חייבת לפרוק

מ199

New member
חייבת לפרוק

אני אדם מאוד מיני ותמיד הייתי , חשבתי שגם הוא. נכנסתי לזוגיות הזו עם ניסיון מיני וידיעה של מה אני רוצה, הוא היה עם ניסיון מיני מועט וזה היה בסדר מבחינתי.
כבר בהתחלה הוא אמר שהוא לא רוצה לרדת והסכמתי, לא חשבתי שזו תיהיה בעיה מבחינתי אם כל השאר יהיה בסדר. אני לעומת זאת כמובן ירדתי לו, פשוט כי אני אוהבת לרדת, ומבחינתו לא רק שזה היה בסדר אלא הוא דרש\ביקש\רצה שזה יהיה כל סקס.
בהתחלה לא דרשתי ממנו יותר מדי במיטה, בכל זאת הוא חסר ניסיון ואני לא רציתי לפגוע לו באגו. אבל הבעיה הייתה שהוא פשוט התרגל, הוא התרגל שאני יורדת והוא לא, הוא התרגל שאם אני לא רטובה אפשר פשוט למרוח חומר סיכוך, הוא התרגל שהוא לא צריך לעשות יותר מידי משחק מקדים...
אחרי כמה חודשי זוגות נהייתי לא ממש רטובה כשאני איתו, לא הבנתי למה, באותה תקופה גם נהייתי פחות רטובה באוננות, אחרי זה(אחרי משהו כמו שנה של זוגיות) הפסקתי לאונן בכלל.... חשבתי שזה הלחץ בחיים, ואולי הבגרות (בכל זאת כבר לא מתבגרת וההורמונים כבר לא משתוללים), אם הזמן גם הרצון לסקס ירד אבל המשכתי לשכב בכל זאת כי זה לא הרגיש לי נכון כבת זוג לא לתת לו, אבל זה התחיל להרגיש קצת כמו עבודה...
בשלב כלשהוא חזרתי בי מההסכמה לחוסר מין אוראלי מצידו, והוא אמר שהוא מבין , הוא ביקש שאעשה כל בדיקת מין אפשרית, הבנתי את זה ועשיתי, אחרי זה הוא היה אומר כל פעם שהוא ירד לי פעם הבאה , ובפעם הבאה זה היה בפעם שאחרי זה... וכך חצי שנה אולי יותר..
מה שהכי מצחיק שאני סופר היגיינית והוא דווקא זה שלא... הוא לא ראה בעיה בעובדה שהוא לא התקלח מאתמול ובכל זאת רוצה שארד לו...
מצאתי את עצמי לא מכירה את הבחורה שבמראה, אני שהייתי תמיד כל כך מינית, רואה מין כמטלה שצריך לעבור, היו פעמים שרק חיכיתי שזה יגמר(הסקס) והכי כואב שהוא אפילו לא שם לב שאני לא שם, אני שתמיד פעילה בסקס, שאף פעם לא שוכבת כמו בול עץ, מצאתי את עצמי הופכת לאחד כזה, והוא בכלל לא שם לב...
החלטתי להיפרד, הוא אמר שהוא ישתנה שאני צודקת, שהוא יהיה מושלם, אבל היה מאוחר מידי, אחרי שזה ו7 חודשים החלטתי לעזוב.
אחרי חודש התחלתי לאונן, להיות שוב רטובה באמת, להנות מהמיניות שלי שהייתה באיזו תרדמת, לפנטז, להיות שוב אני, לא חשבתי שדווקא בזוגיות המניות שלי תדעך ודווקא הלהיות לבד יעשה לי כל כך טוב! חופשיה

אני שמחה בשבילך :)

גם אני הייתי במקום הזה, בקטע של החוסר חשק לסקס והמיניות שאבדה לה וזה נגמר בערך לפני שנה.
אז אני מבינה בדיוק עברת ומה ההרגשה הזאת שוב לאונן ולהיות רטובה.
ושהמיניות שוב חוזרת :)

תהני מעצמך ומהמיניות שלך שוב
אש

בסקס אמורים ליהנות לא לוותר על עצמך ועל מה שאוהבת, אני נגד

פנקסנות אבל בהחלט בעד ששני הצדדים ייהנו, אם זה לא קורה כמו במקרה שלכם לאורך זמן או אין פשוט חיבור אז אין מה להתעקש על זה.
שמח שעשית צעד ומקווה שתחזרי להיות מי שאת באמת ולא מה שהוא רצה שתהיי או גרם לך להיות.

איזה כיף לקרוא!

