חייבת לפרוק

הילית*

New member
חייבת לפרוק

אין לי עצבים לבוס שלי. תמיד מחפש אשמים ולפעמים מאשים את האדם הלא נכון. הוא אף פעם לא אשם ולא טועה ותמיד אנשי שלומו הטעויות קרו להם במקרה בגלל שכחה, לחץ וכד´ (כאילו שלאחרים אין לחץ). פשוט נשבר לי.

אתי@

New member
הילית../images/Emo24.gif אני כ"כ מבינה לליבך

היו לי בוסים כאלה
וזה נורא מתסכל. מה אני יכולה להגיד לך? רק שתהיי חזקה עוד קצת וברגע שתוכלי - תעזבי. קבלי
ו-
לעידוד שלך אתי

בוס זה תמיד בוס ../images/Emo5.gif

אני עובדת עם בעלה של אחותי כבר 6 שנים, ועדיין זה בוס. למזלנו גילינו שאנחנו מסתדרים יותר טוב בתור בוס ועובדת מאר גיס וגיסה

אמיקה

New member
לא תמיד ../images/Emo8.gif

כידוע, הבוס שלי זה אבאשל´י - אז נכון שהוא "בוס" כן? אבל לפעמים הוא מתנהג כמו שהילית תיראה, ואז הבת שלו נעמדת על רגליים אחוריות, במלוא חרון אפה הדורסני, ו....זה הסיטואציה היחידה שאני מרשה לעצמי לחלוק על אבא שלי ובד"כ גם לא יוצא לי מי-יודע-מה אהמממ "ביקורת בונה". אני מחטיפה בחזרה, אם אני לא מצליחה להתאפק... אבל אני מניחה שזה לא עוזר להילית הא? תחזיקי מעמד סופ"ש בפתח

הילית*

New member
למדתי שלהחטיף בחזרה לא עוזר

זה רק גורם לעצבים. פעם הייתי כזאת, היום כבר אין לי כוח. אני פשוט עונה ברוגע וממשיכה הלאה. הבריאות שלי, גם הנפשית, יותר חשובים לי אבל זה מתסכל כ"כ......

Hadar p

New member
אמיקה היה לך פעם מצב בו היית

במשפט ועורך הדין היריב היה בעלך או חבר טוב? איך מתמודדים בכלל? או שלא עשיתם את אותה ההתמחות!

אמיקה

New member
טרם ../images/Emo13.gif

יש להניח שזה עוד יקרה - סה"כ הרבה חברים שלנו הם עו"ד, ובכלל - בטוח אני אפגש בחבר - ברמת קירבה זו או אחרת - מהלימודים ... לא נמנעים, להיפך - אפשר לקדם את התיק די יפה, עם עוה"ד משתפים פעולה... אבל עוד לא יצא לי אישית (לאבא שלי כמובן זה קרה, וגם חברים מהלימודים נעשו ...שופטים
), אז נראה.. אני לא מאמינה שיצא לי לייצג מול בעלי - גם אנחנו בתחומים שונים, גם אפשר לשבץ אחרת במשרד (גם שלו וגם שלי), זה נשמע לי לא אתי כלפי הלקוחות.. בכל מקרה אם פעם יצא לי - אני מייד מתקפלת, שרון הוא עו"ד כריש
(מצד שני תמיד אפשר לנצל יתרונות מובהקים כמו - ממוש, או שאתה מסיר את ההתנגדות או שתיאלץ להתיידד מחדש עם היד שלך ..
)

Hadar p

New member
אבל בטח אתם מתייעצים על תיקים

ביחד. מספרים מה היה ומה לדעתך וכאלו.... נשמע לי ממש נחמד! אגב אני בטוחה שגם את עורכת דין בכלל לא רעה אפילוטובה מאד!

אמיקה

New member
../images/Emo9.gif חן חן, בטח מתייעצים - חופשי ..

הוא שואל אותי דברים שבתחומי (למשל ענייני משפחה, מקרקעין) ואני שואלת אותו בענייני שטרות וכל מיני תביעות כספיות (אלוף זה בפרוצדורה ..)וחברות וכו´.. מה שכן מגניב זה שאבא שלי ואחי גם מתייעצים איתו, גם בטלפון וגם אפילו יצא לנו לערוך איזה כמה פגישות מרובות משתתפים בבית הורי, להכין תיקים חשובים במיוחד... כן. יש בזה הרבה.. בכלל מכנה משותף זה טוב בזוגיות - לא? אז אצלנו המכנה המשותף קצת יותר רחב מהממוצע

אמיקה

New member
סחטיין על האבחנה דפיק´ה ../images/Emo8.gif

או שמא שכחת את סימן השאלה?
כן. אבא של אמיקה, אח של אמיקה, אמא של אמיקה עובדת כמזכירה במשרד (מזכירה - אלק, היא מנהלת פה את הכל) ויש את צחי10 (בעלוש) שעובד הרחק הרחק בעיר הגדולה וקופץ לבקר מדי פעם... כשנהיה גדולים אנחנו נביא עו"דינים קטנים, וישר נתפור להם גלימות קטנות כאלו...

סיגל2

New member
היי הילית, מצטערת לשמוע שיש לך

כזה בוס, כמה שקשה, מי כמוני יודעת (עברתי כזה בוס בעבר), תנסי להתעלם ולא לקחת ללב כי זה לא שווה. ובאמת ברגע שתהיה לך הזדמנות לעבור לעבודה אחרת פשוט תקומי ותלכי, כי חבל ככה לסבול כל הזמן. בינתיים קבלי

סיגל2

New member
היי הילית, מצטערת לשמוע שיש לך

כזה בוס, כמה שקשה, מי כמוני יודעת (עברתי כזה בוס בעבר), תנסי להתעלם ולא לקחת ללב כי זה לא שווה. ובאמת ברגע שתהיה לך הזדמנות לעבור לעבודה אחרת פשוט תקומי ותלכי, כי חבל ככה לסבול כל הזמן. בינתיים קבלי
לעידוד גם ממני.

daldan

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

בוסים לא תמיד אפשר לבחור, כנראה צריך לקחת הרבה אויר ולהמשיך הלאה.

fila

New member
הילית

שולחת לך חיבוקים
תיהיי חזקה, אין מה לעשות בוס זה בוס ומנסיון שלי אין מה לעשות איתם!

kisses

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היליתוש בוסים שמחפשים אשמים הם האנשים הכי טיפשים כי הם פשוט לא רוצים להאשים את עצמם בטעויות שלהם אז הם מחפשים שעיר לעזעזל. פשוט תחשבי ככה שאת הרבה יותר טובה ממנו.

הילית*

New member
אני ממש מרגישה לאחרונה

ששוק העבודה הפך להיות שוק של עבדים. בשם "המצב" אנחנו נשארים במקומות עבודה ומרשים לבוסים שלנו להתנהג אלינו בניבזות

Hadar p

New member
לא להשבר כ"כ מהר! לא בטוחה שבוסים

אחרים טובים יותר! נראה לי שרובנו לא מתות על הבוס....אבל מה נעשה? קחי חיבוק ונשיקות יהיה טוב!

נופר30

New member
נראה לי מזג האויר משפיע עליהם

כי השבוע מאז שהשמיים קודרים כולן בוכות על הבוסים שלהן

למעלה