חייבת לפרוק.....

• פותח הנושא klvl
  • פורסם בתאריך

klvl

New member
חייבת לפרוק.....

סליחה שככה יוצא לי ארוך אבל אני חייבת לפרוק .... נשואה מזה כ-3 שנים עם ילדון מקסים בבית ועוד קטנה בדרך.... הזוגיות שלי ושל בעלי ממש על הפנים לעניות דעתי, הוא חושב שהכל בסדר ושאיך שהוא מתנהג זה בסדר גמור ושככה זה יהיה, הוא ממש מיושן בדעות שלו הוא עצמאי וחי בסרט שהוא מפרנס אותי ואת הילדון שלנו וזה ממש לא נכון, פחות מ-3 חודשים אחרי הלידה אני כבר יצאתי לעבוד, עבדתי בכל מיני עבודות מזדמנות עם הילד על הידיים,והוא היה בצבא. אחרי שהילדון גדל לו קצת התחלתי לעבוד בעבודה נורמלית במשרד ושלחתי את הקטנטן לגן, אחרי חודשיים של עבודה ראיתי שהמצב הכלכלי לא ממש משתפר ולקחתי על עצמי עוד עבודה, לחלק עיתונים לפנות בוקר וככה זה היה במשך 4 וחצי חודשים שתי עבודות לרוץ מעבודה אחת לשניה בין לבין להגיע הביתה לארגן את עצמי ואת הקטן להסיע אותו לגן ולרוץ בעצמי לעבודה השניה , ה ושכחתי להוסיף לזה גם את ההריון. מעולם לא החסרתי מבעלי טיפת יחס או כבוד אני הייתי ממש כמו שפחה שלו גם מביאה כסף הביתה גם מבשלת מנקה ותמיד כשהוא היה צריך הייתי שם בשבילו, מה שהוא מעולם לא עשה בשבילי, הוא לא תמך בי ברגעים הקשים, לפני שנה נפרדנו לחודשיים וחצי בגלל זה, הוא פשוט העיף אותי מהבית עם הילד שלנו, חייתי אצל אמא שלי והיה לי נורא קשה עד שיום אחד הלכנו לרבנות להתגרש ואז החלטנו לעשות אחרוה פנה ולתת לזוגיות הזאת עוד הזדמנות. כן, אני לא יכולה להגיד שתמיד היה רע היו גם תקופות יפות וממש טובות במשך השנה הזאת, אבל בזמן האחרון כבר אין לי כח להמשיך את זה ככה, אני מאוד אוהבת אותו אבל סבלתי מספיק הוא צועק עליי וכל הזמן מקלל את אמא שלי, זה שהוא שונא אותה זאת בעיה בפני עצמה ואני שותקת על זה אבל הוא פשוט לא מפסיק לקלל אותה בלי סיבה ואני מבקשת ממנו תכבד אותי ותפסיק לקלל אותה, בשביל הכבוד שלי אני כבר לא מדברת על זה שמגיע לה שתכבד אותה. הוא צועק עליי שאני לא בסדר, שאני "שמנה" (מזכירה לכם שאני בהריון חודש 7), שאני עושה פרצופים לחברות של החברים שלו, ממש סליחה שיש לי דברים יותר מעניינים בחיים מאשר איפה יש מכירות חיסול ואיזה ומה גובה הפלטפורמה שלך, ממש סליחה שזה לא בראש שלי ושאני לא אנורקסית מגעילה עם סיליקון שעוד רגע מפיל אותי מהרגלים ומה שמעניין אותי זה החיים שלי ולא שלהן ובגלל זה אני לא חברה שלהן ולא מדברת איתן. אבל אתמול זה פשוט עבר כל גבול!!!!! דיברתי עם חברה שלי שהיא חברה של השותף של בעלי והיא "הזמינה" אותנו לבוא איתם לעשות סיבוב ולקנות לה על הדרך נעליים,אז אמרנו סבבה נצא, הגענו לקניון שם פגשנו את שלושת ה"זוגות" האחרים ועלינו לקנות נעליים אח"כ הן החליטו להיכנס לסופר פארם לקנות דאודורנט ואנחנו (הבנים חוץ מאחד ואני) עמדנו בחוץ כמו מפגרים איזה רבע שעה, ואז הם החליטו שהולכים הביתה?!?!? (מה ל+**/@@#@##?????) אני רוצה קפה, בשביל זה יצאתי אני רוצה לשבת עם בעלי בבית קפה לשתות משהו ולאכול עוגה, מגיע לי לא?!? אמרתי לבעלי שאנחנו הולכים לבית קפה ושמבחינתי הם יילכו הביתה וככה זה קרה הם נסעו הביתה ואנחנו התחלנו לזוז לכיוון הבית קפה, נכנסו לארומה ואיך שהוא ראה את התור הוא התחיל להתעצבן מה אני אעמוד עכשיו חצי שעה בתור בשביל קפה,?!?, טוב הסתובבנו ויצאנו בדרך היה עוד איזה בית קפה כזה באמצע הקניון אז אמרתי לו בוא נשב פה אז הוא התחיל להגיד לי "נראה לך?" "מה זה הדבר הזה? "זה בית קפה?""אוף את עם הקפה המסריח שלך..1!?!?" התייאשתי אמרתי לו אין בעיה אז בוא הביתה בדרך לאוטו הלכתי יותר מהר ממנו כי פשוט לא יכלתי לראות אותו הוא כל כך פגע עם ההערות שלו , הגענו לאוטו והוא התחיל לצעוק עליי על כמה שאני מגעילה ולא יודעת להתנהג ושאני ככה וככה ושיש לי חברה וחצי בגלל ההתנהגות שלי ושאני בן אדם מגעיל ושאם זה היה תלוי בו אז הוא מזמן היה עוזב אותי ומעיף אותי לכל הרוחות , אז צעקתי עליו שיוריד אותי בתחנה הבאה שאני פשוט לא רוצה לראות אותו ולהיות איתו יותר אז הוא ענה "הייתי מוריד אותך אבל אין לי מה לעשות עם הילד , אני לא יודע להסתדר איתו" וואו זה פשוט שבר אותי התחלתי לבכות ותאמת עד עכשיו אני בוכה בגלל זה, הגענו הביתה אחרי שלא דיברנו כל הדרך, חמותי הלכה מאיתנו (היא הרי שמרה על הילד) אני נכנסתי למיטה והוא הלך לחדר מחשב לראות "הבורר" אחרי איזה שעה ככה הוא בא ונכנס למיטה אומר לי שאני פגעתי בו והעלבתי אותו ושאני אבקש סליחה כי אני לא בסדר..... אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו שלא ייגע ושמבחינתי הוא לא קיים יותר שהפעם הוא פשוט הרס את הכל טוטאלית והוא בשלו ניסה כל הלילה שאני אחבק אותו ואני פשוט התעלמתי, היום בבוקר אחרי שקמתי והתארגנתי יצאתי מהבית בלי להגיד לו ביי ובלי כלום ועכשיו הוא מתקשר לפלאפון ופשוט לא רוצה לענות, אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני אוהבת אותו ולא מדיימנת את החיים שלי בלעדיו ומצד שני אני לא יכולה לחיות יותר ככה שאני "חרא" בשבילו שאני לא מספיק טובה

