חייבת לשאול |מתביישת|

נעיתה

New member
חייבת לשאול |מתביישת|

בזמנו בפורום "תובנות" גלשה מישהי שכל הזמן שאלה שאלות מוזרות הייה לה ניק דומה בשמו למישהי משלנו (לא שאני רומזת, אבל לא נעים לרשום את הניק- עוד יבואו עלי). השאלות נסבו בדרך כלל סביב כניסה הזויה להריון ו "נרות גרמניות" כאמצעי מניעה. תגידו זה הייה אמיתי או מתחזה ,זה תמיד נורא הטריד אותי. אם מישהי יודעת את התשובה אנא פני למחלקת אבידות שכל על שם נעיתה בפיתה

נייטי

New member
תגידי את אמיתית או שאת צוחקת?

כפרה גם אם השאלה רצינית, תעשי כאילו זה בצחוק, כי את מרימה פה לוואחד הנחתה. נראה לי אני עוברת לפורום הבורדריות. פעם בפורום הריון לאחר אובדן הייתה אחת שבאה להסתבך איתנו הודעה בסגנון: "אוייי מת לי הברווז, הוא טבע באמבטיה. אני ובעלי עצובים נורא." אין לי מושג על מה את מדברת אבל נזכרתי בזה.

נעיתה

New member
ממממממממממ צוחקת

נייטי הפחדת אותי ואני בכלל לא דיברתי על ברווז. זה באמת עמד לי בראש די הרבה זמן במיוחד לאור העובדה שתמיד ענו בצורה רצינית. הלכתי לחפש את אחת ההודעות שלה זה בכלל הייה בפורום העגול... אחחחחחחחח נמחקו לי תאים בשכל. אני שולחת לך במסר, נראה אותך אחרי שאת קוראת את זה, תכיני קטטר
מה אף אחת לא זוכרת את ההודעות על נרות גרמניות? טוב נו יצאתי סתומה

לא תשתפי את כולנו??

גם אנחנו רוצים לצחוק... אמרה המורה ורצה לשרותים (גמרת אותי מצחוק היום)

נעיתה

New member
רמז../images/Emo152.gif

פורום עגול חיפוש מתקדם תוכן נרות גרמניות

נייטי

New member
עכשיו אני מבינה

עד כמה שהבנתי הבחורה אמיתית לגמרי ולכן כשמשהיא אחרת ומוכרת מהפורום ההוא הבהירה את זה הפסקתי לצחוק. עד שזה הובהר גם אני חשבתי שזאת הלצה. אין לי מושג מה זה נרות גרמניות אבל מאחר ומדובר באדם אמיתי עם קושי אמיתי (עד כמה שידוע לי) אז אני מציעה שנעצור.

למעלה