חייבת לספר לכן

אתי@

New member
חייבת לספר לכן

ביום חמישי הלכתי לברר פרטים לגבי הרשמה לסטודיו C. חזרתי די מזועזעת מהמחיר. אבל אולי אין לי מושג במחירים, אז רציתי לשאול אם רק אני חושבת שזה נורא יקר: 310 ש"ח לחודש 282 ש"ח - אם נרשמים ל-4 חודשים 262 ש"ח אם נרשמים לחצי שנה העניין הוא, שחצי שנה זו חתיכת התחייבות! ואם אני לא רוצה להתחייב, המחיר הוא פשוט מאוד גבוה! אפילו מנוי בקאנטרי עולה פחות!!! מה אתן אומרות? דרך אגב, גלגלגלגלגלגלגלגלגלית וכל האחרות - מכירות מקום בת"א (או בחולון) שיש בו פילאטיס?
 

keren1877

New member
גם אני בררתי לגביהם בדיוק השבוע...

זה נורא גבוה גם לטעמי! הבנתי שתחילה צריך לעשות מעין קורס הכרות, שבו מלמדים אותך את כל התרגילים שיש, ורק אז את יכולה להגיע כמה פעמים בשבוע. זו בעצם הסיבה שאני לא נרשמת, כי אני ידועה כמבריזנית וכשמישהי שלא תמיד מתמידה במה שהיא מתחילה ולכן, המחיר לחצי שנה הוא כבר יותר סביר, אבל אני יודעת שסתם אשלם להם כסומי כסף אדירים ולא אגיע, וחבל... אז נראה לי ש- 310 ש"ח לחודש, ללא התחייבות, זה ה-מ-ו-ן, ואני אוותר... לגבי פילאטיס- אם מישהי מכירה באיזור ב"ש, אני גם מאוד אשמח לשמוע, למרות שנראה לחי שזה עדיין לא הגיע לפה (ספיניניג נגיע לכאן רק לפני חצי שנה!!!)
 

אתי@

New member
לשמחתי עשיתי את הקורס לפני כמה שנים

ואני פטורה ממנו עכשיו. 310*12 חודשים = 3720 ש"ח!
 

Hadar p

New member
אני שמעתי מהדיאטנית שלי שסטודיו C

מעולה! כל עוד עובדים כמו שצריך ומתמידים! ברגע שמפסיקים המצב חוזר מהר לקדמותו! לגבי פילאטיס אני יודעת שיש בהולמס פלייס!
 

Hadar p

New member
אגב...! שמעתי שבהומלס פלייס עולה

300 ש"ח לחודש ואת יכולה להכנס לכל החוגים והשיעורים והבריכה. ממש הכל!
 

אוסנת123

New member
מנסיון של מישהי אצלי בעבודה

אי אפשר לבטל את ההתחייבות אליהם (חוץ מאשר אם את מביאה העתק מתעודת פטירה...) היא הביאה פתק מרופא שאמר שזה גרם לה נזק ושהוא לא מאשר לה להמשיך לעסוק בזה והם הסכימו להקפיא את המנוי ולתת לה להמשיך אותו כשהיא תרצה אבל בלי קשר ימשיכו להוריד את התשלומים - כי זה לא קשור לתשלום..... מי שלא מתכוונת להתמיד בזה עד לסיום ההתייבות שלא תתחיל עם זה...
 

אמיקה

New member
מניסיון ...

לא יודעת לגבי מנוי בקאנטרי אבל כן לב\גבי סטודיו C ולגבי פילאטיס בחדר כושר. הסטודיו תמיד היה במחירים גבוהים כאלו (אני עשיתי לפני איזה 4 שנים), בהתחייבויות ארוכות, והם מתרצים את זה שאת יכולה להגיע די הרבה פעמים בשבוע..(תיכף הסבר) לדעתי זה לא מוצדק - רק לשם ההשוואה ומענה על השאלה השניה שלך, אני משלמת 275 ש"ח לחודש, התחייבות לשנה - אפשר גם פחות, ואפשר לשלם 295 ש"ח לחודש מה שמקנה לך זכות לבטל את המינוי בהתרעה של 60 יום - בחדר כושר. בחדר כושר יש גם - כמובן - מכשירי כושר + הדרכה אישית ובניית תוכנית חיטוב אישית, וגם חוגים, בינהם : פילאטיס, יוגה, קיק-בוקסינג, עיצוב, אירובי, מדרגה, ספינינג, ריקודי בטן, סלסה, מדיטציה ועוד . את יכולה לבוא חופשי לכל החוגים (שיש כל יום, כמה פעמים ביום), כמובן למכשירים, ויש את כל הנוחות של מקלחות, סאונה וכו´. עכשיו - מה נותן הסטודיו: למיטב זכרוני, בשלב ראשון את עושה קורס "מתחילות" של חודש וחצי, פעמיים בשבוע כל פעם שעה וחצי ועוד שני אימונים כלליים, ואח"כ השלב השני זה פעמיים בשבוע - כל פעם 3/4 שעה, ועוד שני אימונים כלליים הנ"ל. על זה את משלמת. חוץ מזה, הם ממליצים לעשות הלכיה של 40 דקות, נדמנ לי לפחות פעמייפ בשבוע (כי חוץ מעיצוב יש עניין של סיבולת לב ריאה). תעשי את החישוב, לדעתי יותר שווה חדר כושר משולב כזה (או הקאנטרי, אם הם נותנים את הנ"ל). מעבר לזה צריך לציין שהסטודיו אכן מוצלח, ורואים תוצאות.
 

