חייבת לספר לכם

shellyland

New member
חייבת לספר לכם

על האחיינית הגאונה שלי: היום, כמו בכל יום אחר, ניג'סתי לה בנודניקיות שלי (הן אומרות שאני דודה דביקה) ושאלתי, כמו תמיד: "את מי אני הכי אוהבת בעולם?". כמובן שסגרנו על זה שהאנשים שאני הכי אוהבת בעולם, יותר מכל האנשים האחרים, הם היא ושתי אחיותיה. ואז אמרה לי הילדה: "שכחת מישהו". "מי?", שאלתי. "את עצמך", ענתה הקטנה. "למה?" שאלתי בתמהון. "כי כל אחד אוהב גם את עצמו". הסברתי לה שלא בהכרח ושיש אנשים שלא כל כך אוהבים את עצמם, מכל מיני סיבות. הפשושה חשבה על זה רגע, ואז אמרה בלי היסוס: "אז הם מפסידים!" לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי.

shellyland

New member
זאת אותה אחיינית

(ממשיכה הדודה בגאווה) שכששאלתי אותה בפעם המיליון ומשהו אם היא יודעת שהיא יפה וכרגיל היא אמרה לי שכן (אמרנו כבר דודה דביקה?) ושאלתי אותה איך היא יודעת את זה, ענתה לי "כי את אוהבת אותי".

m L m

New member
אחיינים זה הכי הכי ../images/Emo99.gif

איזו מתוקה האחיינית שלך! אני לא הייתי עומדת בזה ומתחילה לנשק אותה ללא סוף.

shellyland

New member
גם אני הייתי עושה את זה

אלמלא היה לנו הסכם שאסור לי לנשק אותה בלי לבקש קודם רשות ולא תמיד היא מרשה. רק לפעמים.

m L m

New member
חחחח..... מזכיר לי את האחיינית שלי

אבל לנו אין הסכם כזה וכל הזמן אני גונבת ממנה נשיקות
אם היא רוצה משהו היא יודעת שהיא צריכה לתת לי נשיקה קודם. טוב, אז אולי זה לא הכי אידיאלי כי ככה היא חושבת שרק בתנאי שהיא תתן לי נשיקה אני אעשה בשבילה דברים אבל ככה אני זוכה לנשיקות ללא סוף

shellyland

New member
אצלנו היית מקבלת תשובה בנוסח:

"בנשיקות לא סוחרים - נותנים אותן רק מרצון!" זה אחד הדברים הכי ראשונים ובסיסיים שלימדתי את האחייניות שלי ואני גאה לומר שהן למדו אותו על הצד הטוב ביותר. כמובן שזה לא היה עובד אלמלא הייתי ממלאת את חלקי בהסכם, שהוא לא לנשק/ללטף/לחבק אותן אם הן לא רוצות. כל כך הרבה פעמים שמעתי מהן "לא עכשיו" ואחרי כחצי שעה הן חזרו אלי ואמרו "עכשיו כן" ותמיד היו עוד נשיקות וחיבוקים בשבילן כשהן רצו.

צימעס

New member
שמעי - שלי לא הסבירה,

אבל "בתנאי שנשיקה" הוא ההפך מלכבד את זכותם על גופם. (מה את היית מרגישה אילו היו עושים לך ככה?)

m L m

New member
היא לא תמיד מוכנה לקבל/לתת נשיקה

ואני מכבדת את זה. תאמינו לי- היא לא עושה שום דבר שהיא לא רוצה..... וכמובן- שגם אם היא לא רוצה נותנת חיבוק או נשיקה ועדיין רוצה שאני אעשה בשבילה משהו אני עושה. הנשיקות זה סתם בונוס. אוף, אני לא רוצה שתחשבו שאני דודה לא טובה או משהו...תאמינו לי שהיא הכל בשבילי ואפילו אם היא לא תיתן לי עוד נשיקות כל החיים שלי אני עדיין אעשה הכל בשבילה

צימעס

New member
../images/Emo45.gif

הדבר היחיד שמפריע היא המשפט "אם... אז...". וד"א - "חוטאים" בזה הורים, דודים, שכנים וגו' מאוד אוהבים. בד"כ הילדים שמחים לתת להם נשיקה, אבל נוצרת התניה כזו שגם אם איש פחות אהות יגיד את ה "אם - אז" הזה, הילד יתן נשיקה, בלי לעמוד על זכותו לסרב.

למעלה