חייבת לפרוק.....

• פותח הנושא klvl
  • פורסם בתאריך

feralcat

New member
יוסי צודק עד

"להתרכז לעולם שאת רוצה לבנות מסביב לגידול ילדים." כי כאשר הילדים כבר לא יהיו ילדים, גם הם יתנו לך הרגשה של חרא. תשאירי את הכעסים בצד. ככה הוא. איך יוסי כתב לך : "פשוט להפסיק ליחס חשיבות להתנהגותו,למילים שלו."

czar

New member
מסכים אבל....

אני מניח שלכל סיפור שני צדדים ולכן הייתי מעדן קצת את ההתלהבות שלה שהיא צדיקה תמימה ובעלה רוע הרעים..... אני מניח שאם הוא היה יכול לכתוב כאן היינו שומעים קצת איזון למרות שנכון, משהו שם עקום מהיסוד.

klvl

New member
....

לא זכור לי שאמרתי או שהזכרתי דבר שאומר שאני צדיקה תמימה אני מספרת ושופכת מהצד שלי ולא משלו אני בטוחה שגם לו יש מה להגיד אבל הבעיה היא שהוא לא מדבר איתי על זה אז אני לא יכולה וגם לא אספר את הצד שלו לעניין

seeyou

New member
זה נכון מה שאתה מציין-שהיא לא "צדיקה"=אבל

זה לא אומר שהוא אמור להתנהג כפי שהיא כתבה אלא אם הוא מתנהג ככה בגלל שהיא אוהבת להיות נשלטת-מושפלת. איך אפשר אחרת להסביר שאישה,בריאה(?) עובדת-מתפרנסת,,אפילו 2 עבודות ,מתחזקת את הבית יולדת נכנסת שוב להריון אחרי פרידה של כמה חודשים צייתנית(?)(הסיפור עם הקניון) עדיין מאמינה שהיא אוהבת אותו ולא יכולה לעזוב אותו? ייתכן שזה סוג של קשר שהיא צריכה-רגילה(מההורים?)....

czar

New member
אתה לגמרי צודק יוסי

אבל למדנו כאן שלא כל סיפור הוא כהוויתו. אני לרגע לא מצדיק אותו, בכלל לא אבל זה שילוב של זוגיות רעה שמוציאה מהם המון רוע ואני מניח שזה דו צדדי.

seeyou

New member
את צודקת../images/Emo6.gif ילדים בכול מקרה=עסקה לא משתלמת

הייתי שולחת אתכם לשנה נוספת בגן ציפורה

אבל כל המקומות תפוסים... אגב, למה להיכנס להריון (ועוד פעם שניה!) ממישהו כזה?

klvl

New member
וואו אני פשוט בהלם....

כנראה לא הגעתי למקום הנכון כי הייתי בטוחה שזה פורום קצת יותר אכפתי ותומך ולא כזה ששופט. מה אכפת לכם למה החלטתי להיכנס עוד פעם להריון?!?!?! זאת הייתה בחירה שלי ולא התייעצתי איתכם אם להיכנס או להשאיר את ההריון הזה. כנראה שזאת הייתה טעות לפרוק כאן את הכאב שלי. שיהיו לכם חיים מאושרים וזוגיות פורחת ומאושרת ושלא יישלחו אתכם לגן ציפורה (הערה דבילית אגב)

מתוקה אל תעלבי

כשמבקשים עצות וסיוע באינטרנט יש לקחת בחשבון כל מיני תגובות חלקן תומכות חלקן לא חלקן עיניניות חלקן מעליבות זכרי שאת לא מבקשת עצה מחברות אלא מאנשים זרים נסי ללמוד דווקא מהדפוס תגובה שלך גם כאן לשבור כלים לצאת מהפורום במקום לבחור לקחת משהו גם מתגובות שנכון הן לפעמים מעליבות אבל....גם מהן אפשר ללמוד ועכשיו לגבי שאלתך אם הזוגיות הזו חשובה לך וכנראה שכן נסי למתן את תגובותיך להיות פחות רגישה להערות....להיות זו שבוגרת בקשר כנראה שזו באמת אחת הבעיות אצלכם שנישאתם עדיין לא בשלים וכבר תכף יש שני ילדים....... כשאת תשתני מאמינה שהשינוי יבוא גם ממנו בהצלחה

pasa24

New member
מה לא שמת לב

זהו פורום של גאונים. ובמידה ורמת המשכל שלך אינה של גאון לא התקבלת למועדון.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כולם צודקים, וגם את....

