חייבת לשפוך קצת את הלב

חגיתלה

New member
חייבת לשפוך קצת את הלב../images/Emo7.gif

נועם יקרה, מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל לא מצאתי היכן לשרשר... חזרנו מהפסקה. מרועננים ומלאי אופטימיות. לקחנו ארגסט כדי להביא את ההיא. לקח לה זמן להגיע. לקחה את המקסימום שהארגסט נותן. 9 ימים אחרי הכדור האחרון. ביום הלוויה של סבתא של האיש. היינו בצפון עם המשפחה ונתקענו בלי מרשמים בלי זריקות בלי כלום. הסתדרנו. תודה לקופ"ח מכבי לאלכסנדר בל ולמי שהמציא את הפקס! התחלנו את הזריקות בשירותים בבית אבלים בחושך כי כיבו לי את האור. צבעים כאלו בבטן לא ראיתם כבר הרבה זמן. ואז ביום ה-7 מעקב ראשון. ציסטות בהמוניהן. אבל לא היו לפני הטיפול מאיפה הן באו פתאום???? ייאוש. רירית של 3 מ"מ. הורמונים יותר נמוכים מים המלח. המשכנו. ביום ה-10 רירית 3 מ"מ. אין זקיקים. הלו? ANYBOSY HOME??? ביום -13 זקיקי אחד של 15 מ"מ. הרירית? 4 מ"מ. ההורמונים? ירדו. הטכנאית US אמרה שהיא בכלל לא בטוחה שזה זקיק. בעצם יש לה הרגשה שאין לי כלום. מי היא חושבת שהיא? עלינו כיתה לאמפולה וחצי לחמישה ימים. היום אחרי 15 ימי הנאה צרופה ונהדרת של מחטים וזריקות וחשש מגירוי יתר (אני כבר מכירה את התחושה) אמרו בUS שאכן יש זקיקים הפעם. בטוח זקיקים. 16,15,14,13,12,ורבים קטנים. רירית 7 מ"מ אבל - אכן שחלות מוגדלות. 6*5 ימין ו5*5 שמאל. העיניים צורבות הברק כבר מתחיל ההורמונים האלה !!@^#&# בדיקת דם קבעה שיש אי התאמה בין הUS והורמונים. רמות ההורמונים גבוהות מדי. אולי טעו במדידה ואולי ניאלץ לוותר החודש. לחזור מחר בבוקר לבדיקות חוזרות. אין לי כח!!! אני עייפה!!! כל האופטימיות שלי נעלמה. מצטערת על האורך אבל הייתי חייבת לשפוך קצת את הלב. תודה על ההקשבה הנהדרת שלכן.

טיפטיפ29

New member
חמודה, אני איתך...

אני לא יודעת, בסך הכל זה נשמע לי לא נורא, רירית 7 מ"מ והרבה זקיקים יפים. לא חושבת שכדאי לוותר כל כך מהר, זה זקיקים יפים לדעתי והרירית יפה, מה אכפת לך להכניס, יתפוס - יתפוס לא יתפוס - אנחנו כאן. גם אני לא מגיבה כל כך לכל המונוגונים, כי יש לי רק חצי שחלה, אבל הרופא אופטימי. חוץ מזה, היום בבוקר ראיתי את הרופא שלי בתכנית בוקר ומטופלת שלו שסיפרה שבהחזרה שלה (זה היה כבר אחרי 12 הזרעות....) הרופא אמר לה להביא את הדבק הביולוגי הזה, שדובר לפני כמה ימים כאן בפורום (דבק שאמור להדביק את העוברים לרחם), וכשהם הגיעו להחזרה היו כאלה עוברים לא יפים והם חשבו לרדת מזה ולחכות לחודש הבא. בסוף הוא שכנע אותה שאם היא כבר בבית חולים, בוא נעשה את זה, אבל אמר לה לא לבזבז את הדבק על העוברים האלה. והיום היא חובקת בת מקסימה, שנולדה כתוצאה מההחזרה הזו, ואני מכירה עוד כאלה מיליון סיפורים, שההורמונים לא טובים, הזקיקים מגעילים, העוברים לא מצטלמים טוב ובסוף - נסים ונפלאות. אז אל ייאש!!!

