חייבת לפרוק...

o just o

New member
חייבת לפרוק...

אני בת 22, מזה כשנה יש לי חבר שאני מאוד אוהבת... יש לי גם חברה מאוד טובה, שעד שהכרתי את חבר שלי היינו בעצם זוג. כשהתחלתי לצאת עם החבר אז חתכנו את הקשר הרומנטי ונשארנו חברות טובות. אחרי חצי שנה עם החבר היה לי קטע עם החברה-חד פעמי- שגרם לי ולו לריב אבל הוא נשאר איתי ועכשיו החברה והחבר לא מדברים.... באופן כללי היא כרגע ממררת לי את החיים בתואנה שאני לא מקדישה לה מספיק זמן, ושהיא סובלת בלעדי... אחרי שנה... היא גם יוצאת עם מישהו כבר חודש וחצי והיא לא מוכנה להרפות ממני!!! מה לעשות? אני כבר מתפחלצת... לבחור צד? להמשיך לסבול? בגדול הסיפור יותר מסובך ואנחנו כל שבוע רבות על משהו, השתדלתי לתמצת...

משולש אהבה...

די מסובך הייתי אומרת. לדעתי את צריכה להקשיב ללב שלך. מה את רוצה? להיות רק עם החבר? רק איתה? עם שניהם? תעשי רק מה שטוב לך וכל מי שאוהב אותך באמת לא מתוך אינטרס צריך להיות לצידך ולעשות שיהיה לך טוב.

האמת שאתן נמצאות במשולש אהבה

ואת חייבת להחליט מי חשוב לך יותר פה- החברה או החבר. ולדעתי בלי קשר, את צריכה להתרחק מאותה חברה, היא לא נשמעת תורמת לך במיוחד. מסכימה איתי?

EdisonGirl

New member
נראה שהיא עדיין רוצה אותך לעצמה...

כך שכמו קודמותיי, אני חושבת שאת מוכרחה להחליט את מי מביניהם את רוצה. זה אומר, שמן הסתם, את תצטרכי ככל הנראה לאבד אחד מהם, אבל אם תשאירי את המצב כמו שהוא, יאבדו 3- היא, הוא, וגם את, שכבר מתפחלצת..

o just o

New member
קלעתם בול רק ש...

בינה וביני אין כבר יותר קשר רומנטי, אבל היא לא מוכנה לוותר על הרגשות אליי ניסיתי לגמור איתה את הקשר החברי אבל היא נפגעת מכל דבר והיא איימה לפגוע בעצמה אם אני אתנתק ממנה... זה כבר חצי שנה שאני מנסה ללכת אחרי הלב- אחרי מה שעושה לי טוב-וזה החבר שלי. תמיד אמרתי לעצמי שחברה זה לחיים וחברים מתחלפים-אבל היא עושה לי רע והוא יותר מדי אוהב אותי בשביל לקרוא לו סתם חבר... הלוואי ויכולתי פשוט לא לדבר איתה אבל אנחנו מסתובבות עם אותם אנשים וזה די יחריב לי את חיי החברה... מנסה... כרגע אנחנו לא מדברות, בתקווה שהכל יירגע, אבל היא לא מוכנה להתנתק.

למעלה