I C E M A N 7

New member
מה לעשות?

עוד ילדים מה זתומרת. אחרי הילד החמישי הכל יסתדר

klvl

New member
למה הציניות?

לא שאלתי אותך אם זה נכון להביא את הילדה הזאת לעולם זאת החלטה שלי ולא שלך אז בבקשה אם אין לך משהו חכם או תומך להגיד אז אל תגיב זה ממש מכוער מצידך לדבר ככה, הייתי בטוחה שלגבר בשנות השלושים יש קצת יותר שכל....

I C E M A N 7

New member
אני מתנצל

על הטיפשות שאני מגלה על אף גילי המופלג. אז בואי תסבירי לי משהו. את ילדה שהבאת ילד לעולם מילד שעדיין משרת בצבא. מצב כלכלי חרבנה. לפני שנה נפרדתם וכבר הייתם ברבנות. לפני 10 חודשים החלטתם לנסות שוב. הניסיון כנראה הצליח, כי לאחר כ-4 חודשים של שכרון חושים פירגנתם לעצמכם עוד ילדה לתוך מעגל העוני. עכשיו היות ולך יש מונופול על השכל ותכנון קדימה הוא אחת התכונות הבולטות שלך, אולי תנסי להסביר לאהבל כמוני את הרציונל באופן ההתנהלות שלך? כי אולי אם אני אצליח להבין אותו, יהיה לי משהו חכם להגיד לכי תדעי.

klvl

New member
.....

