בוקר טוב, או שלום אז הן לא עונות - או הכי הרבה שיוצא להם מהפה זה "ברוך השם" ועוד עליהן אני שומרת?! גרררר. הגננת ממש רעה, לא מציאה לי לשתות חס וחלילה ולא כלום... ואז כשרוצים לחזור הביתה אז זה באוטובוס שהחצי הקדמי שלו זה גברים וחצי אחורי זה נשים ושחס וחלילה אני לא אחשוב להתבלבל שלא יהרגו אותי במקום! המזל שלי שזה עבודה מועדפת לפחות זה מרגיע אותי. גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר תסלחו לי על רגע הוצאת העצבים! אני פשוט כל כך צריכה תכסף הזה לדרום אמריקה, אני נשבעת, לא לא נשבעת כי אני לא מאמינה באלוהים (ועוד חברות שלי חושבות שככה אני אחזור בתשובה - אלק!), אני מבטיחה שכשאני חוזרת מהטיול שחרור אני אעבוד בכל דבר אחר חוץ מאבטחה. מבטיחה. מבטיחה. זהו. נרגעתי.

יקירתי../images/Emo6.gif...מילות עידוד

אהלן לוחמת כסופה! אני עם סיפור דומה לשלך עם אבא דאגן מדיי ש-לי הוא בכלל לא נתן ללכת לשום שמירה ושום דבר בסיגנון אני חייבת לומר לך משהו שאולי יפחית לך קצת את סף העצבים אני כבר אחרי הטיול (משוחררת בערך שנתיים) את הכסף לחסוך תחסכי..לראות עולם את עוד תראי תהיי על פסגת העולם (תחטפי מחלת גבהים בפרו,תפילי כמה
אם בא לך ואם לא..בקולומביה או כמעט בכל מקום,תיקני כמו כולם את המעילים הסופר מחממים שלא יהיה לך מה לעשות איתם בארץ אלפקות יירקו עלייך<משהו צמיגי וירקרק>אם תעשי בחוכמה תשלבי את ברזיל ותלכי לקרנבל אחחחחחחחחח..הקרנבל) בקיצור אחותי בתור מישהי שחזרה מהטיול ונאבקה למצוא עבודה (כי למרות שהייתי מדריכה ומפקדת בצבא אפשר לנגב עם זה בקושי חומוס
) אני יכולה לומר לך דבר כזה: תגידי 100000000000000000 בחזקת 1000000000000000 תודה שיש לך עבודה שלמרות שאנחנו מדינה שדופקת את החלשים אין אבל אין מקום אחר בעולם כשתחזרי אחרי 6-7 חודשים ואולי יותר כשאחרי שתפגשי אנשים ממדינות זרות כמוני למשל שפגשתי זוג מקסים מהולנד ארץ שפעם רציתי להגר אליה ותביני שגם שם אם המשכורות חרא והמדינה חרא וכו' וכו' כ"כ יצבוט לך בלב כשתראי את ברוכים הבאים לישראל בכניסה לארץ וגם,גם אם תגיעי לארץ כשתהיי שביתה (מה שסביר להניח שיהיה) את לעולם לא תחליפי את המדינה... אין לי מושג למה... אבל באף מדינה בעולם... את לא תרגישי בבית חוץ מישראל המון בהצלחה ותודה שאת שומרת גם על ילדות מפונקות בהצלחה
!

aavi1

New member
תמיד אפשר

ללמוד ולהצליח ואז לשפר את הסיכויים שלא יהיו 1000000000

SupermanZW

Well-known member
בקשר להולנד

המשכורות בהולנד הן לא חרא והן טובות בהרבה ממה שתשיגי כל חייך בישראל (אא"כ תהיי רופאה או מהנדסת או בעלת עסק עצמאי מצליח). שכר המינימום החודשי בהולנד הוא 1264.80€ או 6812.09 ש"ח, זה יותר גבוה מהשכר החציוני בישראל (6700 ש"ח, להזכירך). השכר החציוני החודשי בהולנד הוא 2581.23€ או 13902.26 ש"ח, זה שכר של מהנדס חשמל בעל 3 שנות ניסיון בישראל. כדאי שתכנסי לפרופורציות. בהולנד קיים דיור ציבורי בשכירות זולה מאוד, דבר שלא קיים בישראל. אזרחי הולנד לומדים באוניברסיטאות הולנדיות בחינם. תנאי הפנסיה בהולנד טובים בהרבה מבישראל. בהולנד אין בעיות בטחוניות. אנשים נוטים להתלונן בכל מקום כי אין מקום מושלם, אך הלוואי עלינו הבעיות של הולנד ושיעלמו הבעיות שלנו. אם יש לך הזדמנות כדאי לך להגר להולנד ואם לא אל תנסי לשכנע את עצמך כי את נשארת כי בהולנד פחות טוב.