צוקה1

New member
חגיתה לא קל מה שאת עוברת-כולנו

יודעות זאת מניסיון אישי.מסכימה עם טיפטיפ שאולי את ממהרת להספיד את הטיפול . עובי הרירית לא רע בכלל ומס' הזקיקים גם הוא מכובד אז שנסי מותניים כי למרות הכל ואע"פי כן את הולכת להפתיע את כולנו החודש ולהצליח בגדול -מחזיקה אצבעות כל עוד כולי באצבעותיי!צוקה

שרון321

New member
פשוט לא ייאמן

מה שאת וכולנו עוברות. מתפללת בשבילך לבשורות טובות במהרה. תחזיקי מעמד.

שרון321

New member
פשוט לא ייאמן

מה שאת וכולנו עוברות. מתפללת בשבילך לבשורות טובות במהרה. תחזיקי מעמד.

hyb

New member
מנסה לעודד

חגיתלה יקרה לפעמים דוקא שהכל נראה לא טוב ואבוד, לפעמים דוקא אז נקלטים וכבר היו מקרים כאלו מתפללת בשבילך שהניסים האלו יקרו גם בשבילך

אפרת12

New member
גם אני אנסה

אני מהמקרים האלו. הרופא שלי לא האמין לבדיקת הדם, היה חשש לגירוי יתר, אבל בגלל שהרגשתי טוב המשכנו עם התהליך. את השבועים המתנה העברתי עם בטן של חודש רביעי והרגשה שהכל הולך הפוך. ובסופו של דבר - זה הצליח. אז סיפרו לי שבהרבה מקרים דוקא כשיש היפר קל, הגוף מפצה אותנו בקליטת ההריון.

אפרסקה

New member
כל כך מרגיז וכל כך מעציב ../images/Emo24.gif

לא נותר לי אלא לשלוח חיבוק לעידוד למרות שאני לא בטוחה שזה מה שיעודד אותך עכשיו. הלוואי וידעתי מה לומר אבל נראה לי שמה שנותר זה רק להוציא קצת קיטור, לבכות לצרוח להשתולל, אם צריך אז להתאבל על החודש, לאזור כוחות ולהתחיל מחדש! שולחת לך מהון המון אהבה והמון סימפתיה. והלוואי וזה עוד לא אבוד!!!

שלום חגית, ו../images/Emo24.gif

קודם כל זה נורא מתסכל לחשוב שאולי החודש זה לא החודש. אני מאד מבינה אותך, ביחוד כשרגילים לתגובה מסוימת של הגוף. אצלי הגוף נטה להגיב בצורה שונה בכל מחזור זריקות. עשיתי 8 הזרעות כמעט רצופות, במינונים שונים של תרופות, ובכל פעם הופתענו מחדש. זה נראה כמעט כמו ניסויים בבני אדם, אבל הייתי מאד מעורבת וזה עזר לי. לפעמים כל השינוי היה רבע אמפולה ליום או עוד יום אחד של הזרקות. ולענין: לא הבנתי ממך מה הרופא אמר. ציינת בעיקר את האבחנות של הטכנאית, אבל בענין הזה דרוש רופא שיגיד לך בדיוק מה דעתו. אני אישית פוליציסטית ולכן הרופא שלי טוען שמבחינות מסוימות יותר קל לעשות אצלי IVF מאשר הזרעה. ההבדל היה בסך הכל רבע אמפולה או חצי אמפולה ליום, ואז היו במקום זקיק אחד או שניים יפים: 20. האתגר האמיתי הוא ליצור זקיק או שניים בשלים וגדולים וכמה שפחות זקיקים קטנים שנותנים הורמונים ומפריעים גם לגדול להתפתח. אני חושבת שאת צריכה לדבר עם הרופא ולשאול אותו מה בדיוק אומרת אי ההתאמה הזו ואיך הוא חושב לפתור את זה. בסופו של דבר החלטתי לעבור ל- IVF ונקלטתי בנסיון הראשון, למרות שבכיתי כל הטיפול הזה והעוברים נראו על הפנים. (ועוד עם שלושה עוברים!)

ליזט2

New member
חגית אל תהי כזאת פסימית .....

יש זקיקים יפים יש רירית טובה הכל יהיה בסדר את מקסימה אין מצב שלא יסתדר לך אני מחזיקה לך אצבעות מתפללת ומחממת את הגרון.... מתוקה עצה (למרות הקושי ) תחשבי טוב יהיה טוב שיהיה לך יום מקסים ושלחתי לך מסר

vif

New member
../images/Emo47.gifאת גיבורה

הדבקות הזאת במטרה בטיפול כל כך חזקה ואת עושה ה כ ל תני לעצמך חיבוק בסוף תבכי רק מאושר...ובנתיים קחי לך חיבוק ממני

אויש מסכנונת שלי ../images/Emo24.gif

מחזיקה
בכל הכוח,ומתפללת שיהיה בסדר,אני מאוד מבינה לליבך ויודעת כמה זה קשה שהטיפול משתבש לו ככה בחוסר הגיון מוחלט
גם אני אחרי הזרעה עם פרוגסטרון בתחתית האדמה... מה שממש לא מועיל לאופטימיות שכבר מזמן נגמרה לי. אני בטוחה שבסוף גם לנו יהיה
- וזה נורא מרגיז אבל באמת שזה רק ענין של זמן... עד מתי

גוליגל

New member
איזה מרגיז!

