חייבת לפרוק!!

Michal2006

New member
חייבת לפרוק!!

עד כמה אפשר לשתוק בשם הביטחון? בא לי להרוג מישהו , ואם אפשר את אל-על , אז אני מאוד אשמח. לפני חודש נסענו מאושרים לארצות הברית (נסענו לסן פרנסיסקו דרך ניו-יורק) , כשהגענו לסן פרנסיסקו מתברר שלא הספיקו להעביר את המזוודות שלנו לטיסת המשך לסן פרנסיסקו ולכן הן נשארו בניו-יורק ויגיעו עם הטיסה הבאה. טוב סבבה, אמרתי לעצמי , היה להם בסך הכל 3 שעות להעביר את המזוודות , ו-3 שעות זה מעט זמן!!!!! אז לא הספיקו. נתקענו בלי בגדים , בלי טיטולים , בלי סימילאק (אבל מזל שאת כסא הבטיחות הם כן הצליחו להעביר) , הלכנו לקנות בגדים . ולמחורת הגיעו המזוודות. עד כאן יופי. לפני 3 ימים חזרנו לארץ , ושעתיים לפני הנחיתה ניגש אלינו דייל נחמד ואומר לנו שהמזוודות לא הספיקו להגיע למטוס , אבל אין מה לדאוג בטיסה הבאה לארץ הן יגיעו. עוד פעם שתקתי , הרי מה בסך הכל יש לי במזוודה הזאת , את כל הבית וזה ממש לא נורא. אני אגיע הביתה ולא יהיה לילד מה ללבוש כי לקחתי את כל הבגדים שלו לחו"ל , וגם לי אין כמובן מה ללבוש כי גם את כל הבגדים שלי לקחתי לחו"ל. אפילו מברשת שיניים אין לי , ושלא נדבר על כיסא בטיחות , כי מה זה הביטחון של הילד שלי לעומת הביטחון של לטוס עם אל-על. והכי חושב קניתי דברים באלפי שקלים, ומזל שהייתי שם חודש. אבל מה זה חשוב. (ומקווה שלא יקחו לי שום דבר , נכון שלא יכול להיות שיגנבו דברים מהמזוודה??) בקיצור אתמול בבוקר מתקשרת אלי מישהי שאומרת שהמזוודות נמצאות עוד בבטיחון בניו יורק , וגם בערב כשהתקשרתי הן היו עדיין בביטחון בניו-יורק. עכשיו אני שואלת כמה זמן לוקח לעשות ל- 3 מזוודות וכסא בטיחות ביטחון??? שעתיים - שלוש?? 4 -5 , סבבה. אז למה המזוודות עדיין לא אצלי והם עדיין בניו-יורק בביטחון? ולמה הגיעו כבר 4 טיסת מניו יורק והמזוודה שלי עדיין לא שם. כמובן בשם הביטחון. מה כבר יכולתי לישם במזוודה , כמה פצצות יכולות להכנס ל 3 מזוודות? וכמה זמן לוקח לפרק אותן????? ומי המטומטם שחשב שאני אסכן את הבן שלי ויעלה פצצות למטוס.
בקיצור אני ממש מתוסכלת , אף אחד לא שם עלי בשרות לקוחות של אל-על , ואין לי בגדים ללכת לעבודה, ואין לילד בגדים ללכת לגן , ואין לי כסא בטיחות לצאת מהבית. אבל מה זה חשוב , בשם הביטחון אפשר לעשות הכול!!!!!!!

שי ז.

New member
תסיקי את המסקנות ובפעם הבאה

טוסי עם חברה שיודעת לכבד לקוחות. גם מבחינת ביטחון, אם יגייסו מחבל יהודי הוא יעלה למטוס גםעם טנק כי מה שהם בודקים זה בעיקר אם הנוסע הוא יהודי או לא כשאת היהודים בודקים מאוד חפיף.

לא נעים לי להגיד, אבל

אני לא ממש אוהבת את אל-על ולכן נמנעת מלטוס איתם. זכור לי מהפעמים הבודדות שכן טסתי איתם יחס מאד לא נעים מהדיילים וצפיפות גדולה במושבים. אגב, את כיסא הבטיחות אנחנו תמיד לוקחים לתוך המטוס והילדה יושבת בו בנוחות רבה (רגילה לישון בו מנסיעות ברכב...).

רנה82

New member
אמנם לא אל על, אבל סיפור ../images/Emo5.gif

תחזיקו חזק: מישהי שאני מכירה טסה לארה"ב דרך אוקראינה עם חברת תעופה אוקראינית, בשיא הטמטום שלה היא שמה את כל תכשיטיה (כל המתנות מכל התקופות בחייה) במזוודה (עם מנעול)!!!!!!! כי חשבה שאין סיכוי שמישהו יפתח את המזוודה או גרוע יותר יקח משם משהו. כמובן כשהגיע לארה"ב ופתחה את המזוודה כל התכשיטים נעלמו!!!!! זה עוד לא הכל, היא הייתה בארה"ב במשך חודש וקנתה לעצמה תכשיטים חדשים, וכשטסה בחזרה שמה אותם שוב במזוודה (הרי לא ייתכן שכזה דבר יקרה פעמיים!!!) ומה דעתכם!!! היא הגיע לארץ פתחה את המזוודות וכל התכשיטים נעלמו, שוב פעם גנבו לה את הכל!!!!! (כמובן שהמנעולים היו שבורים). ............................................................................................................................................

מצטרפת לאלה שסולדים מאל על

גם אני משתדלת לטוס איתם כמה שפחות (רק כשמכריחים אותי, מהעבודה). השירות הוא לא שירות. היחס לא יחס. בקיצור - שומר נפשו ירחק.

אורora

New member
רוצה להגן על אל על

טסתי עם המון חברות תעופה והמון פעמים. אל על רחוקים להיות מושלמים, אבל זה בהחלט נכון גם לאחרים. לעומת זאת מצאתי באל על הרבה דברים טובים. בעיקר גמישות שלא מאפיינת חברות אחרות. אני דווקא טסה אל על בכל הזדמנות שאני יכולה.

למעלה