חייבת לספר לכם משהו

keren1

New member
חייבת לספר לכם משהו

אז ככה אתמול בערב בעלי היה אמור ללכת לקניות עם הריכ (המבריזן
)וזה לא יצא. נשארנו בלי אוכל לילדים ובעלי קפץ לסופר פארם. הוא חזר עם אוכל לילדים פרחים בשבילי ואוכל (מקדונלדס
) בשבילנו. איזה כייף. נסיך אמיתי. כמו שאתם יודעים לישון עם הבעל זה לא הולך לנו כבר כמה חודשים. בלילה מתן התחיל להשתולל אז בעלי עבר לישון איתו ואני נשארתי במיטה שלי לבד כל הלילה, בלי אף אורחת !!! הייתי בהלם שקמתי הבוקר.

טל של 4

New member
קרן תתני לבעלך ../images/Emo106.gif בשמי..

כל הכבוד לו!!! אני אפילו
לא קיבלתי, וכשבערב אמרתי לו להתקשר לאמא שלו הוא שאל למה??? ואז הוא בכלל גילה שהיה יום המשפחה/אם.
לא נורא ממש לא כועסת, אשמתי שלא הזכרתי לו.

rotrot

New member
קרן, איזה כיף ../images/Emo9.gif

גם לי היה אתמול ערב נחמד! הכנתי אתמול לארוחת ערב עם חברים לזניה מדהימה (מי שרוצה מתכון, מוזמנת לבקש)... ואח"כ ראינו את הסרט הלא משהו (בוידאו) "תומר והשרוטים"..

*שיר

New member
../images/Emo71.gif גם אני ../images/Emo70.gif גם אני רוצה../images/Emo70.gif

*שיר

New member
קיבלתי ../images/Emo51.gif מתוקות! אתן מוזמנות

ללזניה הבאה אצלי...

כל הכבוד לבעלך ../images/Emo106.gif וגם אני

רוצה להשוויץ, קיבלתי אתמול זר נרקיסים מדהים מלורי ליאם ואבא וארוחת הערב הרומנטית שלנו הייתה פיתה עם אבוקדו

nonana

New member
כל הכבוד לבעלים

שלי הגיע אתמול בעשר- אחרי המהומה שהיתה אצלי (שתי חברות עם ילדים ההורים שלי ואחותי עם הילדים- תבינו איז ביית יש לי היום

אמאל

New member
גם לנו היה ערב נחמד. בעלי נכנס

עם זר פרחים לי ומתנות לילדים. אחרי שהקטנים הלכו לישון, הכנתי לנו דגי מושט בתנור+צ´יפס. היה נחמד מאוד. קרן על לגבי לישון עם הבעל, אני מזמן באמצע הלילה בורחת מהחדר מכיוון שנועה במחצית הלילה עוברת אלינו למיטה, בועטת בנו. מה שנותר לי לעשות זה לברוח לסלון.

חיבנוקי

New member
ולנו היה אחה"צ של כייף../images/Emo65.gif

לקחנו את 4 המוסקטרים ונסענו ללונה גראנד (פארק שעשועים) הילדים נהנו מכל רגע ולנו היה כייף כי יכולנו לשבת יחד לפטפט בלי לשמוע כל רגע אמא סיימנו את הערב בארוחה משפחתית במק דונלדס, ובלי לשים לב חזרנו הביתה בחצות עייפים אך מרוצים. אבל לפני שיצאנו הילדים מלאו את הבית בציורים ובעבודות מקסימות שהכינו לכבוד יום המשפחה, ולמי שקרא את מה שכתבתי אתמול על הציפיה לראות מה הילדים יכתבו על הברכה . האם זה יהייה לאמא וליואב או לאמא ואבא, אז הם רגשו את שנינו מאוד מיכוון שכל הברכות היו לאמא ואבא

keren1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif לכל ילד

*שיר

New member
יו, התרגשתי נורא לשמוע על הברכות

איזה ילדים חכמים! איך יואב הגיב?

חיבנוקי

New member
תגובתו של ה"אבא הטרי"../images/Emo9.gif

האמת שאתמול לא תכננו לצאת גם בגלל מזג האויר וגם כי אני עם בעיות גב(לאחר ניתוח). אבל הוא כל כך התרגש שתוך 5 דקות ארגן את היציאה והדביק את כולנו בהתרגשות. מהדרך הרים טלפון לסבים(ההורים שלו) לספר להם על הברכות

טל של 4

New member
לילדים מגיע ../images/Emo106.gif כל הכבוד להם

ואתם גם צפוניים אהההההה
.....

הריכ

New member
חייב להגיב על זה...

אתמול חזרתי מהעבודה וקניתי לאישתי פרחים (כן,כן, למרות שבימי שישי אנחנו נוהגים שהיא קונה לי פרחים לשבת) בדרך. אח"כ הייתי צריך לקפות לאיזה מקום לכמה דקות ואז אמא שלי הגיע לשמור על הבנות כדי שאנחנו נוכל קצת ללכת לקנות בגדים. הכוונו לצאת ב- 19:00 ולזור עד 21:00. בפועל יצאנו ב-19:40 ותכננו לחזור כשבעלה של קרן יתקשר. אבל מה? קרן התקשרה אלינו הביתה וכשאמא שלי אמרה לה שיצאנו היא ויתרה ולא התקשרה אלינו. אז קרן! היום הולכים וזה סופי. ואתם, כל השאר, מי קונה אצלכם פרחים למי ומתי? (אולי כדאי לפתוח שירשור חדש בשביל זה)

למעלה