חייבת לספר

חייבת לספר

אנחנו מחפשים משלבת לבן שלנו , מתקשרת אלי אשה וכל מה שחשוב לה זה איך אני אשלם לה ,אני מסבירה לה שעד שלא אקבל אותה אני לא מעונינת לדבר על זה והיא מתעקשת ,הבנתי שהבן שלי הוא רק כסף עבורה אמרתי לה לא נראה לי שזה יעבור תודה רבה אז היא תרקה לי בפנים!!!! לא שיא החוצפה!!! אנחנו מחפשים לב אוהב ותומך לתת לו לבלות עם הילד שלנו את השנים הכי יפות וחשובות שלו והן מחפשות עוסק זעיר, לאן הגענו ? המערכת נגדנו המשלבות נגדנו (כמובן לא כולם , יש לנו אחת מדהימה) מה עושים? לא רוצים יום שלם רק בוקר!! ועוד ועוד, קובעות ולא מגיעות חלקן אפילו לא מבטלות פגישות פשוט נעלמות. תסכול גדול.

לילית32

New member
גם אני חייבת לספר

חיפשנו סייעת תקופה ארוכה. חשוב לזכור שזה הילדים שלנו אבל בשביל אנשים אחרים זוהי פרנסה. לדעתי לגיטימי לשאול לגבי שכר בטלפון. הרי למה לבזבז את הזמן שלה ושלך אם ציפיות השכר לא תואמות. ברור שאחת שכל מה שחשוב לה זה מה השכר מנופה באופן אוטומטי. אבל היו גם הרבה פניות איכותיות. ממליצה לך לפרסם מודעה באתר שתיל. הגיעו אלינו פניות מאוד איכותיות דרך אתר זה.

התעייפנו

כבר ממשלבים ומשלבות לכן פנינו לחינוך המיוחד ולא התאכזבנו . רוב המטפלים לא רואים בשילוב עבודת חיים לכן ככה זה נראה עדיף להימנע מכל הטררם הזה שמכניס את המשפחה לסטרס מיותר . שלא לדבר על החור בכיס . אושרה לי מטפלת דרך העירייה , קצת בררתי ומסתבר שהם לא מבצעים בדיקה יסודית לגבי האנשים שהם מעסיקים אולי יש להם תיק פלילי , והיא אמורה לשהות עימו לבד . ילדים אוטיסטים הם לא הפקר , לא כל אחד יכול לעבוד עם ילדים כאילו . דרך אגב הייתה לי מטפלת שציינה בתחילת דרכינו שלפי דעתה , הבן שלנו לא אטיסט , רק כדי לרצות אותנו , עברנו דרך ארוכה ומהניסיון שלנו (שלוש שנים), אין כמו החינוך המיוחד . היו גם קטעים של סחיטה כספית , השאלת ציוד ללא רשות , זילזול בזמן של ילד , לא הודיעו כשלא יכלו להגיע , השיא נטישה פתאומית . הרבה אנרגיות מבוזבזות. מסקנתי , החינוך המיוחד לשקט הנפשי שלכם ושל ילדיכם ( במסגרת המתאימה )

לצערי דברייך אינם מדויקים

סייעי וסייעות הרשויות המוניציפליות אינם עוברים כל סינון. ברשוית רבות מדובר על מועסקי חברות כוח אדם הקשורות בעיריה ומעבר לכך, לא מישיר לעברם גם מבט. נכון, עליהם להמציא תעודת יושר, ענין חשוב ביותר שלא קיים במגזר הפרטי; אך, בלא רצון לפגוע באיש, בשכר של 18 ש"ח בלי אפילו להיות מוגדר עובד עיריה, הן רציונאלית והן מנסיוני, הפרזת קצת בתיאור החומר האנושי. מדובר בהימור רציני ביותר, שבחוויה שלכם לשמחתי היה הימור מוצלח. אני בעד החינוך המיוחד וחושבת שנעשית עבודת קודש יום יומית במסגרות מערכת זו, ושאיפת כולנו היא- שירות ציבורי מגוון. אך הרצף האוטיסטי הוא גג למיליון ואחת תופעות, כך שמקום חלק מהילדים הוא בחינוך הרגיל, כחלק מהקהילה.

לילית32

New member
לא עשינו את המיון דרך העיריה

פירסמנו באתר שתיל וראיינו את המועמדים בעצמינו. אני לא יודעת אם בכל עיריה או מועצה מקומית מאפשרים זאת אבל אנחנו פשוט שלחנו את ההמועמדת שנמצאה מתאימה לחברת כח האדם. מובן שאנו משלימים לה את השכר. אין לי ספק שבחינוך המיוחד הדברים יותר פשוטים. הקטן בן 3, אובחן השנה והחלטנו להמשיך את השנה במסגרת בה הוא נמצא שהיא גן קטן יחסית ומאוד תומך.

למעלה