הרבה אנשים, כולל אני בעצמי, עברנו חוויות דומות.
יש איזו חוסר לגיטימציה חברתית לתת חשיבות להתאמה מינית. כאילו שאם הבחור/ה חכמים, מוצלחים ונחמדים אז זה יהיה רדוד או שיטחי לפסול אותם על חוסר התאמה מינית.
&nbsp
לדעתי סקס הוא הרבה יותר חשוב ועמוק ממה שאנחנו מוכנים להודות בו.
ותיסכול מיני סופו לחרב מערכות יחסים ולגרום הרבה עצב וכעס.
&nbsp
מקווה שבפעם הבאה תכניסי גם את השיקול הזה לבחירת בן זוג.

מ199

New member
זה תמיד היה שיקול אבל...

בהתחלה יש לי נטיה לתת תקופת חסד, עד שמכירים אחד את השני , מה עושה טוב לכל צד וכו', ובמיוחד לאור העובדה שהוא היה עם ניסיון מאוד מועט.
הבעיה היא להשים גבול בין איפה תקופת החסד נגמרת... כי בשלב הזה אתם כבר כמה חודשים ביחד והסקס בסדר... אבל לא מושלם, זה מתחיל להציק ממש כבר אחרי תקופה יחסית ארוכה יחד.
גם חלק מהדברים שכתבתי הם חוכמה בדיעבד של הסתכלות לאחור, לא תמיד כשאתה בפנים אתה רואה את זה...

את צודקת

וזה באת קשה לראות מבפנים.
אבל זה הרעיון של צבירת ניסיון בחיים- ללמוד מטעויות שעשינו.
&nbsp
במקום שאני נמצאת בו היום- תקופת חסד יכולה להמשך שבועיים..

noam 83

New member
לי זה מוזר לקרוא לזה חוסר התאמה מינית

"חוסר ההתאמה" שלהם בסקס הוא רק קצה הקרחון לבעיות יותר רחבות בזוגיות, ובאישיות..
אני אוהב לנסות להבין את מקור הבעיה ולא את הסימפטומים

ז בודד

New member
כל הכבוד!

מערכת יחסים מורכבת מהרבה דברים ולא רק מסקס,
ורוב הסיכויים שלא תמצאי אף פעם בן זוג מושלם ותמיד תצטרכי להתפשר - קצת או הרבה.
&nbsp
אבל, בתור אחד עם תאבון מיני בריא (גם תיאבון לאיכות וגם לכמות), שכן התחתן עם מישהי חסרת תאבון בכלל, אני חושב שעשית את הצעד הנכון. לא בגלל שסקס זה הכל וזה אפילו לא הדבר הכי חשוב. אבל חוסר התאמה מינית יכול להוביל לערמת זבל של תסכולים.
&nbsp
וגם בלי קשר לסקס - האופן שבו תיארת איך הוא התנהג כלפייך - רק רוצה לקבל ולא לתת, רוצה שתשקיעי אבל הוא לא מוכן להשקיע - זה סימן לדברים שליליים אחרים.
&nbsp
וכל הכבוד גם על האומץ והיוזמה לחתוך.

G מאסטר

New member
כל הכבוד לך על ההחלטה..וחבל

שלא הבנת שיש בעיה בהתחלה כשהוא סרב לענג אותך אוראלית..
שזה אחד האקטים הכי כייפים וחשובים לזוגיות , גם כאקט
לשם העינוג עצמו..וגם כהכנה להמשך הסקס.
לא נזכיר עוד את חוסר ההיגיינה שלו..שזה גם פשע בפני עצמו..

זה כאילו לקחת את

כל הפוסטים של השבועיים האחרונים וסיכמת אותם:).

- בעיה עם אוראלי
- בעיה עם מין מוגן
- בעיה עם היגיינה. - מחסור במיניות
- סקס ראשון/בתולי.
יפה כתבת.

מ199

New member
תודה רבה לכולם!

האמת שסקס הייתה רק אחת הסיבות לפרידה... וכמו שכתבתי רואים את תמונת המצב המלאה רק אחרי... וכמו שחלק כתבו פה, אדם שמוכן יותר לקבל מלתת במיטה עושה זאת גם מחוצה לה...
אבל בעוד ששאר הסיבות אני תמיד יכולה לדסקס עם ידיד או חברה. נושא הסקס יותר בעייתי לדיסקוס. והיה לי את הצורך להגיד ב"קול רם"\ לחלוק, שאני שוב, אני.

כל מה שסיפרת

זאת ההוכחה
שאי התאמה מינית היא מקור לבעיות
לדעתי לא היית צריכה למשוך כל כך הרבה זמן עד שהבנת שאתם לא מתאימים

אני גם בדיוק פירקתי קשר של שנתיים וחצי

בעיקר מסיבות של אי התאמה מינית.
&nbsp
לא להאמין כמה זה חשוב התאמה מינית לקשר. כמה אסור להתפשר כבר מהתחלה וכמה קשה
לשנות את ההרגלים שנבנו בזוגיות תוך כדי.
&nbsp
שיהיה בהצלחה בהמשך.

lady d27