חייבת לפרוק איפושהו

elena20

New member
../images/Emo201.gif תראי, יש לי חברה שנפרדה

מבן זוגה בערך לפני 7 חודשים, יותר נכון הוא נפרד ממנה ומאז הם חזרו כבר איזה 3 פעמים ואז נפרדו שוב!!! דיברתי איתה אתמול והיא עדיין רוצה אותו ובוכה בגללו ולמה? כי היא מסרבת לעבור הלאה, להתקדם בחייה, אחרי שהוא התייחס אליה בזילזול פעם אחר פעם, היא יודעת שלא יהיה לה טוב איתו,אבל ממשיכה להיות איתו בקשר ולכן כל כך קשה לה לעבור הלאה, לשים את כל זה מאחוריה. לדעתי את צריכה להתנתק ממנו לגמרי ,להיות עם עצמך, "להתאבל" על הקשר שלכם, מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב

צומיש

New member
זה אחרת...

אני כבר לא רוצה אותו כמו שהוא היום.. ואם כן זה רק אחרי שינוי מהותי.. אני מבינה שכרגע אין עתיד לקשר שלנו... העניין שקשה לי להרים את עצמי אחר 4 פעמיים אני פשוט מפורקת נמאס לי להלחם בהורים במשפחה בו בהכל.. פשוט מרגישה חלשה הגוף כואב הנשמה ריקה הכל כואב.. כמו ציפור הנפש עם כנף שבורה....

elena20

New member
מבינה את הכאב שלך../images/Emo201.gif מקווה

שתתגברי על זה כמה שיותר מהר.

מצב זמני..

הכל נראה ככה עכשיו אבל יעבור.. תיצמדי לחברה טובה ויהיה בסדר...תאמיני לי..

צומיש יקרה,

את זוכרת שכתבתי לך פה שהיו זוגות שניפרדו ולקחו הפסקה וחזרו..וזה לא עזר להם,זה רק גרע מהם. את קצת כעסת..אבל הנה נוכחת בעצמיך לדעת שיש דברים בגו. חשוב שתדעי שלדברים הנכתבים אין כוונה רעה,להיפך,זה בא לעורר אותך ולהמשיך הלאה! בהצלחה לך ויהיה בסדר!

אני באמת חושבת שעשיתם את הדבר

הנכון. אני מאמינה בצ'אנס שני, אבל במקרים ספציפיים מאוד והיה נראה במקרה שלך מכלתחילה שאת רוצה יותר מאשר הוא רוצה את הקשר הזה ושאת נלחמת בשביל שניכם. עצוב ורע לך עכשיו אבל את תראי שתביני כמה טוב עשית למען עצמך כשחתכתם את זה.

למעלה