חייבת לשאול ולהתייעץ...

מזל טוב../images/Emo57.gif

לשמור על מה שיש..לחזק ולשמר מה שמתחיל...ושנה ניפלאה שתהיה לך/לכן

הי זואי,

ענו לך כאן אנשימות מאוד חכמימימות. מה שהיה קודם- כבר לא משנה. מה משנה זה מה עכשיו. ועל מה שעכשיו מגיע לך מזל טוב ע נ ק י! וכמו טרודי שאמרה: שיהיה הריון משעמם... לכי עם מה שיש. אם האהבה והקשר ביניכן יתחזק - אתם תדעו כבר איזה שביל לקחת. ואם לא - אז ממילא אין על מה לדבר כי ילד זה לכל החיים (
) ואהבה? זה משהו לפעמים רק לשירים... (סתאם, המשפט הזה לא לשים לב...) אז זואי -
לכבוד ההריון.

פרח7

New member
מזל טוב בריבוע

חודשים מסעירים גם מצאת אהבה גדולה וגם הריון את בת מזל זואי שתצליחי בכל!!!!

עד 40 יה- מנייאק ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שיהיה לך בהצלחה ובכיף עם ההריון ועם האהבה מצפה לך שנה מעניינת ומרגשת

../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

מזל טוב והמון טפו,טפו,טפו. ושלא אשכח: עוד טפו, ואפילו שניים.

טוטולס

New member
מהצד השני, קצת

בוא נהיה כנים, גם למצוא קשר טוב קשה מאוד (שלא לדבר על אהבת חיים)... וכבר קראתי את כל השרשור, ואני יודעת שהמצב "לא הפיך", אני חושבת שעל זה יש הסכמה בין כולנו (נדמה לי שגם לבת-זוגך), אבל את חייבת לתת לגיטימציה להרגשה שלה. ביננו, אם היא לא התכוונה לילדים בשלב זה של חייה, נפל עליה תיק (זה תיק גם אם מתכוונים!). וזהו להטוט האיזון (הקשה!) שאת צריכה לבצע: להמשיך עם ההריון ולתת לו מקום, אבל בו זמנית לקבל את ההסתייגות שלה ולא להציב אולטימטום. והזמן יעשה את שלו, או שלא... בהצלחה לך בהריון (אני ניסיתי מגוון משקאות, בסוף הכי אהבתי קינלי לימון
) וגם בזוגיות (יכול להיות שתשומת-לב לבת-זוגך תעזור להפיג את קשיי ההריון?).

yuval1010

New member
הייתי ממשיכה

היי בתור אחת שנמצאת במערכת יחסים לא ארוכה החלטתי לעשות זאת ולא משנה מה הצד השני חשב מאוד רציתי ילד עוד לפני שנפגשנו והיא ידעה זאת פשוט אמרתי את רוצה להיות חלק בבקשה אם לא אז לא והיום יש לנו ילדה מדהימה בת 11 חודשים

yaki2400

New member
אני מקווה מאוד שאני עוזר לך אבל אני

אם ההיתי במקומך פשוט ההיתי דוחה את ההריון בשנה שנתיים כי בכל זאת את אומרת שהיא האחת וחבל לפספס כי את לא צעירה בת 18 שיכולה לעשות מה שאת רוצה בלי לחשוב קדימה. אבל שוב אם את אומרת שאת חושדת שנכנסת כבר להריון אז חמודה עם כל הכבוד מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להגיד לה שזה מאוחר מידי ונכנסת להריון ואם היא מעוניינת להמשיך את הקשר ולבנות חיים מאלפים ויפים ומלאי שימחה ואושר והכי חשוב אהבה אז.... אני מאחל לך הרבה בהצלחה בהמשך החיים שלך אני חושב שזה שאת בונה מערכת יחסים עם ילד זה תורם המון לחברה שלנו ובגלל זה אני אומר לך תודה ממני יקי

למעלה