חייבת לשחרר

בודדה1984

New member
חייבת לשחרר

אני מרגישה שאני מפחדת מהחיים, מהצפוי, נראה כאילו הולךם להיות הכל רכע ואני פוחדת להגיע לזה, כאילו אין שום דבר טוב בחיים. אני מפחדת להתמודד עם זה ואני מעדיפה שיהרגו אותי כי אני מרגישה ששום דבר טוב לא יקרה לי. אני מרגישה כל כך לבד, היחסים חרא ואני מפחדת לעזוב, אין לי המון חברים,, יש לי בעיות עם עצמי באופי במחשבה ובהתנהגות, אני לא מרגישה חיונית לכלום. אני מפחדת לחיות! איך פתאום הכל התהפך בשבוע והיכה בי ככה? החיים מאוד שיגרתיים ומשעממים, אני לא מממשת את הפוטנציאל שבי, כאילו אין ל מטרה. אני לא עושה כלום יעיל עם עצמי חוץ מלדאוג למראה שלי שגם איתו יש ל בעיה עמוקה. לא נהנית מהחיים ומעצמי. רק הורסת לעצמי הכל ומתבזבזת. לא מתקדמת לשום מקום............. מתוסכלת ולא רואה את האור......

גרא.

New member
בודדה1984,מה את עושה בפועל בחייך?עובדת?לומדת?

חיה בבית ההורים? עצמאית?בכדי לעזור לך,כדאי שתרחיבי מעט על עצמך.

בודדה1984

New member
אני חיה עפ החבר

לא תלויה באף אחד עובדת עוסקת בספורט לתחביבי חיים שיגרתיים ומשעממים כל יום קמה במצב רוח אחר לא שולטת על ההתנהגות המשתנה שלי .......

גרא.

New member
בודדה1984,כן,חיים רגילים לכאורה,אבל בתוכך

אינך מקבלת אותם כפי שאפשר היה לצפות.יש לך מצבי רוח משתנים,שאינך רוצה בהם.זו סבה מספקת לפנות לטיפול פסיכולוגי.את יכולה לפנות לקופת החולים שלך,בבקשה להפגש עם פסיכולוג קליני,כזה שיש לו הסדר עם הקופה שמשמעותו שהקופה מסבסדת כמחצית מעלות שכר שעת טיפול במשך 30-60 שעות לפי העניין.מאד יתכן שהטיפול לא יהיה ארוך טווח. לעיתים,מצבי רוח,עלולים להיות גם על רקע הורמונאלי,ולכן תמיד כדאי לבדוק גם את האפשרות הזאת.לשם כך כדאי להפגש עם רופא המשפחה,ואולי גם אם אנדוקרינולוג.

למעלה