חייבת לשאול

mika1985

New member
חייבת לשאול

זה נושא מאוס אבל אני חייבת...
עשיתי הזרעה לפני שבוע ויומיים... כל הנתונים היו טובים ולכן אני יותר אופטימית מהרגיל. ואני לא מרגישה כלום!! הכל בסדר וכרגיל. החזה טיפונת רגיש אבל זה קורה לי כל חודש אחרי ביוץ.
אני יודעת שאומרים אין בהכרח סימנים, אבל...תכל'ס תמיד יש משהו "מרמז", לא? תמיד בנות אומרות" לא הרגשתי כלום אבל..."
אצלי ממש שום כלום, ויש לי תחושה לא טובה ששוב יגיע במחזור...
אני ממש אשמח לכל סוג שהוא של עידוד...ממש בא לי להיות מופתעת לטובה אבל נראה לי החודש זה כבר לא יקרה...
תודה בנות יקרות ובהצלחה לכולן

טוליתי

New member
לא נכון, לא תמיד יש סימן.

לפעמים יש, לפעמים אין ולפעמים יש סימנים שרק בדיעבד מתאימים להריון, וחכמה שבדיעבד אינה חכמה.
תצטרכי להישאר במתח עוד כמה ימים
.
בהצלחה

&nbsp

ginger lemon

New member
את מעלה בי זכרונות עבר..

כשאני מרגישה כאבי מחזור 4 ימים לפני הבטא אני יודעת שזה לא חיובי. שמעתי על כאבי השתרשות, אבל לדעתי אני יודעת להבדיל.

בפעם היחידה שכן היה משהו, וזה היה ממזמן, היו לי ארבע תופעות חריגות, הראשונה כאבים ומלאות בחזה (ממש מידה נוספת), השנייה עייפות והרגשה של כמו שפעת. ישנתי סופ"ש שלם כמעט יום ולילה. סימן שלישי, חוסר תאבון למתוקים ולקפה (הפוך מלפני מחזור) ורביעי, חוש ריח ממש טוב. נשבעת לך שהרחתי מקילומטרים ואני ברגיל די תתרנית (היום גם בביוץ/גירוי שחלות זה קורה לי).
בטיפולים אני לא מתייחסת לתופעות הללו.. כי התרופות תמיכה מעודדות אותן ואני לא חושבת שאפשר לדעת ממה הן נגרמות, מהריון או תופעות לוואי.

בזמנו זה היה נס הריון קטן, והראשונה לומר לי שאולי זה הריון היתה אמא שלי. במוצ"ש של אותו סופ"ש כבר הקאתי בדרך לחיפה, ועדיין חשבתי שזו מחלה ולא הריון.
עצרנו לקנות בדיקה ביתית והיא היתה חיובית.
היינו ממש מאושרים באותו ערב עד ליום למחרת שראו שק ריק. אחרי שבוע מתוח בטירוף בסוף ראו דופק. היינו שמחים לאיזה חודש וחצי אבל אז הדופק פסק. מוזר להיזכר בזה, הרבה זמן לא הרשתי לעצמי להיזכר/לחשוב על השמחה הזו.. אבל בשורה התחתונה כל דבר קרה הפוך ממה שציפיתי, היה דופק שחשבתי שלא יהיה ולא היה דופק כשחשבתי שהכול בסדר. מהבחינה הזו אני מרגישה די קלולס, שאי אפשר באמת להרגיש אם יש או אין הריון ואם הוא תקין.

מחזיקה לך אצבעות שיהיה לכם סיבה לשמוח כבר בימים הקרובים. הלוואי!

סימנים הם לא הכרחיים

פעמיים הייתי בהריון ואלה הפעמיים היחידות בהם לא היו לי שום סימנים
כל התופעות האפשריות היו תמיד כשלא נקלטתי

mika1985

New member
תודה

אני עדיין מרגישה כרגיל...מקווה שהיעדר הסימנים לא מרמז על הבאות...

פזית66

New member
אצלי לא היה שום סימן

קצת רגישות מוגברת לריחות (שהתגברה בשלב מאוחר יותר), אבל רק ממש ביומיים-שלושה לפני הבטא. כל השאר היה רגיל לגמרי, כולל התסמינים הרגילים של לפני מחזור. הבחילות וכל הג'יפה הגיעו רק לקראת שבוע 6.

mika1985

New member
הנה בדיוק על זה אני מה מדברת

תמיד יש משהו שמרמז על הריון- רגישות מוגברת לריחות, כאבי בטן,עייפות...משהו ששונה מחודש אחר.
אצלי אין כלום. הכל בדיוק כמו בכל חודש אחר.

spirt20

New member
כל אישה אחרת וכל הריון שונה

יש לי חברות ודלא הרגישו כלום ואצלי ואצל חברות שלי היה הכל מהכל.. ולכן תמיד יש תקווה שהחודש יצוץ לו הריון ובה תקין.

את מחפשת במה להתלות

והלוואי שבאמת היה במה.

הרופאים חוזרים ואומרים, אין סימפטומים שניתן להסתמך עליהם לפני בדיקת הבטא..
עדיף לשחרר

למעלה