dvush1

New member
לא ממש מדוייק

בתור מישהי שחזרה לפני חודש מהולנד, אמנם המשכורת שלי היתה 1600 יורו לחודש, אבל המחייה.... המחייה.... הם פשוט החליפו את הסמלים ליד המחירים, להיכנס לסופר לקנות חלב לחם ומוצרים בסיסיים (ליחד), יוצאים עם לא פחות מ- 60 יורו... תנסה לחיות עם זה....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כפי שאת נותנת כדוגמה את יוקר המזון בהולנד אני יכול לתת כדוגמה את יוקר הדיור בישראל (סתם דוגמה). ברור כי בכל מדינה יש מוצרי צריכה ושירותים זולים יותר ויקרים יותר מבמדינה אחרת, אך אני בטוח כי תסכימי איתי שכוח הקניה של 1600€ בהולנד גבוה לאין ערוך מכוח הקניה של 3300 ש"ח בישראל כאשר עושים ממוצע למחירי כל המוצרים והשירותים הנצרכים ע"י אדם ממוצע.

SShirly

New member
וואהו ../images/Emo9.gif

עצוב...... אבל אני בהחלט מסכימה. וכמעט גרמת לי לבכות... כמה חבל שזה המצב... וכמה חבל שאנחנו נאלצים להתמודד. אבל כמה מזל שיש לנו את היכולת לכך - כמה מזל שאנחנו עוד צעירים והכל עוד לפנינו. אז... לוחמת, אני מחזקת את דבריה - את צריכה להיות מאושרת. העבודה היא בחירתך, זכותך ומתנתך. ולא תמיד זוכים בפרס הגדול, אבל צריך להודות על מה שיש. ו... אני מאמינה שיהיה בסדר... (למרות שאני בעצמי - עוד לא מצאתי עבודה)... יהיה טוב. וטוב שיהיה

Wolfcub

New member
את יכולה לנסות לעבוד בתור

מלאן (מתדלק) שזה עדיף מבטחון , לדעתי. עם הריח את מתרגלת ועם אנשים נכונים את תופסת את פרנציפ העבודה ...

חחח מלאן

אבל יש תחנות דלק שלא כיף לעבוד בהן כמו בכאלו שהבוסים מתלהבים ממכירות ומעסיקים יותר מדי עובדים ואז הם יוצרים תחרות בין העובדים שמי שמוכר יותר, עובד יותר. זה יוצר אווירה מגעילה בין כולם...וגם שחושבים על לעבוד בתדלוק (שסה"כ זה עבודה ממש כיפית וקלה רק צריך תמיד להיות זהירים), אז לא חושבים שתיאלץ להיות פתאום איש מכירות. אבל כן...זה חלק מהתפקיד...

SupermanZW

Well-known member
עצה

צאי לטייל בדרום אמריקה, תנקי את הראש, תשכחי מהצרות ותיהני. יש לך עוד 40 שנה לפחות "לאכול חרא" במדינה הדפוקה שלנו, ולכן תיהני עכשיו ותני לכל הבאסה לחכות למועד מאוחר יותר.

mahboba

New member
החרדים לא שונים ממש מערבים!!!

עם כל הכבוד והערכה שלי אליהם זה מתחיל להימאס כל החוקים הטיפשיים שהם בעצם המציאו!!!! אני מאמין שאלוהים יאהב כל אדם גם אם הוא לא מתפלל 3 פעמים ביום ואומר כל שתי שניות ברוך השם או מתנגד לחופש בכלל ומתנהג ביד קשה כלפי ילדיו שזה הדבר הכי חשוב בחיים אלוהים שופט לפי מעשים טובים ולא לפי התפללות כמה שתתפלל לא יעזור לך אם אין לך לב טוב

Terminal Frost

New member
המדינה חרא כלפי מי שחרא בעצמו

מי שנותן שהמדינה תתייחס אליו כמו אל חרא - סופו שהמדינה תתייחס אליו חרא וכל החיים שלו יהיו חרא.

מתולתל

New member
צעד ראשון לפני כסף

הי לוחמת, סחתיין על רוח הלחימה, אבל לדעתי צעד ראשון לפני שאת חושבת איך להרוויח יותר זה ללמוד לכתוב בלי תעויוט. אח"כ את יכולה לטוס לקוסטה ריקה, לעבוד שם כמה חודשים (תרוויחי הרבה פחות מכאן) ולקבל פרופורציות. אג"ב ההצעה על הולנד נשמעת לא רע בכלל, את יכולה לעצור שם בדרך חזרה מקוסטה ריקה...

חחח אהבתי

בקשר לטעויות כתיב זה בגלל שאני מדפיסה מהר ואח"כ לא טורחת לבדוק את ההודעה לפני שאני שולחת, ורק אז על דף הפורום מגלה טעויות כתיב...חפיף. בקשר להולנד - הצעה טובה, אבל את הטיול שלי אני מסיימת אצל המשפחה בארה"ב<--- ושם אני אעבוד קצת (כי יש לי אזרחות אמריקאית) ורק אז לחזור לארץ.

SupermanZW

Well-known member
עוד רעיון

את מתלוננת בצדק על תנאי העסקתך הגרועים בישראל, אם כך מדוע לא תישארי לעבוד בארה"ב עד שהמצב בישראל ישתפר ותחסכי לעצמך את כל הבאסה הזאת?

למעלה