חייבת לפרוק...

חייבת לפרוק...

שלום לכולן מצטערת שכבר אני רוצה לפרוק יודעת שאני עדיין חדשה פה אבל ממש קשה לי ביום רביעי אני והגבר נוסעים לאילת עד שבת רק אנחנו בלי אצבעונית וזה כל כך קשה לי היא עוד קטנה עדיין יונקת ומצד שנייה אני כל היום איתה וצריכה חופש פשוט צריכה ומהבוקר אני לא מפסיקה לבכות אז אפשר דעתכם עד כמה זה נורא להשיאר את אצבעונית בת 7 חודשים אצל סבתא וסבא שמטורפים עלייה והיא מכירה אותם היטב? ואם אפשר עידוד או חיבוק אני אשמח תודה..אני

שhira

New member
קבלי עידוד וחיבוק ובאמת באמת מכל הלב

אני חושבת שלא רק שזה לא נורא זה אפילו מעולה!!! אישית אני חושבת שבחיי ילד יש עוד דמויות אוהבות ומשמעותיות ונכון שאין בעולם כמו אמא... אבל גם אין כמו סבא וסבתא ואבא ודודה וכד' במיוחד כשהם אוהבים ורואים זכות בטיפול בילד ולא עול (לשמחתי גם אני התברכתי בכאלו) לכל אחד מהם יש את היחוד ואני חושבת שלילד חשוב שידע שיש סגנונות טיפול אחרים שידע שיש מי שאוהב אותו חוץ מהוריו וכד'. לכן אני חושבת שזה רק יעשה טוב לך השחרור להוריך החוויה עם הילדה ולילדה החוויה עם הסבא סבתא. תהני את עושה משהו טוב מאוד בשבילך ובשביל בעלך וגם בשביל הילדה ובשביל הוריך תראי כמה טוב יוצא מכמה ימי חופש באילת : )

adip78

New member
אם החלטת, תסעי ותהני

היא נשארת עם דמויות שהיא מכירה ואוהבת. לדעתי גם חשוב לוודא שהיא רגילה לבקבוק ותצליח להיות בלי הנקה. תהני

rnavina

New member

NORD

New member
סבא וסבתא זה נהדר,

אמא ואבא אוהבים שנהנים ביחד זה דבר נהדר להעניק לביתך, ואם יש משהו שפחות טוב בשבילה - זו אמא שצריכה חופש ולא מקבלת אותו. תהני!

פישים

New member
אם קשה לך (ואני מבינה למה) קחו אותה

היא באמת קטנה והיא באמת יונקת וחופש זה לא בשביל לסבול, וגם לא תהיו שניכם יחד אתה - מה שישאיר לכל אחד גם זמן לנוח ולעצמו. מצד שני, אני מבינה (מאד) גם את הצורך בחופש מוחלט ומבטיחה לך שתהנו מאד. אני לא הצלחתי לנסוע בגילאים האלה בלעדיהם. מכירה כאלה שכן ונהנו מאד.

D X 9

New member
גם אני מתייצבת עם חיבוק ועידוד

אני השארתי אות לראשונה בגיל 9 חודשים לסופ"ש, היה לי מאד קשה הרבה דמעות נשפכו, בעיקר בגלל הרגשי אשמה שלי, לו זה לא כל כך שינה מי מחבק אותו - אני או סבתא-סבא. הייתי רגועה כי ידעתי שהוא מטופל למופת, שאבתי חלב כדי לשמר את ההנקה. בדיעבד אני יודעת שזה פתח פתח לעוד נסיעות, ואנחנו מאד משתדלים פעם בחצי שנה להשאיר אותו אצל המשפחה שלי ולנסוע. הוא מא-ד מאד נהנה שם, ממש מחכה לנסיעות לשם וכשמגיעים שולח אותי לדרכי, בקושי נותן לי לשתות קפה. ואני - בפעם הראשונה בעיקר ישנתי, בפעמים הבאות ממש נהנתי. מקווה שגם את תהני.

nettki

New member
..סעי לשלום, רק תשאבי חלב

כדי שתוכלי להיות אמא רגועה ובמיטבך, באמת את זקוקה למנוחה, אחלה שאת מפרגנת את זה לעצמך ולזוגיות.... רק מה, חבל להרוס את ההנקה, תשאבי לה חלב, טוב שיש מקררים :) נופש נפלא וחג שמח

הפעם הראשונה שעוזבים, בעיקר שמניקים מאוד קשה. אבל את תראי, שלמרות הגעגועים, את תהני בחופש ותרגיעי ותשני, תחזרי אליה בכוחות מחודשים. אני עזבתי את הבנות כמה פעמים, אבל השנה זו הייתה פעם ראשונה שעזבתי אותן ונסעתי לחו"ל ל 5 ימים. היה ממש ממש קשה, בעיקר כי לא דיברנו איתן, אבל בחופש עצמו הבנתי פתאום כמה אני צריכה זמן חופשי לעצמי. קבלי עוד חיבוקים ועידודים

תודה לכולן המון תודה

בסוף החלטנו שהיא תבוא איתנו יהיה לנו מאוד קשה אם אצבעונית לו תהייה יש לכן רעיונות איך להעביר נסיעה די ארוכה?...כדי לצאת מוקדם? שוב המון תודה

פישים

New member
לצאת מוקדם ולעשות הרבה הפסקות בדרך

תהנו
(צאו ממש מוקדם ככה שתמשיך את הלילה בנסיעה)

למעלה