אמיקה

New member
אה, ועוד דבר קטן -

כשמפסיקים את הסטודיו, די מהר "נעלמות" התוצאות...
 

אתי@

New member
אני יודעת כי כבר הייתי רשומה פעם

לסטודיו C, אכן התוצאות טובות ומהירות. והמחיר תמיד היה יקר. לגבי ההשואה שלך - זה נכון, וחשבתי על זה. הבעלוש מנוי לקאנטרי ומקבל הרבה יותר תמורת פחות. הבעיה שלי היא שאני לא כ"כ ניידת בשעות אחה"צ ואני לא יכולה להירשם למקום שיהיה לי בעיה להגיע ממנו הביתה. מותר לשאול איפה את רשומה? והאם החוגים שמציעים שם הם רציניים? כי בקאנטרי למשל, לא כל המדריכים רציניים ובד"כ רמת החוגים די נמוכה (בהתאם לאוכלוסיה שרשומה).
 

אמיקה

New member
כן , כן ופתיר:

אני רשומה בחדר כושר שנקרא "אפגרייד", נמצא בצמוד לשגרירות אמריקאית ברח´ הירקון בת"א. ממש מרוצה (שנה שניה
). החוגים שם הם רציניים - הייתה מדריכה מתוקה בשם גלגלגלגלית
שעשתה מלאכתה נאמנה ביתר, כך שסחבק החליטה פשוט לא לחזור על הסיוט
, הייתי בקורס עיצוב - מוצלח, יוגה - לא אהבתי את הקטע, שרון היה בקיק-בוקסינג והתלהב, ובסה"כ הכללי - מאוד מקצועיים שם לטעמי. כנ"ל לגבי ההדרכה בחדר כושר - את באה, קובעת עם מדריך, מביאה אישור מרופא שהכל תקין או אם יש בעיות מיוחדות, הוא שוקל אותך, צובט אותך עם המכשיר הזה בודק היקפים, ועובר איתך על כל מכשיר שיכול להתאים לך, ויחד בונים תוכנית (שגם משלבת הליכה או אופניים, חוץ מהעיצוב). התוכנית נרשמת בכרטיס אישי שלך שמחכה לך במקום, לכל פעם. עכשיו לגבי ניידות ושעות - תראי, אני הולכת ברגל למכון, ואני חושבת שזה הכי נכון להרשם במכון שקרוב לך לבית ולא דורש אופרציה שלמה להגיע. אבל יש אנשים שמגיעים עם הרכב, אפילו ישר מהעבודה, יש חניון מוזל מול המכון, והכי חשוב - המכון פועל כל היום, יש פעילות גם בבוקר, גם בצהרים ועד מאוחר בערב - כולל החוגים. אין מצב שבשעה שאת רוצה אין כלום.. אפשר אפילו לעשות "חצי מנוי" ז"א - אם את יודעת שנוח לך רק בבוקר, אז את משלמת חצי מחיר בערך, והמינוי שלך מוגבל לעד 15:00 או משהו כזה. תשאלי גם את גלגלגלית - שיודעת יותר טוב ממני על מכונים דומים..
 

danonit

New member
אני מאוד מרוצה ...

אני הולכת לסטודיו סי שנה וחצי ומאוד מרוצה. העובדות: הסטודיו סי יקר ויש בו רק דבר אחד שאת יכולה לעשות (אין מכשירים, בריכה וכו´) אבל יש כמה יתרונות... - קודם כל יש את הקורס הכנה, פעמיים בשבוע שעה וחצי, 12 מפגשים שכבר בסופו יש תוצאות. למיטב ידיעתי אפשר להרשם רק לקורס ואחרי זה להחליט את את ממשיכה ב"סופרים" (שם מוזר לשיעורים רגילים) או לא. אם הם לא מסכימים, תנסי להתעקש או תבררי בסניף אחר. - השיעורים מאוד רגועים, גם עושים תרגילים וגם מתיחות, אין מוזיקה רועשת ויוצאים מה זה רגועים. - לא חייבים להתקלח אחרי שיעור - זה לא פעילות אירובית ולכן לא מי יודע מה מזיעים ולא נהיים ג´יפה. אפשר לפני העבודה, אפשר באמצע העבודה. - יש המון שיעורים במשך היום ואפשר ללכת מתי שבא לך. - זה רק נשים, שוב, מוסיף לאוירה הרגועה. - התוצאות - חבל"ז. גם אם את רזה (ואת נראית לי רזה מהתמונות) זה הופך את הגוף למוצק וחזק, נכון שצריך להתמיד אבל זאת הבעיה עם כל ספורט
 

danonit

New member
לא נראה לי

הם קצת מפגרים בקטע הזה, גם את הרישום בסניפים והמעקב עושים רק ידנית.
 
למעלה