חייבת לשפוך את הלב

ThaliaArt

New member
חייבת לשפוך את הלב

לפני יומיים אמא שלי התקשרה וסיפרה לי: "מייצרים לבת שלך חברה". ישר ידעתי מי בהריון ואיך שניתקתי את הטלפון התחלתי לבכות. וכל זה למה? כי לקח לי חצי שנה של מלחמת חורמה לשכנע את בעלי לעשות עוד אחד. הוצאתי על זה כ"כ הרבה אנרגיות, ועכשיו זה לא כ"כ פשוט. נכון שניסינו רק חודשיים, אבל אלו חודשיים מייאשים. ומתי אמא שלי מצאה לנכון להבשר לי את הבשורה? בדיוק כשאני אמורה לקבל (שזה עובדה מרגיזה בפני עצמה) וכל הגוף שלי כואב ואני עצבנית ממילא. ואז, יום אחרי, במפגש המשפחתי שוב מדברים על זה: "XX בהריון", "וואו, איזה יופי", "ומה איתך"? והסכין מסתובבת ומסתובבת. עד שכבר הצלחתי להירגע ולהפסיק קצת לחשוב על זה הגיע הבשורה הזו והכניסה לי בהפוכה. שלא תהיה טעות. אני מאוד שמחה בשבילה, אבל אני הרבה יותר עצובה בשבילי. ומה שהכי גרוע זה, שאני כ"כ כועסת על בעלי שאני בקושי יכולה להסתכל עליו. כי בגללו אני לא בהריון עכשיו, והוא זה שהתיש אותי בנסיונות שכנוע. ולמה תמיד צריך להתחשב רק בצד שלא רוצה? מה עם הצד שרוצה???

ניקולי

New member
ילדים זה שמחה

יחד עם זאת זוג שמביא ילדים לעולם צריך להיות מוכן ומזומן.. כלומר לא רק צד אחד של הזוג אלא שניהם הרי שנאמר : "לטנגו צריך שניים". אולי בעלך לא מוכן נפשית כרגע לעוד ילד ? אולי הוא מתכוון להביא לעולם ילד נוסף כשירצה מאוד ויעשה זאת מתוך אהבה וחשק לעוד ילד? זה שאת רוצה עוד ילד זה נחמד זה יפה אבל תחשבי רגע...מה יהיה אם נניח תהיה בהריון ויוולד לך עוד ילד או ילדה זה לא משנה כרגע.. ואז בעלך ידחה אותו כל הזמן כי מלכתחילה הוא לא רצה אותו.... עדיף לך להיות רגועה ונינוחה וברגע שהוא יהיה מוכן לזה את הראשונה לדעת
ועוד דבר.. שמחי בשמחת האחר שמחתך תהיה שמחת שבעתיים. בהצלחה...ומחזיקה לך אצבעות

אפילו שבאת לשפוך את הלב

אני לא יכולה להתאפק מלייעץ. בבקשה בבקשה תנסי לצאת מלופ המחשבות על תינוק חדש. תראי מה זה עושה לך. את לחוצה ועצבנית ובכלל לא שמחה. ובסך הכל כבר בעלך בעניין ואתם בניסיונות ובקרוב יגיע ההריון. נסי לעזוב את זה. לשפוך את הלב בשיחת טלפון לתוך הלילה עם חברה, ואז תתפני קצת להתעסק בדברים אחרים. צאי עם חברות, לכי לסרטים, תתעסקי בתחביבים. כשתהיי רגועה יותר לא תכעסי על בעלך ותתחילו גם לבלות יחד. תפסיקי לכעוס עליו על דברים שלא בשליטתו וכשיגיע תינוק חדש תהיו זוג חזק יותר. שלא נדבר על הילד בבית שלא מגיעה לו כלום מזה וגם לא אמא עצבנית. לא התכוונתי להטיף, פשוט כבר היתה לי תקופה לא קלה כזאת (לא בגלל הרצון לתינוק חדש אלא משהו אחר) ועד שלא שיחררתי קיטור בעזרת חברות והתחלתי להתעסק בדברים אחרים, רק היזקתי לעצמי ולסביבתי האהובה.

ThaliaArt

New member
את לגמרי צודקת

יש לי באמת חברה שהיא הכתף שלי למקרים כאלו. כמובן שהתקשרתי אליה, ואחרי שאני מבינה כמה טפשי אני נשמעת זה קצת עובר, אבל עדיין, מאוד קשה לצאת מזה. ועדיין, את צודקת לגמרי. תודה

זה לא טיפשי ועובדה שזה כואב

אבל אם לא תנסי לצאת מזה בטח לא תצליחי, ואם תנסי אני בטוחה שיהיה טוב יותר.

טובה37

New member
קבלי חיבוק

אני מבינה אותך מאוד אני הייתי בצד הלא רוצה וזה קושי היום אני רוצה וזה לא ממש הולך גם לי כואב לראות הריוניות או לשמוע על כך אבל יהיה בסדר חודשיים זה כלום תראי בקרוב זה יגיע בהצלחה

ThaliaArt

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ולגבי המשפט האחרון: אינשאללה, או בעזרת השם או So help me god.........

mAmA MiSiSiPi

New member
אני חושבת

שכמה שתלחצי את עצמך ככה הסיכויים שלך פוחתים , הגוף לא עובד טוב תחת לחץ וכל עוד את יודעת שאין לכם בעיות פוריות אז כל מה שאתן צריכים זה זמן . זה שחיכיתם עד עכשיו זה לא משנה מה שמשנה זה שעכשיו אתם כן מנסים וזה יגיע וכשזה יגיע שניכם תהיו שלמים אם זה שזה חשוב לא פחות. אל תסתכלי מה קורה אצל אחרות תתרכזי בעצמך ובמה שעושה לך טוב עכשיו. ותעשו "זיגי זיגי"
גם בלי לכוון למטרה תתפנקו תהנו תעשו מזה כייף וזה יבוא.

גאש

New member
אצלי גם בעלי התנגד נמרצות לילד שני

היינו רבים על זה כ"כ עד שאמרתי לו- רק שתדע שלי יהיה לפחות עוד ילד גם אם זה לא ממך! ואז חלף זמן מה הילד הראשון גדל הדברים נעשו יותר קלים ואז שהגדול היה בן שנתיים וקצת הוא הסכים לנסות - מה שקרה שזה לקח המון המון זמן (10 ח')ואז פעם אחת שקיבלתי מחזור אחרי איחור של שבועיים(הייתי בטוחה שאני בהריון) וכ"כ בכיתי ואז בעלי היה מדהים והבנתי שעכשיו הוא באמת כבר רוצה ילד שני בדיוק בביוץ אחרי נכנסתי להריון!!!כאילו שהגוף שלי הרפה ונתן להריון להצליח רק ברגע שבמוח ידעתי שבאמת גם בעלי רוצה- מוסר השכל- תני לזמן לעושת את שלו וזה יגיע אי אפשר לתכנן ... ב-ה-צ-ל-ח-ה!

למעלה