חייבת לספר לכם

חייבת לספר לכם

על הגננת המ-ד-ה-י-מ-ה של אופיר אתמול היה לה יום חופשי ובמקום לנוח, לטייל, לנקות את הבית, לבלות עם הילדה וכו'... היא בילתה 5 שעות (!) בתצפית בגן שאופיר הולך להיות משולב בו. ממש יום עבודה לכל דבר, וכמובן שללא תמורה. היא התקשרה אליי בצהריים, כי לא יכלה להתאפק עד הערב, כדי לספר לי על ההתלהבות שלה מהגן ומהגננת. יש לאופיר כבר מגירה משלו, חלקת גינה משלו, וחמגשית משלו...
השבוע הולכים להכין את הגן לקראת אופיר, ולהכין לאופיר סיפור חברתי, להכין אותו לגן המשלב. אני מתרגשת, שמחה, חוששת...בליל של רגשות, ובעיקר אסירת תודה לגננת המקסימה שכל הזמן מוכיחה שזכינו בגדול שהיא שלנו!

גאמי

New member
אהלן אימאל'ה

תשמעי מה אני אגיד לך! ברור שחששות הן דבר טבעי. אך כמו שאת מספרת כאן, החששות בדרג תחתון. תראי באמת כמה הבטחה יש לך בידיים, ת ה נ י !!!! עושה רושם שבאמת זכיתם. איזה יופי. חייכתי כל הדרך כאשר קראתי. המון הצלחה. והכי חשוב שאופיר ימשיך להיות שמח ומסופק כי עושה רושם שזה מה שהוא חש בגן ושרק ימשיך לחוש כך, ומכאן הדרך היא למעלה. אמן! מחזיקה אצבעות

תודה גאמי

הכי אהבתי שכתבת "חייכתי כל הדרך כאשר קראתי". איזה כיף שהחברים הוירטואליים שלי מסוגלים להבין את המשמעות של הצעד הזה, להזדהות ולחייך יחד איתי. תודה מתוקה

doroniz

New member
מזכיר נשכחות

גם לנו היתה גננת מ ד ה י מ ה שכזאת שבין השאר ניסתה והצליחה לשלב את עומר. היו לה הצלחות רבות איתו, והגדולה שבהן היתה בתחום הדיבור - היא היתה היזם והמפעיל של עומר לנושא זה. תנצלו את התקופה בשביל לקדם את אופיר ואת עצמכם. בליל הרגשות שלך טבעי ומוכר ואם לא היית מרגישה כך זה היה מוזר. בהצלחה.....דורון.

rutimay

New member
איך את תמיד מצליחה לרגש אותי!

איזה יופי לאופירוש!!!! כיף, כיף לקרוא הודעות כאלו, ושיהיה המון בהצלחה!!!!!

תודה דורון

שמחה בשבילכם שהיה לכם ניסיון עם גננת מוצלחת. מזכיר לי את המשפט של נעמי שמר: "אנשים טובים באמצע הדרך, ואיתם אפשר לצעוד..."

רוויטלג

New member
גננת מדהימה

אתם רואים צריך גם להודות על כך שיש אנשים מקסימים. גם לנו יש גננת מקסימה וגם לבן שלי קוראים אופיר, הרבה מהמשותף. בן כמה אופיר שלך? ומאיזה סוג גן הוא נמצא השנה ולאיזה הוא עובר בשנה הבאה?

רוויטל שכחת שנפגשנו?

ואפילו ראית תמונה של אופיר. הוא אוטוטו בן 5. וזו השנה השלישית שלו בגן תקשורתי. הוא מתחיל שילוב של פעם בשבוע יום שלם בגן רגיל, בתקווה שבהמשך זה יתרחב ל-3 פעמים בשבוע (הכל תלוי כמובן באופיר) בשנה הבאה...אם השילוב השנה יצליח, כנראה שניתן לו שנה נוספת בשילוב מלא בגן הרגיל. אנחנו באמת זקוקים להמון תפילות ואיחולי הצלחה. אני מקווה כל-כך שלאופיר יהיה טוב בגן המשלב.

רוויטלג

New member
כנראה שעבר הרבה זמן

סתם ... לא זכרתי פשוט בן כמה הילד שלך. בכל מקרה הרבה הצלחה ואולי זה אומר שצריך לארגן עוד מפגש

n o g a h

New member
מחמם את הלב../images/Emo23.gif

לשמוע על גננת כל כך איכפתית ומסורה. עם גננת כזו וצוות עם נכונות ורצון בגן המשלב ,וכמובן עם תמיכתכם ההורים והמאמצים הגדולים של אופיר - בוודאי יצליח בשילוב. אני מאחלת לאופיר שילוב נהדר, שיהנה, יפרח ויצמח

איזה כיף שיש אשת מקצוע

כל כך אכפתית ומשקיענית , זה כל כך חשוב אם רוצים שהשילוב יצליח כל הכבוד לה.

למעלה