נתחיל מזה שהייתה תקופה קשה והמצב הכלכלי דווקא השתפר כי הוא השתחרר מהצבא. ומעולם לא אמרתי שתכנון קדימה הוא אחת התכונות הבולטות שלי. אני לא נכנסתי לפורום הזה כדי שיישפטו אותי אלא לחפש אולי תמיכה?!

Master Stav

New member
שנכנסים לפורום ציבורי

את יכולה לצפות כמובן לתמ יכה אבל קחי בחשבון שיהיו כאלו שלא יקבלו את הדרך שלך ...... אני נוטה להסכים עם הבחור ....סקס זה חרשו .... אבל ילדים לתוך הבלאגן הזה ...מבין שהראשוןן ההי אופס מה ההגיון להביא עוד ביבי לתוך השיט הזה ?

pasa24

New member
מה ההגיון לשאול

אחרי עובדה מוגמרת.מה דעתך להמליץ לה שתימסור לאימוץ יש גאונים בפורום, אמרתי.

klvl

New member
כנראה שאתה לא מבין

הראשון ממש לא היה אופס

pasa24

New member
אני מבין.

רק שהיועצים כאן דעתם השתבשה בשלב מסוים בחייהם.

ohevloohev

New member
אני מבינה.

וזה נכון שיש כמה תגובות לא כל כך מחמיאות לכותבים. אבל למה במקום להתייחס למגיבים שמנסים לעזור לך בצורה עדינה יותר, את מעדיפה להגיב רק לתגובות הפוגעות שקיבלת? אולי גם בבית את מגיבה כך, יכול להיות שאת מתייחסת רק לדברים שפוגעים בך? אז בסופו של דבר ענית לטלפון? דיברתם אתמול? איך היה?

klvl

New member
...

ממש לא מתייחסת כך בבית ולא מתייחסת רק לדברים שפוגעים בי. בסופו של דבר דיברנו,השיחה לא הובילה לשום מקום, אחרי שהוא הגיע הביתה בערב הוא נכנס לאימייל וראה שקיבלתי תגובות בתפוז וכמובן שהוא נכנס לפורום, אח"כ הייתה לנו שיחה קטנה והוא אמר שאני לא בסדר ושאנשים בפורום פה כתבו לי את זה ושאל אם אני רוצה להתגרש ממנו עניתי לו שאני לא רוצה להתגרש אלא רוצה ל"תקן" . עכשיו נשאר לחכות ולראות מה יהיה הלאה..... תודה

Master Stav

New member
כנראה שאת לא מבינה

ההתנהלותש לך כאדם בוגר נוכח מה שסיפרת פה היא אופס אחד גדול וחבל לי שילדים מגיעים למציאות שכזו אז נכון שאת גילית אחריות טוהלכת ל2 עבודות והוא היה עם הילד בבית ובכל זאת ....את קולטת כמה הסיפור של מורכב מבחינה אישית ? אני צופה אם גרושה עם שני ילדים ...עצוב אבל מאד מציאותי ונכון בכלל לא אופס

klvl

New member
......

אז אם חבל לך אל תעשה ילדים.....לא ביקשתי שתשפוט או שתגיד שהילדים שלי הם "אופס" כן קולטת עד כמה הסיפור שלי מורכב מבחינה אישית. בקשר לציפיותייך אתה יכול לשמור אותן לעצמך אני לא באתי לפה לקבל הטפות אני באתי לקבל תמיכה ו"כתף" לבכות עליה אז אם אין לך שום דבר תומך להגיד אז אל תגיב להודעה שלי לא נראה לך שצריך להביא ילדים אז אל תביא ילדים אני לא שאלתי אותך ולא התייעצתי איתך אם עשיתי נכון בהבאת ילדים לעולם

Master Stav

New member
יקירתי ואני מעט ציני ...