איזה טיפול מעצבן. מלא מפח נפש. רציתי להגיד לך שאני לפני 3 חודשים עברתי טיפול שנשמע דומה - ירידות בהורמונים, עליות, זקיקים שהגיחו ונעלמו, רופא שהזהיר מהריון מרובה עוברים (אנחנו על הזרעות טבעיות), אי התאמה בין זקיקים לבדיקת דם, מינונים שלא הצליחו - מה שאת רוצה (חוץ מהיפר רשמי). נועם נזפה בי שלא אספיד את הטיפול באיזושהי נקודה. בסוף אחרי 35 ימי הזרקה, סוף סוף נהיתה תמונה טובה ועקבית, לקחתי כוריגון - ולפני שבועיים וחצי ראינו דופק. (וגם שחלות מוגדלות וציסטות, אבל למי אכפת). ואפילו
מנועם קיבלתי! אז אל תכריחי את עצמך להספיד את הטיפול אם לא חייבים... מה שכן, תהיי בקשר הדוק עם הרופא. בהצלחה! מקווה לראות אותך בפורום השכן...

חגיתלה

New member
חברותי היקרות../images/Emo99.gif

אני קוראת את המילים החמות שלכן, והדמעות זולגות לי על הלחיים.
כבר האשמתי היום את ההורמונים
אני רוצה להודות לכל מי שענתה לי.
האיש הגיע, נתן חיבוק דוב ולא הרפה. עד עכשיו.
חיבוק| נחתי,
הלכתי להתעמלות, כפיפות בטן כאבו רצח,
אבל הוצאתי קיטור,
ואני מקווה שמחר בבוקר יהו בשורות טובות יותר.
אוהבת אתכן.

Blue velvet

New member
תרגישי טוב

מצער לקרוא על הסבל הזה. לפחות את שלמה עם עצמך במידת האפשר, ויודעת שאת עושה למען העניין. טוב שהלכת להתעמל. גם אני מוצאת שזה משפיע לטובה על ההרגשה. שיהיה לך טוב!

neta2

New member
אוף ../images/Emo10.gif אני ככ מבינה לליבך.

יכול להיות שבאמת תאלצו לוותר על טיפול וזה לאללה מרגיז. אבל עדיף לוותר לפני שהולכים לשאיבה..(רגע את בשלב הזרעה עדיין?) ולחכות למזור הבא ולטיפול מוצלח יותר. מחזיקה אצבעות למחר בבוקר. ובכל זאת אולי לא תצטרכי לוותר. קחי קצת כוח ואוויר לנשימה בכל הלחץ הזה.
זה יבוא - זה חייב להצליח.

מקווה שתרגישי יותר טוב

ושהעניינים יסתדרו. זה מאוד אפשרי. ממש התרגשתי לקרוא את מה שגוליגל כתבה. 35 ימי הזרקות! ובסוף זה גם הצליח! אז באמת לפעמים מה שנראה לנו שהולך עקום מהרגע הראשון, יוצא בסוף המנצח. אני ממש מקווה שלא יהיה גירוי יתר משמעותי, ושתוכלי להמשיך את הטיפול ושתרגישי טוב. בהצלחה רבה רבה בבוקר בבדיקות. תשני טוב ותאזרי כוחות.

h i l a l

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

מבינה את מה שאת עוברת....אבל אולי כל זה יביא בסוף להצלחה.......... אז לא לוותר ומקווה שיהיו בשורות טובות. בינתיים קבלי
גדול .

סנונית 1

New member
חגיתלה אל תוותרי

אז קודם כל
לעידוד דבר שני אני אמנם לא מומחית גדולה אבל לא נראה לי שיש סיבה לוותר כי יש זקיקים והם יגדלו אולי זו הבורות שלי אבל לפעמים לבורים יש יותר אמונה. אז מחזיקה לך אצבעות חזק חזק להצלחה.

למעלה