חייבת לקטר

cookie1

New member
חייבת לקטר../images/Emo4.gif

אמנם זה לא יפה אבל אני חייבת לקטר על חמותי קצת. סיכמתי איתה שהיא תבוא אלי עם מסמכים שצריך לתייק ואני אעשה את זה , כי היא לא עושה את זה ואז הכל נופל על אהוד. אז היא באה בלי המסמכים כמובן וזה כבר עיצבן אותי אין לי על מה לדבר איתה ויובל ישן כך שזה עוד יותר עצבן אותי היא לא שמה דאודורנט וביום חם כזה זה פשוט אסון - בא לי להקיא
היא מנסה להאכיל את יובל כל הזמן וזה מוציא אותי מדעתי אני לא יודעת איך להגיד לה ללכת אוףףףףףףףףףףףףף סה"כ היא אישה עם לב טוב אבל ביחיאת....

אם כבר אז כבר......

היא (חמותי) מתקשרת אלי כל יום!!! אני כבר לא עונה לה לטלפון. היא נורא נחמדה ובאמת יש לה לב טוב אבל היא משגעת אותי!!! כל פעם שאביתר בוכה או מתעטש היא כמעט מתמוטטת,היא כל הזמן עסוקה בלרחם על כולם וללטף את כולם (זה מעלה לי ת'סעיף שהיא מלטפת אותי) היא מתעקשת לקרוא לי "ילדה שלי" ובא לי לצעוק לה באוזן "אני הילדה של אמא שלי בלבד!!!מבינה???". מרוב שהיא רוצה לעזור ולרצות את כולם כל הזמן אני תיכף מתפוצצת. וואו-מה יצא לי,איזה פחד. רק שבעלי לא יכנס בטעות.

אז גם אני - היא אישה מקסימה

מלאה בכוונות טובות, אבל - אני רואה דברים אחרת, פועלת אחרת, חושבת אחרת. ומרוב שהיא נחמדה - לא נעים להעיר. היא משגיחה על מיכאל פעם-פעמיים בשבוע ואני רגועה לחלוטין בעניין הזה היא משוגעת עליו ואני בטוחה שעושה הכל שיהיה לו כיף - אבל למה לעזאזל היא צריכה להוריד כביסה מהחבל, לקפל לי אותה, לבשל אצלי בבית (אני שונאת את זה) ועוד ועוד. ברור לי שהכל מכוונה טובה אבל אני אדם שצריך פרטיות ואני בתחושה שהיא פולשת לי, אפילו לרמת התחתונים - כבר אמרתי שמקפלת כביסה.

אני דווקא נהנית מזה

מה רע שחמותי מגיעה ומייד מחפשת ה לעזור לי? אני אחרי יום עבודה, מטופלת בשני ילדים - להיפך, זה ממש כייף. אני שמחה לקבל עזרה ומברכת עליה.

לשנות אותה זה בטח מאוחר מדי

אז אולי פשוט לעשות משהו שהיא לא יכולה או לא רוצה- ללכת לבריכה, לחברות, לבית קפה. תמצאי משהו...

ammy

New member
גם אני רוצה לקטר על חמתי

מצטערת אבל זה סיפור שלם :בהתחלה כהייתי בהריון הייתי בטוחה שהיא תציק המון ,כי זה מה שהיא עושה לגיסתי עם ילדים שלה.ובאמת בהתחלה היא הייתה מתערבת ,היא רופאת ילדים והיו לנו הרבה סיפורים בהתחלה .היא הכריחה אותנו לעשות בדיקות ציותרות ובמקום להרגיע הלחיצה אותנו עוד יותר (לדוגמא היא עמדה ע"י האינקובטור של מאיה ובכתה ).אחרי שעניינים הסתדרו היא המשיכה לבוא לביקורים ,אבל פחות ופחות .מה שכן היא הייתה קונה למאיה המון בגדים .עכשיו הגענו למצב שהיא כמעט ולא בא לבקר את מאיה בכלל ,אולי פעם בחודש וגם זה במקרה הטוב .מצד שני אצל נכדים של אח הגדול של בעלי הוא נמצאת לפחות פעמיים בשבוע וגם לוקחת אותם לטייל וכו'.אליי היא הפסיקה להתקשר כמעט בכלל והיא לא כועסת עליי .אני לא יכולה להבין .מה היא לא אוהבת את הנכדה שלה ?לי אישית לא מפריע שלא תבוא ,אבל בעלי ממש לא מרגיש בנוח.כשהוא שאל אותה למה היא לא מגיע היא ענתה לו שהיא סומכת עלינו ושאנחנו לא צריכים עזרה לדעתה והנכדים אחרי לא מקבלים טיפול טוב אז היא צריכה לעזור להם .נשמע מוזר ....... זהו סיפרתי הכל .אם מישהו הגיע עד הסוף אני שולחת לו
ותודה שיש לי למי לשפוך הכל .

