חייבת לפרוק

07yuli30

New member
חייבת לפרוק

אנחנו בפגיה במאיר כבר שבועיים. הועברנו אתמול לעריסה ולדעתי זה עשה יותר גרוע. הילד שלי מלא ליחה מתעשט עושה קאקי נוזלי ואני מרגישה שלא טוב לו ככ. גם פולט:( . אתמול נשארתי איתו יותר מ 12 שעות וגם היום וכל פעם שאני הולכת אני מרגישה אמא גרועה שעוזבת את הילד שלה שהוא לא ככ מרגיש טוב. מה עושים? איך לונדים לסמוך שיהיה בסדר...האחיות אומרות לי שהכל בסדר וזה מצב טבעי ורגיל. האומנם? אשמח לקצת עצות

tym10

New member
כל כך מוכר...

איך את מחזירה אותי לימי הפגייה ה"עליזים"

את אמא מדהימה. אני לא חושבת שאני עם הילד שלי 12 שעות נטו, מי כן?
שבוע 33 הוא שבוע צעיר מאד. כל מה שאת מתארת, גם בהודעות הקודמות הוא תהליך סטנדרטי אצל פגפגים.
אבל חשוב מאד מאד לסמוך על האינטואיציה שלך יותר מאשר על הצוות! אם את חוששת שהוא לא מרגיש כל כך טוב, תתעקשי שיבדקו היטב.
לפעמים העומס בפגייה גדול כל כך שהם לא שמים לב לכל דבר כמוך!
יחד עם זאת, צינון הוא דבר שקורה, ומה שאצל מבוגר לוקח יומיים לפג יכול לקחת חודש. אז אל תילחצי אם זה עוד לא עבר. גם הפליטות יכולות להיגרם מליחה.
שימי לו עוד שמיכה, בקשי שיעשו לו סקשן אם את רואה שהנזלת ממש מפריעה.
אני אצטט לך את מה שאורטלSEO אמרה לי כשהייתי "טירונית" והפצצתי את הפורום בשאלות. "אני גם מניחה שמצבכם יחסית סביר אם את מתעסקת בשאלות כאלו וזה משמח אותי מאוד!!!"
יציאה לעריסה זו התקדמות.
בקרוב הוא גם יתחיל לאכול דרך הפה. כמה הוא כבר שוקל?

ואל תשכחי לנוח, אחרי הכל את יולדת בת שבועיים!

07yuli30

New member
ככ ריגשת אותי עכשיו

תודה על התגובה ועל התמיכה:) הבונבון שוקל 1865 טיםה כבר מעל משקל הלידה שלו. את ככ צודקת שאני צריכה לסמוך על האינטואיציה שלי כי זה מה שעשיתי בהיריון וכך הצלחתי להחזיק את ההיריון לעוד 7 שבועות שרק עכשיו אני מבינה שזה היה הישג. ככ מחכה שיתחיל לאכול מהפה ואולי מתישהו לינוק. שוב תודה

סבלנות

שי נולד 33+5 במשקל 1730
רק ב-35 אכל כמו שצריך
היה מצונן כ"כ שלמרות הנסיון הרב שלי עם ילדים מצוננים - ביקשתי שרופא יקשיב לריאות. לא צחקו עליי ואכן בא רופא ואמר שהכל תקין.ץ אבל עשינו לו סקשן באף ולפני כל ארוחה שמו לו סיילין (מי מלח) באף לנקות הפרשות- זה שיפר מאוד
באותו היום גפ אני ישבתי ולא זזתי ממנו 12 שעות. כי בשאר הימים הייתי בקושי 3 שעות (היו 2 ילדים בבית לטפל בהם, להוציא מהגן וכו')
את יודעת מה? עכשיו כשהילד בבית זה מתגמד ושולי

07yuli30

New member
הי עינב

עשו לו סקשן וגם שמו מי מלח המצב השתפר הם מקסימים כאן. לי אין כרגע עוד ילדים בבית רק בעלי חיים שיודעים לשמחתי להתאפק . לא רוצה לחשוב מה הייתי מרגישה עם עצמי אם היו עוד ילדים בבית במצב הזה. תודה:)

למעלה