חייבת לעדכן אתכן

angel Mom

New member
חייבת לעדכן אתכן

פגשתי את ההורים אתמול! איזה מקסימים הם! כולנו אומרות אותו דבר על הזוגות שלנו , בפגישה ביום ב' ניסיתי להבין איך זה שכולם נהדרים ומסתדרים נפלא --- עכשיו אני מבינה הכל תודות למירב שבהחלט יודעת להתאים ביננו כנראה יש לה נוסחא שעובדת על כולנו! מקווה לעדכן בקרוב התפתחויות חדשות! אההה ודרך אגב מאוד נהנתי בפגישת הפונדקאיות - בפעם הראשונה שלי , ובהחלט לא האחרונה!

yafit05

New member
אחות קטנה ויקרה ../images/Emo23.gif

הרבה הרבה בהצלחה

רחלי555

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל בהצלחההההההההה אני מקווה שאת מקשרת בין שמי אלי אך רמז: ראית את העבודות יד שלי בפגישה... שיהיה לך המון הצלחה באמת שכולנו שמחות נורא מהזוגות שלנו וזה אומר המון על עבודת המחקר של מירבי שבודקת אותנו בציציות, מבקרת אצלנו, ובודקת את מועמדותנו ורצונותנו לפני החיבורים ועל כך תמיד יש להודות לה ועל קיומה והצטרפותה לשלישיה... את תגלי גם בדרך שהתמיכה של מירב היא מעל הכל והיא עומדת לרשותנו בשעות לא שעות ודואגת ועוזרת בכל דבר אפשרי. שיהיה בהצלחה ונשמע רק בשורות טובות, רחלי

מירבי*

New member
רחלי אהובה../images/Emo24.gif

קודם כל את מוכשרת אמיתית, העבודות שהבאת משגעות, כל הכבוד על הסבלנות, בעיני כל מי שעוסק במלאכת יד מכל סוג הוא אמן גדול! את זוכרת מה אמרה י' ההריונית כשדיברה על האם המיועדת שלה? היא קראה לה אישתי...זה כל כך הצחיק אותי ויחד עם זה גרם לי להבין כמה הקשר ביניהם טוב וחזק ומוביל לתהליך רגוע ומוצלח. אני מודה לכם מאוד על זה שאתם העליתם אותי לדרגת שדכנית על וכמו שאמרו חלק מהבנות, אחרי שתסיימו את תהליך הפונדקאות בהצלחה..אחשוב גם על שידוכים אחרים בשבילכם
..לא בשבילך יקירתי, את מסודרת

ירקי

New member
סופר שדכנית ../images/Emo140.gif

בפגישה הראשונה שנפגשנו עם מירב היא אמרה שהיא שדכנית מוצלחת והיא מתאימה בדיוק, צחקנו ואפילו חששנו. אבל מירב וסופר שדכנית הפונדקאית שלי מקסימה ומדהימה. מבחינתי לא ציפיתי לך , ואני שמחה ומאושרת שאני שמועת על זה גם מהפודינק שלי על המפגשים ובכלל. שיהיה לכולם בהצלחה. .

מירבי*

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

את מקסימה בעצמך, וזה לא שרק אני חושבת ככה, ההורים המיועדים שלך אמרו את זה לפחות 5 פעמים
שמחה שנהנית במפגש הפונדקאיות, אין ספק שלבנות שנמצאות בתחילת התהליך המפגשים האלה תורמים הרבה מאוד. בהצלחה בהמשך יקירה, את נפלאה ואני בטוחה שיחד עם הזוג הנהדר שלך תצליחו להגשים את החלום.

למעלה