ammy

New member
אין לי מתכון איך לאהוב את חמה

אני את שלי לא מצליחה.אנחנו ביחסים קורקטיים בלבד.יצאה לי גם לצעוק עליה כמה פעמים עם דמאות .אבל זה היה בהתחלה . זה שחמתך לא שמה דאודרנט נראה לי מגעיל ביותר ,אבל זה לא נראה לי סיבה לשנוא אותה. לא יודעת מה להגיד עוד שולחת לך
.

cookie1

New member
אמרתי שאני שונאת ?../images/Emo12.gif

מלקטר ועד לשנוא ישנה דרך ארוכה מאד אני ממש לא שונאת אותה, גם אם כי אין לי עולם תוכן משותף איתה. אני נעזרת בה מתי שאפשר גם בשבילי, אבל בהחלט גם כדי שהיא תוכל לשחק ולהיות עם הנכד שהיא כל כך אוהבת. לי כן יש בעיה לסמוך עליה ולהשאיר את יובל לזמן ארוך מפני שהיא מבוגרת וקשה לה להרים אותו, וכבר ראיתי אותה מועדת אי אילו פעמים. ובעניין דאודורנט: בקיץ קשה מאד מאד להיות ליד אנשים שלא משתמשים בו ולכן גם לי קשה כשזה בתוך הבית שלי. מה לעשות שחוש הריח שלי מפותח מדי?
בכל אופן יש בינינו יחסי כבוד והיא לרגע לא מרגישה את כל מה שסיפרתי כאן

ammy

New member
sorry לא השתמשתי במילה נכונה

כל הכבוד שאת מצליחה לשמור הכל בפנים. ואין סיכוי שהיא לא מרגישה כלום .

רותם111

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף לי שאני לא צריכה

להתמודד עם חמות
. בשרשור של "אתה עושה אותי אבא" קצת צבט לי בלב שלנו אין אבא להצטלם איתו. אבל עכשיו למקרא כל הקיטורים על החמות המעצבנות אני מחייכת מאוזן לאוזן.
אכן יש יתרונות לחד הוריות.

איילת אני מקפיצה לך...

את זוכרת כמה אני "אוהבת" את חמי וחמותי? אני מאוד מקנאה ברותם בנושא הזה! אם את לא סולדת ממנה, וזה רק טתיקים קטנים כאלו שמעצבנים אותך, אני מציעה לך להתעלם ולעבור הלאה, זה הכי בריא, כשזה אפשרי. אני לא יכותי אבל אצלי זה היה סיפור אחר לגמריי.

niniv

New member
כשמדברים על חמות,

אני לא יכולה להתעלם.... חמותי שתחייה חושבת שאליאורי זה הילד שלה והיא תחנך אותו, ואותי, ואת כל העולם.... היא החליטה שאני צריכה להיות מורה (וזה ממש לא משנה שאני לא רוצה להיות מורה כי זה המקצוע האידיאלי לאמהות...) והיא הלכה לברר בשבילי על לימודים (למרות שאמרתי שאני לא רוצה!!!) והיא השיגה פרוטקציות וכו וכו.... וכשאליאורי לא רצה לישון היא אמרה לי: "את צריכה להעליב אותו, תשימי אותו במיטה, תתני לו בטוסיק, ותצאי מהחדר ואל תחזרי, ככה הוא ילמד להרדם..." וכל פעם שאנחנו באים יש הערות על הטיפול באליאורי. אני אף פעם לא אמא טובה, תמיד אני לא עושה טוב והיא צריכה להראות לי.... בקיצור - זאת חמותי.... "הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות...."

נראה לי שאאמץ את הדרך הזו

להרדים את מיכאל שלי. איך לא חשבתי על זה קודם???

קרן^

New member
../images/Emo6.gifלהעליב תמיד מרדים!../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אורית ג.

New member
לא תכננתי להתערב בשרשרת הזו אבל...

חמותך (NINIV) אשה מזעזעת ורשעית. איך אפשר לומר כזה דבר? איך אפשר לחשוב כזה דבר? איך אפשר לעשות כזה דבר. אני מקוה מאוד שהיא לא נשארת עם אליאור לבד! מסכן בעלך שגדל אצלה.
ולא שחמותי יותר טובה...

קרן^

New member
זה כן "יפה" לקטר...

ויעבור...
ברור שזה רק כי היה בא לך להוציא קצת סה"כ היא בטח בסדר
שלי לא באה אפילו ("אין לי אנרגיות"
) והם גרים מולינו... תסבלי אותה והיא תלך בסוף ואולי תקני לה מתנה דאודורנט...

למעלה