אני אבא במשרה מלאה ל4 ילדים מדהימים שמהווים חלק נכבד מעולמי אך לא את כול עולמי !!! , האינטרנט היא מדיה פתוחה וככזו ...את מבקשת כתף אך ברגע שקוראים את דברים התגובות הינן ברשות הרבים ... להבא ממליץ לך להוסיף את המשפט : אני רוצה שתגידו לי XYZ כול תשובה אחרת בהיא לא נכונה ותכשלו במבחן ....

kati43

New member
היי,,,,,,

קראתי את הודעתך והאמת דיי הזדהתי איתך, ראשית אני אכתוב את מה שיש לי אך ורק מנסיוני האישי בלבד, ולא בקטע של לשפוט או חלילה לבקר, את אמא ואת ילדנ גדולה, את חייבת להבין שיש דברים בחיים שלא עושים!!! את לא עושה וכמובן לא עושים לך!!! כל אחד בוחר לעצמו את מה שהוא מסוגל לעבור או לשמוע בחייו...תבהירי לבעל "הנחמד" שלך בתור התחלה, שאלייך לא מדברים כמו שהוא רגיל לדבר אלייך ואלייך לא מתנהגים כמו שהוא רגיל אלייך, החשוב ביותר בעייני הוא להגיד דברים לצאת בהצהרות ולעמוד מאחוריהם...כשתחליטי שאת חזקה איתו או בלעדיו ותעמדי על כך שהוא לא מקלל אותך יותר,ושהוא מתייחס אלייך יפה ובכבוד תזכירי לעצמך את זה כל הזמן ותחזקי את הנפש שלך...זיכרי שכמה שתהיי חזקה ואסרטיבית הוא ייחלש, אני הייתי שם אני יום בהיר אחד החלטתי שאליי בעלי ייתחס כמו אל מלכה, כי כך אני מתייחסת אליו, נכון שעברו המון מים בנהר הזוגיות שלנו, אבל מעט מאוד אנחנו מעליבים או מקללים אחד את השניה...יש על מה לריב לא חסר אבל היחס מאוד השתנה, שבי איתו בערב שהכל רגוע מיצאי עיתוי נכון והבהירי לו בצורה יפה וחד משמעית שאת לא תהיי מוכנה יותר לשמוע ההעלבות וקללות מצידו, כי בפעם הבאה את הולכת ולא חוזרת אימרי לו זסאת ברצינות והאמיני בעצמך ובכוח שלך וראי שעם הזמן הדברים יישתנו, שהוא יבין שאת לא מוותרת ושאת חזקה הוא ייחלש.... בהצלחה וכל טוב לך! קטיה

קשה לי להאמין

שלא שמת לב שמאז נולד לכם הילד כל החיים שלך מסתובבים סביבו ועוד יותר קשה לי להאמין שלא שמת לב שבעלך שם לב לכך שמאז נולד לכם הילד כל החיים שלך מסתובבים סביבו. סביר להניח שאם בעלך היה בנאדם בוגר הוא היה מושיב אותך לשיחה ומברר את העניין הזה איתך. היות והוא לא בוגר, ככה זה יוצא - במריבות מטומטמות על כן קפה לא קפה. את נראית כמו בחורה אינטיליגנטית ועכשיו כשהבעיה ברורה לך - לכי ותפתרי אותה.

klvl

New member
אבל זה ממש לא ככה

החיים שלי לא מסתובבים רק סביב הילד. אני אתן לך את הדוגמא הכי יומיומת הילד הולך לישון בשעה 7 בערב ואני נשארת ערה עם בעלי עד השעות הקטנות של הלילה מבשלת, מכבסת ועושה הכל כדי שיהיה לו טוב וכדי שבחיים לא יחשוב כמו שאתה אומר שהחיים שלי מסתובבים סביב הילד . כבר כמה פעמים שנסעתי עם בעלי לטיולי טרקטורונים וגיפים רק אני והוא והילד היה אצל הגיסה, אף פעם לא עשיתי לו פרצופים בעניין הסקס שאגב הוא מקבל כל יום על בסיס קבוע גם אם אין לי כח אני תמיד מספקת אותו ואף פעם לא אומרת לו מילה כדי שלא ירגיש מוזנח, אני גם יוזמת מידי פעם שלא יחשוב שלא בא לי עליו, באמת שאני משתדלת לעשות הכל בשבילו. ואיך בדיוק אתה מציע לפתור אותה? כי אני באמת לא יודעת איך ומה?< טיפול זוגי?הוא לא מוכן לשמוע על זה אפילו? גירושים?

מלודי6

New member
את רוצה פתרון?