נכון שבפורום כללי המשחק הם ביטוי חופשי, וזה היתרון הגדול ביותר שלו! נכון גם כשכיורדים על מישהו, הוא מפסיק לשמוע, ואז העצות לא ממש עוזרות. אני, אין לי טיפ מנצח בשבילך. יש לי רק הגדרה של המצב: אתם זוג שבו שני הצדדים לא יודעים לנהל שיחה מכובדת. אני לא אומר את זה מאיזו סנוביות, אלא כציון עובדה. כי המריבות ביניכם הן לא שונות מאלו של הרבה זוגות, אבל השפה המעליבה והקללות בכלל לא מאפשרות דיון בעצם העניין. בקטע הזה שניכם שותפים מלאים, גם כי את בחרת בו, וגם כי את עצמך מנהלת את הדיון איתו באותה רמה. אם תבינו שכך לא מנהלים מערכת יחסים, אולי תמצאו את הדרך לעשות שינוי. אבל זה באמת לא פשוט בגיל כזה. לא יודע מה להגיד לך מעבר לזה. אולי סדנה של תקשורת לזוגות - אבל אם הוא לא רוצה כלום, אז אני לא יודע מה לומר. אולי תוכלי לעשות שינוי באופן חד צדדי, אבל זה דורש המון כח ואמונה מצידך. מריוס

pasa24

New member
גם לחופש ביטוי

וירטואלי צרכים להיות חסמים. אך מי אני?

seeyou

New member
לא יותר קל בצורה מבחן אמריקאי?../images/Emo12.gif

כול כותב המבקש עצה-עזרה-דעה שיכתוב מה שהוא רוצה לשמוע ואנשי הפורום צריכים רק לאשר! או לחילופין גיליון ציונים מ 1 עד 10 על מנת לאפשר חופש הביטוי?
נ.ב אדם ,אשר מבקש תרומה(נדבות) לא יכול(לדעתי) לחייב בסכום או בסיגנון אם הוא מעוניין בעצה מקצועית אז יש טעות בכתובת הפניה לא חושב שיש אנשים שמחפשים לרדת על אחרים-

karmma

New member
לא קיבלת תגובות מחמיאות

לא מחמיאות לך וברובן גם לא מחמיאות לכותבים אבל למעשה לא נראה בדיוק מה אפשר לעזור לך התמונה נראית גרוע אבל כפי שכבר ציינו מאוד חסר התמונה לפי דעתו של הצד השני. אולי באמת הפורום הזה לא מתאים וכדאי לכם ללכת ליעוץ

איציק911

New member
את נשמעת מקסימה ואל תרוצי להתגרש....

תעשי הכל אבל הכל בשביל לא להגיע לרגע הגירושים הרבה שמתגרשים לא מבינים לאן הם הולכים. תנסי המון לדבר איתו אפילו תפני ותדברי עם אנשים קרובים אליו תנסו ללכת ליעוץ זוגי,תעשי מאמץ לראות גם את הצד שלו ולהבין ממה הוא נפגע-אבל באמת תעשי מאמץ אמיתי בשביל להבין אותו ,יש מצב שהוא גם צודק בחלק מהדברים אולי ברוב את אבל אולי יש מעט דברים שבו הוא צודק . תעבדו על עצמכם תעשו רשימות שכל אחד ירשום מה מפריע לו אצל השני ומה הוא מצפה מהשני. יש המון דברים לעשות אבל השאלה בנכונות של שניכם לעשות אותם. בכל מקרה הצגת את עצמך טוב אבל לכל מטבע יש שני צדדים ומעניין מה יש לו לומר אז תתאמצי למען המשפחה שלכם והכי חשוב למען הילדים וגם למען הזוגיות שלכם

klvl

New member
לא רצתי להתגרש

ובגלל זה גם נכנסתי לפורום כדי להתייעץ ולשמוע מה יכולים לייעץ לי. תודה על התגובה שלך, אני לא יודעת מה פוגע בו ומה מפריע לו כי הוא לא אומר כלום הוא לא מספר שום דבר, גם כשאני שואלת אותו מה יש לו ומה מפריע לו הוא פשוט שותק ולא מספר כלום כאילו זה יוריד לו מהכבוד לדבר איתי על מה שמציק לו או מפריע לו. יכול להיות שאתה צודק והוא צודק בחלק מהדברים אבל זה בכל מקרה לא נותן לו זכות להתייחס אליי ככה וזה מה שמציק לי, זה מה שמפריע לי, אני לא רוצה לפרק את החבילה את הזוגיות כי זה קל לקום וללכת אני רוצה לנסות ולתקן אותה , אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל...

למעלה