חייבת לשחרר

ללא שם44

New member
חייבת לשחרר

פעם כשהייתי צעירה ותמימה ניסיתי להבין למה יש אנשים מבוגרים מרירים רגזנים ולא נחמדים כל כך? וכשהבנתי שהלבד עושה אותם ככה פחדתי שככה אהיה.וחלפו להם שנים והנה אני במקום שלהם לבד בלי משפחה עם מערכות יחסים דפוקות עם אופי מחורבן מלאת כעס ותסכול חסרת סבלנות,שלא יודעת לדבר על הדברים שמתחרפנת מתשובות שליליות שמעיפה מעלי אנשים שאוהבים אותי.בקיצור רע לי רע לי רע לי ואין בי כוחות להתרומם.ובכלל כמה פעמים הלב שלנו יכול להשבר??

טורטיתת

New member
אהבה

לב שהרגיש ואהב נשבר בקלות, ותא'מת לא שמעתי שאפשר לגבס לב שבור, פשוט נותנים לזמן לעשות את שלו. גם אני הייתי צעירה ורזה, וכמוך האמנתי בהמון דברים במיוחד באהבה ואגב עדיין מאמינה בה. הלבד מחרפן, לוקח אותנו למקומות שונים ומשונים, אני אומרת שמהלבד צומחים, מבינים יותר, מסתכלים אחורה בודקים אולי טעיתי, בוחרים איפה ומה צריך לתקן "באני" שלי, נושמים עמוק וממשיכים קדימה. לרוב אחרי שנופלים קמים חזקים יותר, אמרה לי פעם מישהי שגדולה של אדם היא ההבנה שלו עם עצמו שלפעמיים הוא לא יכול לבד והוא צריך לבקש עזרה כדי להתרומם. מאחלת לך בהצלחה שיתרפא ליבך במהירות, ובקשר ללבד, מזמינה אותך להצטרף לקבוצת נשים חדשה שבדיוק בתקופה זו קורמת עור וגידים, בקבוצה נדון בנושאים העשויים לעניין את כולנו, כמו כן יהיו מפגשים ופעילויות חברתיות משותפות וכו'...
נ"ב: יום שישי האחרון למשל התגבשנו לנו לעין אל בלד - עין איתמר

שר88

New member
מבינה

כל כך מזדהה איתך אין לך מושג מיצטערת שאין לי מילים לעודד אבל מזדהה לגמרי ממש באותו מצב כמוך/tapuzforum/images/Emo4.gif

למעלה