תתחילי לדרוש את הפתרונות קודם כל מעצמך, בלי שום קשר לסובבים אותך. תתחילי בשינוי גישה. את כותבת כי "החיים שלי לא מסתובבים רק סביב הילד". תראי מה כתבת בחתימה שלך: "...נולדת ב1.1.08 והארת את חיי לא זוכרת את חיי לפנייך...". שום תיאור על עצמך, השקפת עולמך, דעתך האישית על דבר מה, או כל משהו שאת מזדהה איתו בצורה שמשתקפת מהעצמי האישי שלך. את לא יודעת מי את? לא זוכרת את עצמך ללא יישות נוספת בחייך? זה מתכון לחיים לא בריאים. את מגדירה את עצמך דרך ילדיך, וכך את גם מתנהלת במהלך חייך ברצוי בעלך. איפה הבעת הרצונות והדעות שלך? את מדברת על סקס כאילו זה מועקה. את עושה עם בעלך סקס בחוסר חשק, "כדי שלא ירגיש מוזנח", "שלא יחשוב שלא בא לי עליו", הההלללוווו????!!!! רק מלקרוא את זה נהיה לי רע. סקס זה משהו נפלא בין אוהבים. אין פה חובה וזכות, עושים זאת כי רוצים בזאת, כי משותקקים לכך, לאינטימיות, למיזוג. את לא יודעת איך להנות מסקס? תתחילי ללמוד. תתענייני, תקראי, תראי, תשאלי את בעלך, תגלו ביחד איך עושים זאת, תעשו מזה אתגר, להביא אותך להנאה, גם הוא יהנה מכך, אבל אל תשארי בחוסר חשק. זה דבר מגעיל. כל תיאור שלך נשמע כמו אישה זקנה ממורמרת מהחיים. צאי מזה, ומהר. לטובתך. ואני מאוד מקווה שלא תעלבי ממה שאני כותבת פה, אבל מישהו צריך לנער אותך מהגישה הזאת של החיים. את בסה"כ בת 21. צעירה כל-כך. כל החיים לפניך. ככל שתעשי את המפנה מהר יותר כך ייטב לך. תתחילי לחיות את החיים בשמחה. כל יום הוא יום מיוחד. את מסתובבת סביב השעון בעשייה לילדך ולבעלך. אני לא אומרת בכך שאת לא צריכה להעניק לילדך ולבעלך, אבל איפה את בכלל העניין? את לא חייה את חייך, אלא לשם אחרים. מה את אוהבת? מה את רוצה לעשות? את יכולה למצוא גם כמה רגעים לעשות זאת לבד, תבקשי מבעלך שישמור על התינוק, ותצאי לחוות תחביבים, ואל תגידי שהוא לא מסכים, הוא גם יכול לשמור לכמה דקות, או לשעה-שעתיים, לא יקרה שום דבר גרוע מזה, אולי הוא יגלה משהו גם על עצמו, שהוא מסוגל לכך. ונניח ואת לא רוצה לעשות דבר מה לבד, למרות שהייתי ממליצה לך לפתח כמה דברים אישיים. את יכולה גם לבקש מבעלך לצאת איתך למסעדה, תשתי שם גם את הקפה. תתלבשי יפה, תני לעצמך קצת אור של אישה, קצת חיות נעימה. לא הכל בחיים זה קושי ורצינות, יש גם קלות וקלילות. מפריע לך שאנשים נהנים מהדברים הקטנים של החיים. את יוצאת לקניות במודע, ומתעצבנת מקניות יתר, כי מה שאת רצית בעצם זה לצאת לקפה. את רוצה לצאת לקפה? תבקשי, תזמי לצאת לקפה. לא על דרך-אגב, אלא במיוחד לזה. בסה"כ החיים יפים, אם רק נותנים להם להיות יפים. מלודי

seeyou

New member
גם ל"שיפחה" יש מעמד מכובד בחצר המלך.

את מחפשת כבוד? את זה לא תקבלי מבעלך גם אם יהיו לכם עוד כמה ילדים כול עוד את טוענת שאת אוהבת את בעלך("אני אוהבת אותו ולא מדיימנת את החיים שלי בלעדיו ") אין הרבה מה לעשות פרט לשינוי הגישה שלך למצב פשוט להפסיק ליחס חשיבות להתנהגותו,למילים שלו. להפסיק "לדרוש" כבוד כלפיך או כלפי האימא שלך ולהתרכז לעולם שאת רוצה לבנות מסביב לגידול ילדים. יוסי

למעלה